Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Sziasztok!
Adott egy Asus AD10500 laptop töltő. Connector Size: 4.5mm*3.0mm
19.0V - 3.42A 65WKeresnék valami helyettesítő terméket, mert nem tudom mi lehet kompatiblis vele.
Van 10-15 ilyen laptop az üzemeltetésem alatt, és hát egy töltőt kinyírtak ,de kéne tartalékos belőle.
Előre is köszönöm a segítséget

Ez esetleg jó lehet? [link]
Vagy ez? [link]
-
-
Dißnäëß
nagyúr
Sziasztok, barátnőm Ideapad S340 legója szétesett.
Eddig még ment is, bár törött bal alsó sarok.. és utána törött balfelső zsanér, elpattanó csavarok és rögzítések amikbe ezek belemennek, de még így is működött egy ideig, majd egyszercsak este töltőn hagyta és reggelre már se kép, se hang.
Az SSD-t és egy RAM modult meg tudok menteni belőle, wifi kártya nem kell, lényegében mehet a gép a zúzóba.
Hol érdemes eladnom jelképes összegért, tekintettel arra h veszélyes hulladék ? Akksi jó amúgy, kijelző is.. Néznék neki egy használt-patika üzletit.
Töltő is ad feszt multiméter szerint, sztem jó.
Lehet alaplap főtt meg, bár vizuális nyoma ennek nincs (alulról legalabbis. Nem műtöttem ki, nem is fogom).Köszi a tippeket.
-
teptep
őstag
válasz
LaciMc82
üzenetére
Végül is hogyan sikerült megoldanod? (Tanulságos lenne.)
És egy maszek kérés: Valamelyik hardver információs programm meg tudnád nézni annak a HP 255 G10 8A5G5EA laptopnak a kijelző típusát? Aidával például: Megjelenítés, Képernyő, Képernyő neve, Képernyő azonosítója. Köszi. -
LaciMc82
aktív tag
Köszi mindenkinek úgy tűnik megoldódott a gond
-
LaciMc82
aktív tag
Sziasztok.
Vettem egy HP laptopot ,időnként a hangszóróból pattogó hang jön ki.
Mi lehet a baj,hogy lehet ezt orvosolni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- i5 7gen HP 250 G6 laptop dedikált GPU-val!
- Dell Latitude 3180 11,6" laptop
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest