Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
2vs2-őt nem túl izgi játszani, kihagyom.
Balinov írben van, egy ideig még biztosan nem lesz. Yakonak kislánya született és a közeljövőben nem is lesz csak rövidebb pubolás idejéig. Gyíkmarcit az asszony nem engedte társaságba, soha nem is lesz.
Akik aktívak maradtak: Hunor, Pyros, gyerpi, ovecs, booz, sipi.
Ovecs a munkahelye óta alig van, amikor meg van, akkor meg csak ideges. Mivel a jövőben is dolgozni fog, én nem számít rá, mint valódi aktív tag. Gyerpi, te mostanában üdültél, plusz rossz a fülesed. Sipi szintén nincs elérhető állapotban, azt hiszem ő is vakációzik. Booz szokott lenni, Pyros szokott lenni. Én kihagytam egy bő két hetet, de az utóbbi egy-két hétben már voltam, kivéve a hétvégéket (ezzel persze nem vagyok egyedül).
Tulajdonképp 6-an lehetünk a közeljövőben, de ebből egy-két embert csak félnek számolnék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L15 Gen 2 Ryzen5 5650U
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)