Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MYSTX
csendes újonc
válasz
trek81 #26304 üzenetére
Ja bocsi, 200k HUF volt a 3060ti, 210k huf lenne erre a step up, így jönne ki a 3080 ftw3 410k-ra, LHR mind2. Illetve itt kérdezném, ha nem túl off-topic hogy amúgy step-upnál hova kell küldeni a kártyámat, és az mennyibe kerül kb? Ezt nem számoltam még bele.
@warcat Köszi az infokat. Igen azt hogy sokallom zárójelesen jegyeztem meg, ez nyilván egyéni dolog, tényekhez sokat nem tesz hozzá. Pont ennyire voltam kíváncsi többnyire amit le is írtál, csak hogy betudjam lőni mennyire jó ez az ajánlat.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest