Hirdetés
- Elárulta a Puget Systems, hogy melyik komponensből mennyi romlik el
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Végre tisztázta az NVIDIA vezére, hogy hova készül még a sokat pletykált N1 SoC
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- Bebizonyította az NVIDIA, hogy készülnek még gyorsabb GeForce-ok
-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obladee
csendes tag
Sziasztok!
Első tükörreflexes gépem vásárlása előtt állok, fényképezési tapasztalat nélkül, minimális/alapszintű fényképezési ismeretekkel (látványtervező programokat használok, ahonnan az ISO, f-stop és záridő fogalmáról, kapcsolatukról van némi ismeretem, de gyakorlatban fényképezőgépen még nem használtam).
A keret, amit a vázra és az objektívre tudok költeni ~150k. Váznak már kiválasztottam a Nikon d3200at, most az obi kiválasztásában szeretném a segítségeteket kérni.
Így első körben elég sok mindenre szeretném használni a gépet. Főleg épületfotóra és tájfotóra, de érdekel a makro és a portréfotó is, ebből kifolyólag egy nagy átfogású obiban gondolkozom (az enyhe/közép tele végét azt gondolom épületfotók esetében tudnám kihasználni, magas épületek megközelíthetetlen részleteinek fotózásánál).
Keresgélésem során nekem a Nikon AF-S 18-105mm f/3,5-5,6 DX VR tűnt a legalkalmasabbnak a célra, a kérdésem az, hasonló árkategóriában ki lehet e hozni többet a dologból? Gondolok itt nagyobb átfogásra, több fényre (amit végig tudna?). Esetleg Sigma 18-200mm f/3,5-6,3 DC OS HSM II?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Léghűtés topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- VILTROX NF-Z adapter ( Nikon FTZ II adapter ) - Új -
- Sony DSC-RX100 Mark III 3 - nagyon szép állapot
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest