- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egérpad topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
Luck Dragon #20595 üzenetére
de csak a sima wint válaszd, ott ott lesz
-
Spec
őstag
válasz
Luck Dragon #20595 üzenetére
Itt találod a különféle verziójú Win-ekhez kiadott uiverzális HP kamera drivereket. Próbáld valamelyiket feltenni, hátha...
-
baly81
aktív tag
válasz
Luck Dragon #20593 üzenetére
Bocs, hogy így bele vau-vau. Esetleg nem volt szétszedve a gép? Ha igen, csatlakoztatva lett a kamera az alaplaphoz? Mert ha nem, akkor keresgélheted... Esetleg erre is lehetne vetni egy pillantást!
-
válasz
Luck Dragon #20593 üzenetére
Sajnálom, hogy nem sikerült, de hirtele ennyi ötletem volt.
-
-
válasz
Luck Dragon #20591 üzenetére
akkor marad a teszt live linux alatt vagy másik háttértárra egy teszt win
-
-
válasz
Luck Dragon #20589 üzenetére
Egyéb eszközök alatt mi van?
-
-
válasz
Luck Dragon #20587 üzenetére
de kapcsold be a nézeten belül a rejtett eszközök megjelenítését is
-
-
válasz
Luck Dragon #20585 üzenetére
Dobj egy képet az eszközkezelőről kérlek, úgy hogy látszódjon a rejtett eszközök is
-
-
válasz
Luck Dragon #20583 üzenetére
ha tudod teszteld kérlek live linux alatt
-
-
válasz
Luck Dragon #20581 üzenetére
Értem elitebook 850 g3 meg g5 menüt néztem aazokban van.
Itt akkor nincs.
Telepítsd újra a kkor a drivert, szedd a le a HP oldaláról -
-
válasz
Luck Dragon #20579 üzenetére
BIOS/Advanced menu/Built in device, ott van olyan hohy integrated camera ott van pipa?
-
-
válasz
Luck Dragon #20577 üzenetére
Ismeretlen/egyéb eszköz nincs az eszközkezelőben?
-
-
válasz
Luck Dragon #20575 üzenetére
Szia.
Kérlek pontosítsunk:
- noti pontos típusa?
- Mióta nem működik?
- Volt Win reinstall vagy update? -
Sziasztok .
Van egy HP Elitebook laposom. Lett egy olyan gondom, hogy webkamera nem működik .
-Driver telepítve
-Kamera (Windows 11) visszaállítva & javítás megtörtént .
-Eszközkezelő nem is látja .
-Biosban nem találtam külön beállítást rá .
-Shield természetesen elhúzvaVan valakinek ötlete ?
-
baly81
aktív tag
válasz
mCITY22 #20572 üzenetére
Bármilyen fólia jó lesz hozzá, a lényeg, hogy elektromosan szigeteljen. Ha vastagabb kell, akkor akár egy vékony, vizes petpalackot is szétvághatsz és hőlégfúvóval kiegyenesítve a lapot méretre vágod.
Ragasztószalagot nem feltétlenül ajánlanék, mert annak ragasztója a hőtől visszalágyulhat és elengedhet... -
mCITY22
kezdő
Sziasztok. Van egy ősrégi Asus X550L laptopom, amit csak azért nem dobok ki, mert még van benne CD író/olvasó. Sose lehet tudni alapon. De a lényeg, tönkrement a klaviatúra, rendeltem egyet, meg is jött, pöpec, de nincs hozzá (és itt a gondom) olyan müanyag fólia, vagy akármi is, ami a billentyűk alatt volt. Ami volt az teljesen elszakadva, koszos, stb, ki is dobtam. Gondoltam ez is jár majd mellé. De nem. Szóval mi ez a fólia és hol tudok egyet beszerezni, és hogyan kérjem, mi a neve, hogy ne legyek már túl láma, ha betévedek egy PC-s boltba? Kép: videóból kivágott, ott látható a keze közt a műanyagfólia, ami nekem kellene. Köszönöm a válaszokat!!
-
baly81
aktív tag
válasz
dinersgala #20570 üzenetére
Ha jól sejtem még garis lenne!? Ha igen, küld el a FixDirect -nek ők végzik az Asus garis szervizelését.
Azért félháborító, hogy egy gamer laptop nem bírja a játékot! Ott valami nincs rendben! Nekem is ROG-m van, ezzel is sok bajom volt... Nem a szerviznek köszönhetem a gyógyulását. Én javítottam. Pl. hűtőkör, stb. -
csiles
csendes tag
válasz
dinersgala #20565 üzenetére
Üdv!
Mióta van jelen ez a jelenség? 2 hete még jól működött a masina? -
baly81
aktív tag
válasz
dinersgala #20567 üzenetére
Attól függetlenül, hogy adott pontokon (pl. CPU, GPU) nincs túlmelegedés, még lehet más (pl. táp áramkör) melegedésétől is.
Mikor volt kirakarítva, pasztázva? -
dinersgala
tag
válasz
tserrof77 #20566 üzenetére
megcsináltam a tesztet. Játék közben nem szokott 85 fölé menni egyik se. Azóta frissítettem a drivert 23.7.1 re, de úgy laggol a Red dead redemption 2 mintha 5 fps lenne. Eddig full ultrán is szépen ment. Visszaállítottam a régi drivert, akkor jól is ment de úgy meg folyton kikapcsolt magától a laptop (nem túlmelegedés, 75C körül van)
-
tserrof77
őstag
válasz
dinersgala #20565 üzenetére
Javasolt lenne egy aida64 stabteszt. Külön vga-val és anélkül is. Onnan okosabb leszel. De a hasonló gépekkel kapcsolatos tapasztalataim alapján a vrm hűtése lesz a ludas.
-
dinersgala
tag
Sziasztok!
Játék közben gyakran kikapcsol a laptopom váratlanul. Asus rog G15 (RX6800M).
Event ID 6008 ír az eventvwr. Nincs túlmelegedés, mert kb 75-80 foknál is megtörténik ez.
Nemrég lett újratelepítve a windows, de az előzőnél is felmerlt ez a probléma. Minden driver és a windows is naprakész. Mi lehet a baj? -
Dency01
aktív tag
válasz
csiles #20562 üzenetére
1. Sajnos nincs közelemben másik gép amibe tudnám próbálni.
2. Nincs semmil ilyesmi bekapcsolva szoftveresen, próbáltam akksi nélkül is de ugyanaz. Gyanítom hogy valami alaplapi vagy komolyabb probléma lehet, Asus márkaszervízt érdemes felkeresni esetleg? Milyen árakra számíthatok?
-
csiles
csendes tag
válasz
Dency01 #20559 üzenetére
Üdv!
1. Hálókártya ki, LAN kábel be. Ha van lehetőséged, a hálókártyát ki kell próbálni egy másik gépen.
2. Energiatakarékosság nincs bekapcsolva mondjuk a gyári szoftverével? A töltője nem gyenge? Vedd ki az aksit, s próbáld csak a töltőjével, vagy egy másik töltővel. A számokra figyelj, a feszültség ugyanannyi legyen, az áram ugyanannyi vagy kicsivel nagyobb, kisebb ne legyen.
-
tserrof77
őstag
válasz
Dency01 #20559 üzenetére
1, Javasolt a gyári Asus oldalról letöltött wifi drivert használni. A win10 átlal felrakott (és általa frissnek és jónak gondolt) driver rendszeresen okoz ilyesmi hülye hibát.
2, Javasolt egy bios frissítés. Ha friss, akkor is. Ha utána is csinálja, mivel még gyanúsan 2 év környéki, mehet vissza garanciába.
-
Dency01
aktív tag
Sziasztok. 2 Hibával kapcsolatban szeretnék feltenni kérdést. A laptop egy Asus FX505DU.
Ryzen 3750H, 8GB ram, GTX 1660 Ti
1: Wifi 5Ghz
Wifivel 5ghz-es sávban a letöltés a böngészőben egyszerűen nem megy 600-700 KB fölé akármit csinálok, próbáltam edge-ben és firefoxban is.Speedtest.net -en hozza a kötelező sebességet. Steam kliensben is hozza a router által közölt sebességet. 2.4Ghz es sávban pedig a böngészőben is hozza a letöltési sebességet, legújabb driverek vannak felrakva. Legfrissebb Win10.2.
Játéknál akkumulátorral használva teljesen jól működik, persze így kevés az fps, amint rádugom a töltőt , összevissza kezd villogni a kép majd bezárul a játék hibával, vagy egyszerűen kék halált ad és újraindul. Ez maga GPU hiba lehet vagy esetleg az ezt szabályzó áramkör? Javítható esetleg? -
bencegabor18
csendes tag
Adott egy Macbook Pro 13-as Retina 2015 elejei és Big Sur rendszer van rá telepítve viszont Monterreyre való telepítés közben megszakad egy hibaüzenettel
lásd képek!
Ötleteket szeretnék kérni hátha van valakinek valami jó gondolata mert nem vagyok nagy szaki ebben a témában. pár napja van nálam most ismerkedem vele.
előre is köszi a segítséget mindenkinek! szép estét! -
válasz
sebijani1982 #20554 üzenetére
Akkor lehet bios hiba, vagy alaplap
-
sebijani1982
senior tag
válasz
Pyttawrx #20553 üzenetére
Igen, ahogy írtam feljebb, próbáltam már akku nélkül is...
Most már fehéren világít, ha az akku bent van, eltelt kb. 1 óra valszeg töltött?Viszont, a válaszod után újra megpróbáltam akku nélkül de amint rádugom a töltőt, a power led elkezdi az 5 mp-es "turnust"....
Kihúztam, 30 mp-es "varázslat" és az elem alaplapról való lehúzása után is megmarad ez a tünet, ha visszadugom a tápkábelt...
Novo gombra továbbra sem reagál.
(HDD és DVD továbbra sincs bent.) -
válasz
sebijani1982 #20552 üzenetére
Igen NOVO gomb. akksi nélkül is ez van? Mármint nem indul?
BIOS elem csere ha van benne? -
sebijani1982
senior tag
válasz
Pyttawrx #20549 üzenetére
Sziasztok!
Elnézést , de csak most van időm ránézni újra a laptopra.3 nap állás utáni fejlemény, hogy hiába volt már fehér töltés jelzés a legutóbb, most ismét a narancssárga 3-as villogás fogadott...
Tápra kötve a narancs megmarad és indítási próba esetén a power led 5 mp-ig világít, majd 2-3 mp sötétség után újra 5mp-ig világít.
Elkezdtem a javaslatokat megcsinálni.
Egy memória modul van, egy foglalattal. takarítás, kifújás sűrített levegővel megvolt. Változás nem lett...
Elemcserét megoldottam, bár nem foglalatos az elem, hanem "zsinóros", rá volt "ütve" a két lamella az elemre. (alul fekete, felül piros vezeték, új elemnél figyeltem, nincs összekeverve). A régi elemen 3.07 V-ot mértem
Akku le, dvd kint, hdd kint, memó kint. (Majd memó bent.)
Lényeg, változás továbbra sem lett... power 5 mp-ig fehéren világít, majd 2-3 mp szünet.A táp mellett nincs kapcsoló, ellenben, ha ugyanarra gondolunk, távolabb a power led mellett található a NOVO gomb... Erre gondolsz ugye?
Nem reagál rá a laptop... -
csiles
csendes tag
válasz
sebijani1982 #20548 üzenetére
Elemcsere és NE Varta legyen.
Ha két memóriamodul van a lapon, akkor a másikba tedd vissza. Winyo nem kell, először induljon el a gép. Ha van rajta usb, DVD meghajtó, attól is szabadítsd meg. -
gregory91
senior tag
válasz
Kicsit portalanítsd le a a memória modulokat és a memória foglalatokat és tedd vissza.
-
válasz
Szia. Akksi nélkül próbáld, csak töltőről. Van a tápcsati mellett egy lyuk, ott van egy kis kapcsoló belül úgy indítsd el. Nézzük mit reagál.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Hozzám került egy évek óta "pihenő" Lenovo (talán) Ideapad 320. Állítólag leesett anno, s azóta nem tudták életre kelteni, nekik állítólag nem is töltött.
Valóban nem kapcsol be a laptop. Viszont nálam a töltés először sárgán villogott hármat folyamatosan, majd jó 1,5 - 2 óra múlva már fehéren és sokkal lassabban egyet-egyet...
Ergo a töltést veszi... (Gyári leírásban az akksi %-kal van összefüggésben a töltés led színe és villogása)Azonban, ha bekapcsolni szeretném, akkor a power gomb és oldalt a power led kb. 5 mp-ig világít, próbálna elindulni a vinyó, apró hangja van, hogy felpörögne, de semmi. A ventillátor meg sem moccan, és csak a tápkábel és az akku lehúzása kapcsolja ki a villogását a bekapcsoló gombnak és oldalt a lednek, mert az 5 másodpercekre visszakapcsol. Ha csak a tápkábelt húzom le, akkor tovább villog.
A 30 mp-es "csodát" már próbáltam, akárcsak a cmos lehúzást.
A vinyó jó, külső házba téve másik gépben a fájlok hozzáférhetők, másolhatók stb. A memória modult kivettem, azonban nem tudom másban tesztelni.Egy BIOS-ig sem jutok vele...
Most vinyó és hdd nélkül csak töltöm. Akkor volt, hogy rápróbáltam, hátha a BIOS, a "zavaró tényezők" nélkül elérhető lesz, viszont a fehéren villogás helyett folyamatosan fehéren világított a bekapcsoló led a gombon és a gép oldalán. De a venti nem pörgött fel akkor sem. Kb. 1-2 perc után manuálisan lőttem le. (hosszú bekapcsoló gomb nyomvatartással). Viszont ezt már nem tudom reprodukálni!
A töltés led fehéren villog, viszont ami fura, hogy a proci feletti rézcső melegszik egy kicsit...
Az akksit langyosnak SEM mondanám...
Az oldalsó hdmi csatlakozót is próbáltam, de nem adott jelet...Bárminemű ötlet?
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Van egy Acer Nitro 5 AN515-42 gamer gépem. 2019. évjárat.
Nem vagyok informatikus, de hobbi szinten tájékozott vagyok és ritkán szembesülök hardware hibával, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy az alábbi leírás mire utalhat, mi hibásodott meg, azaz mit kellene cserélni.
Ma játék közben egyszer csak kimerevedett a kép, lefagyott a gép teljesen. Semmi baj ilyen előfordulhat. Újraindítottam, de nem tudod bebootolni a Win 10. Próbáltam javítással, rendszervisszaállítással, de semmi nem vezetett eredményre, mígnem a szomorú smiley-s kék halált kaptam.
Maradt a teljesen szűz Win 10 re-install, amikor jött a feketeleves. Végig ment USB-ről UEFI-ben a telepítés, majd az alapvető beállítások - kérdések közben (fiók elnevezés, online/offline fiók beállítása, diagnosztikai adatok küldése, billentyűzetkiosztás) újra megfagyott a kép. Újraindítottam a gépet, kiírta, hogy Windows javítása - diagnosztika stb....majd ismét bedobta az asztal megjelenítése előtt a beállításokat - kérdéseket. Most végig tudtam menni, de az asztal előkészítése szövegnél ismét befagyott a gép.
Itt feladtam. SSD hiba lesz? (M.2 van benne) Vagy van esetleg alternatív ötlet?
Hűtés megy, kép van, BIOS-t elérem. Hirtelen nem tudok másra gondolni.Köszönöm a válaszokat.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain #20508 üzenetére
na ennek is megvan a vége:
Minden DELL leírás csődöt mondott, az összes létező BIOS verzió felkerült a gépre, és úgy sem oké. Jó eséllyel meghalt a TPM chip az alaplapon.
A locker kód szerencsére megvolt a MS accountban, így le lehetett menteni az adatokat az SSD-ről. Most új win titkosítás nélkül tökéletesen megy, csak a gép indításakor F2-vel túl kell lépni a TPM hibán. -
szacsee
nagyúr
Sziasztok!
Haver áthozta a laptopját. Proci hőfok Tjmax közelében, újra kell pasztázni, valószínű a sivatagi homok jobban vezeti a hőt....
Melyik paszta javasolt laptopba, amit nem kell gyakran újrapasztázni és akár 2-3 évet is kibírhat?
Itthon nálam Arctic MX-2, MX-4 és Thermal Grizzly Kryonaut van, de ha van olyan paszta ami jóval később kezd kiszáradni akkor azt használom. -
cidalain
veterán
válasz
#34322688 #20535 üzenetére
Lehet, hogy mechanikai hiba lesz, ha az újratelepítés sem oldotta meg. Mindig Win indulás után nyílik ki? Ha pl sokat molyolsz BIOS-ban akkor nem?
Sok notinál a optikai meghajtó gyári előlapja ki van cserélve egy vastagabb, designhoz illő formára, emiatt a gombja sokkal bumszlibb. Simán lehet, hogy a gomb befeszült, és kis mozgatástól is megnyomja a mikrokapcsolót. -
törölt tag
válasz
cidalain #20534 üzenetére
Sziasztok!
Van egy T430-as, ne mai darab laptopom, és a következő hibajelenséget produkálja.
Bekapcsoláskor, amikor betölt a Windows11, alig érek hozzá a géphez, egyből kinyitja a dvd-meghajó tálcáját, ez mitől lehet?
Vírusirtó van a gépen, és újra is telepítettem, de a hiba továbbra is fennáll. -
jimmy399
senior tag
-
jimmy399
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #20528 üzenetére
A gép látja az akkut. Letöltöttem pont a Batteryinfoview alkalmazást, és ott néztem, hogy nem vesz töltést az akku.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
jimmy399 #20527 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy lehet az egyik cella megadta magát az akkuban,ezáltal olyan feszültségszintre esett le,hogy a benne lévő védőpanel letiltott... ezt elvileg a batteryinfoview progival meg lehet nézni, amennyiben a gép látja az akkut,ha nem látja,akkor csak akku bontással lehet megállapítani
-
jimmy399
senior tag
válasz
st3v3np3t3r #20526 üzenetére
Kb. olyan 1 hónap. A másik notebookba (2530p) kb évente egyszer van benne jó esetben és az tölti is az akksit.
-
jimmy399
senior tag
Sziasztok!
Van egy HP 2170p notebook-om.
Ki szoktam venni az akksit a gépből és hálózatról használom.
Tegnap beleraktam az akkut, de a gép nem tölti. Se Windows 10 22H2 se Debian Linux 11.7 alatt. Megnéztem a BIOS-t és a rendszerek alatt a töltést, de 0 A-t vesz fel a töltéshez a gép.Gondolom szervíz, mert alaplap hiba. Csere akksim nincs. (Akksi állapota tervezett: 36000 mAh / aktuális: ~30000 mAh)
-
V@ns
aktív tag
Sziasztok,
Lenovo Thinkpad X1 Carbon 6th Gen.
A noti hátán van egy SIM + MicroSD foglalat-tálca, ahol a microSD-t szeretném használni. Win 10 és Win 11 alatt történt meg, hogy betettem a microSD-t, felismerte 2 percig, utána soha többet aljzat. Más kártyával is próbáltam, de semmi.
- Win 10 / Win 11 up to date, legfrisebb driverrel.
- Lenovo oldal szerint is megegyező verziószámú driver a legfrissebb (de azért kézzel feltelepítettem)
- Az eszközt tiltottam, töröltem az eszközkezelőben, még egy régebbi drivert is feltettem hozzá, de nem oldotta meg semmi.Van javaslatotok, hogy merre menjek ezzel tovább? A szervíz előtt hátha van valami más megoldás.
-
cidalain
veterán
Dell 5480 laptop.
Egyszer csak bekapcs után kiírja, hogy TPM device is not detected!
Dell troublesooting linkFor laptops
Remove the AC adapter, turn off the computer, and disconnect any USB devices.
Turn on the computer and press F2 key to enter BIOS or System Setup.Is TPM available under Security? If yes, no further steps are required.
If TPM is not present, turn off the computer, and disconnect the battery (if the battery is removable).Discharge static power by pressing and holding the power button for over 60 seconds.
Connect the battery (if the battery is removable), AC adapter, and turn on computer.F2-vel belépve nincs ott a Securityban a TPM.
Oké húzgáljam le az akkut (ha eltávilítható), és csináljam a gombnyomást.
De nem távolítható el az akku, csak szétszedéssel. Ilyenkor mi van?
(persze meg lett próbálva akkuval is a 60 seces gombnyomás, nincs siker)A probléma, hogy ez egy női laptop, és nincs nálam, tőlem 100km-re van. a Tulajnak se eszköze, se érzéke nincs a hátlap leszedéséhez.
Nincs más megoldás, mint levenni a hátlapot, és lehúzni az akku csatiját, és úgy nyomni a gombot?
-
Truman
senior tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E1-572G, bekapcsolás után rövid időre felvillan a kék led 4-5 másodperc múlva elaszik, néha a venti is megmozdul, de képet nem ad. Ugyan az a hibajelenség, mint itt ebben a videóban.
A tag itt végül BIOS chipet cserélt, és utána már üzemelt is.
Szerintetek mennyire valószínű, hogy nekem is ez a hiba? És ha igen, mennyiért. javítanának meg egy ilyet? (Van másik gép, így sokat nem akarok beleölni.)
Az eBay -en amúgy találtam elvileg már készre programozott BIOS chipet is ehhez a típushoz. Lehetséges hogy valami típushibája ennek, hogy csak így készen van hozzá BIOS chip? -
Szia.
Alapvetően én is kukáznám ezt, de megértem miért nem dobadtad ki.
Ha biosban van olyan beállítás, hogy ha áramot kap, akkor kapcsoljon be, akkor a bekapcsgomb nem kell.
Az LCD igen ha kifogod, akkor 5k-ból meg is lehet, de ebbe még van inverter is lehet az a rossz, vagy csak szétcsúszott, ez kb 2-4k. a többi meg rajtad múlik, gondolok itt SSD-re, meg ram bővítésre. -
Spec
őstag
Sziasztok!
Adott egy ősrégi Dell Studio 1535 laptop. Még Core 2 Duo proci van benne, meg 2 Gbyte RAM (ez mondjuk bővíthető), Win Millenium van rá telepítve, stb. Szóval egy őskövület. Le lett selejtezve kb. 10 éve a cégnél, mert tönkre ment a kijelzője, és most ki akarták dobni e-hulladékba. Nekem viszont nem volt szívem kidobni, mert egyéb baja nincs, még karcolás sincs rajta jóformán, alig volt használva. Ha rádugok egy külső kijelzőt, akkor gond nélkül működik. Az jutott eszembe, hogy ha lehet rendbe hoznám a gyerekeknek (6 éves, és 8 éves), játszós laptopnak, amin kis szir-szar indie gamekkel még bőven elvannak vele, és ha tönkre vágják akkor se kár érte.
Az egyik kérdésem, hogy szerintetek egyrészt a kijelzőjével érdemes-e foglalkozni, vagy felejtsem el, mert gazdaságosan nem javítható? A hibája, hogy teljesen sötét. Ha elindítom az LCD BIST tesztet rajta, akkor látom, hogy váltogatja a színeket, de teljesen sötéten, vagyis szerintem az LCD háttérvilágítása ment tönkre. Ha rendelhető hozzá aliról, vagy bárhonnak valami kis alkatrész, amit elég kicserélni, akkor lehet beruházok, de kb. 5k-nál többet nem ér bele invesztálni.
A másik kérdés, hogy használnám külső kijelzővel, van is plusz monitorom hozzá, viszont az jutott eszembe, hogy egy az egyben le is lehetne szedni a kijelzőjét akkor. Kvázi csak maga a kijelzőtlenített gép maradna meg, mint egy ultra kompakt PC, és hozzá kapcsolva a külső kijelző. A billentyűzete jó, kapna egy egeret, és kész is a kis helyigényű játékos kuckó a gyerekeknek.
Ezzel viszont a fő gondom, hogy pont a kijelző zsanérjában van oldalt a bekapcsoló gomb (lásd alábbi képen), amit így nem tudom, hogy tudnék kivezetni máshova, ha levenném a kijelzőt. Szerintetek ez mennyire hülye ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Egérpad topik
- Napelem
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- 8 DARAB! HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G8, 840 G8, 840 G9, 830 G8 x360
- Azta HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 32/512 Iris Xe FHD+
- HúHa HP EliteBook 840 G9 Fémházas Hordozható Érintős Ultrabook 14" -40% i5-1235U 16/512 Iris Xe FHD+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest