Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
2vs2-őt nem túl izgi játszani, kihagyom.
Balinov írben van, egy ideig még biztosan nem lesz. Yakonak kislánya született és a közeljövőben nem is lesz csak rövidebb pubolás idejéig. Gyíkmarcit az asszony nem engedte társaságba, soha nem is lesz.
Akik aktívak maradtak: Hunor, Pyros, gyerpi, ovecs, booz, sipi.
Ovecs a munkahelye óta alig van, amikor meg van, akkor meg csak ideges. Mivel a jövőben is dolgozni fog, én nem számít rá, mint valódi aktív tag. Gyerpi, te mostanában üdültél, plusz rossz a fülesed. Sipi szintén nincs elérhető állapotban, azt hiszem ő is vakációzik. Booz szokott lenni, Pyros szokott lenni. Én kihagytam egy bő két hetet, de az utóbbi egy-két hétben már voltam, kivéve a hétvégéket (ezzel persze nem vagyok egyedül).
Tulajdonképp 6-an lehetünk a közeljövőben, de ebből egy-két embert csak félnek számolnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Steam topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- skoda12: Webshopos átverések
- Fotók, videók mobillal
- Könyvajánló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest