Hirdetés
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Darth Sith
üzenetére
nem tudom melyik keprol beszelsz, mert minden masodik kepen van hazteto. azt sem, hogy hova akartal fokuszalni, vagy a gep hova fokuszalt. nincs exif se, azt sem tudom mekkora szenzor. ilyen teszt alapjan nehez barmit is mondani, de par kepen jonak tunik. de ha te szervizbe akarod vinni, akkor hajra

amugy f4-en max kozepen eles ez az obi ff-en. 40mm-en meg kb sehol. f5.6-tol kezd jo lenni. de sarok f13-f16-nal lesz igazan eles. enyem 20-24mm korul a legelesebb.
kalocsaynal decenter orvoslas sztem kb 15-20 korul lesz ennel az obinal, de kulfoldre kuldi, nem o csinalja. de ki tudja mit kell rajta csinalni, kerdezd ot arakrol. vagy vki mast, csinalnak meg paran itthon obikat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- RAM topik
- Bluetooth hangszórók
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs