- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán a Seasonic legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- Egyelőre a Qualcomm áll jobban az ARM-mal vívott jogi csatában
Új hozzászólás Aktív témák
-
MYSTX
csendes újonc
válasz trek81 #26304 üzenetére
Ja bocsi, 200k HUF volt a 3060ti, 210k huf lenne erre a step up, így jönne ki a 3080 ftw3 410k-ra, LHR mind2. Illetve itt kérdezném, ha nem túl off-topic hogy amúgy step-upnál hova kell küldeni a kártyámat, és az mennyibe kerül kb? Ezt nem számoltam még bele.
@warcat Köszi az infokat. Igen azt hogy sokallom zárójelesen jegyeztem meg, ez nyilván egyéni dolog, tényekhez sokat nem tesz hozzá. Pont ennyire voltam kíváncsi többnyire amit le is írtál, csak hogy betudjam lőni mennyire jó ez az ajánlat.
[ Szerkesztve ]
-
MYSTX
csendes újonc
Srácok, a 3080 FTW3 ultráért mi számít manapság normál árnak? És mi lenne a jó deal?
Vettem egy 3060ti XC-t EVGA-tól, és step up programot el is indítottam 3080 ftw3 ultráért, ha egyszer az életben sorra kerülök, a legvégén 410k ft-ra jönnék ki. Amit teszem hozzá sokallok egy db videókártyáért, de érdekelne a véleményetek. -
MYSTX
csendes újonc
Gondolkodtam egy új gép vételén 3080-al, de lehet hogy 3060ti upgrade lesz belőle.
Szerintetek mennyire van értelme ebben a konfigban a 3060ti-nak, 1060 helyére?
ryzen 5 1600
Corsair 2x8GB DDR4 3000mhz CL15
Gigabyte GA-AB350M gaming 3
EVGA GTX1060Jelenleg warzone 80 fps körül megy, nem tudom mennyinél fogná meg a cpu.
-
MYSTX
csendes újonc
Nem szoktam követni a friss hardver híreket, utóbbi hónapokban álltam neki gyakorlatilag. Lehet hogy már volt róla szó, de ti nagyjából milyen árat tartanátok reálisnak a 3080-akra (ha nem ez a kereslet/kínálat/lehúzás lenne).
Külföldi árakat nézve, én azt mondanám 270-300k, de fogalmam nincs anno friss release-eknél mennynivel szoktunk drágábbak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7600 8GB eladó
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- MSI Ventus RTX 3060 12GB 3x ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest