-
PROHARDVER!
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
válasz
total90 #12093 üzenetére
Én is néztem annak idején, és egyáltalán nem olcsó mulatság. Mert igaz, hogy korántsem kerül annyiba, mint a márkatársai, de teljes mértékben hiányzik belőle az elektronika. EOS = electro optical system... elektronika nélkül sok dolgot bukik az ember. Pont annyi dolog lesz hátrányos, mint az m42 esetében, csak ez most a többszöröséért.
Amúgy a Walimex és a Samyang egy és ugyan az.
Én anno ezt nézegettem: [link]... ha nem lenne a Tokina 11-16-om, ezt vettem volna. Jóval kevesebb szinhibával rendelkezik a tesztek szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bluetooth-headsetekről általában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Windows 11
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- Sigma 135mm f/1.8 DG HSM Art objektív ( Canon )
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- ÚJ Inta360 X4 kamera - AKCIÓ!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (6000 vagy 42200 expoval)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest