- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz Kicsimix #5412 üzenetére
Vótmá.
BlueChip is vót má, ennyiért még vanItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
Jack@l
veterán
Ezt el kellene kuldeni a gigabyte-nak, meg nv-nek. Hátha díjazzák a pofátlanságot.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Skullwipe
senior tag
Pont majdnem annyi mint gondoltam. $1500 a 3090, ezt az árat át rakod euroba és ott vagyunk (vagy ebayről). De akkor is jóval jobb vétel mint 2080ti 600e-kért (bár most látom, ott is végre levitték).
A sima TUF tökéletes lesz, minden teszten tökéletesen jól megfelelt.[ Szerkesztve ]
-
Cassio1987
tag
válasz Kicsimix #3071 üzenetére
A Szolgáltató kiemeli, hogy a Webáruházból megrendelhető termékek/szolgáltatások vonatkozásában az árváltozás jogát fenntartja, mivel a termékek jellegéből (gyártási idő, gyártói szállítási költségek) adódóan nem lehet előre ésszerűen kiszámítani.
Olvasd el az ÁSZF-t :D tuti erre fognak hivatkozni
-
Crus
őstag
válasz Kicsimix #2869 üzenetére
Talán az is beszédes, hogy a tegnapi levelemre a nagyker kapcsolattartó ma már nem reagált...
Egy kiskernek ez sokszorosan kínos, mert ajánlatok és ígéretek alapján dolgozik... de, ha a nagyker 1 hét alatt bruttó 100-at emel egy várt kártyán, mindenféle értesítés és indok nélkül, azt a végfelhasználó csak dühöngéssel képes honorálni. Megértem őket.Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Crus
őstag
válasz Kicsimix #2686 üzenetére
Ráadásul mintha itt mondta volna korábban egy kolléga, hogy a raktárban látott 3080-akat, de azokat esélyesen 2080S és TI készletek miatt egyszerűen nem teszik ki listába a kiskerek felé. Ez így már fogyvédelmi ügy kezd lenni, nem?
Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other. - Az atomháború szörnyen unalmas.
-
Cassio1987
tag
válasz Kicsimix #2078 üzenetére
Így nézve igazad van. Főleg, ha ki is fizetted akkor meg végképp. +30ra már nagyon húznám én is a szám. Én úgy vagyok vele, hogy ilyen 10-15-20 ezer esetleg belefér, ha hívnak, hogy márpedig itt a kártya tudjuk küldeni, a +30 az annak függvénye, hogy a napokban a többi boltban/fronton miként alakulnak az események. Annál többet meg semmi esetre se fizetnék pluszban :D
[ Szerkesztve ]
-
Rison77
senior tag
válasz Kicsimix #2054 üzenetére
Én adtam le egy rendelést rog strix-re, természetesen csak utánvéttel, max ha valami csoda folytán elérhető lesz, és nem mondják azt, hogy bocs de az ár már 400, akkor átiratom utalásra. Bár még arra se voltak ma hajlandó válaszolni, hogy az OC strix vagy sima, mert kódszámot is lusták voltak odaírni.. címben sima strix, de órajelhez meg odabökték hogy 1905 Mhz.. Szóval szerintem hamarabb lesz az aqua-ipon vonalon strix mint itt, hiába asus partnerek nyilván azok is prio-ba térítik a kártyát.
-
Lupous
csendes tag
válasz Kicsimix #2054 üzenetére
Én tegnap este 8 előtt leadtam egy előrendelést a TUF OC-re...
Kíváncsi vagyok mi lesz belőle .Itt a vadonatúj masina...összetákoltam (előtte spóroltam rá rendesen ) most várja a kártyát, hogy mehessen . De egész nyugodtan várom a dolgot. (Ha neadjisten lesz valami fejlemény írom majd. )
[ Szerkesztve ]
-
GabeE3e
tag
válasz Kicsimix #1179 üzenetére
Abból kiindúlva, hogy német Amazon-nál 20 ezren előrendelték a Zotacot, és itt is csak azért 20 ezer, mert leszedték, valóban nem hangzik bíztatóan.
Arról nem beszélve, hogy két ilyen szállítmány beérkezése között minimum 2 hét lesz de akkor ez nagyon pozitív becslés.
Amazonban bízom nagyon, hogy most következő héten lesz valami, ők is kapnak, szállítmányt a zotactól.
[ Szerkesztve ]
-
Albigator
őstag
válasz Kicsimix #1141 üzenetére
-MSI Ventus 317e (alza)
-Giga Eagle 345-348e (ipon)
-Gainward Phoenix 313e (ipon)
-Asus TUF 310e (Aqua)
-Asus Strix 360e (Aqua)Megpróbáltam kigyűjteni az összes 3080-at amit lehetett kapni
magyarboltokból (alza kivétel).
Aki tud még olyanról, ami kimaradt nyugodtan szóljon.[ Szerkesztve ]
-
hadogabi1
senior tag
-
-
KRoy19
őstag
válasz Kicsimix #179 üzenetére
Nekem is 3600 van most a gépben és tervben a zen 3.
Csinálni fogok majd egy komolyabb tesztet jópár játékkal 1080P/1440p/2160p-ben.
Ryzen 5 3600 + RTX 3080 kombóval, később pedig az új zen 3-as procival megismétlem ugyan ezt, mert kíváncsi vagyok a különbségre.Csinálok majd belőle egy grafikont és felrakom ide, ha esetleg érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- PowerColor Radeon Hellhound RX 6600 XT 8GB - GARIS
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest