- Valami baja van a tápomnak
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
-
(rögzített hozzászólás)
S2 ÖF-ban is vannak már FC-ok, kérlek nekem küldje el, aki be szeretne kerülni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
horkovy34
junior tag
válasz
morfondőr #3918 üzenetére
Én is így vagyok vele! Gondolkoztam és rá is voltam pörögve a váltásra a Switch 2-re, de mikor az árak kirajzolódtak....
Most ha a V2-es gépemet el is adnám mit kapnék érte 50-60k-t?! Még úgy is hogy teljesen patika állapotban van sőt az összes tartozéka ki sem lett véve a dobozból. De tényleg még a dokkoló sem lett kivéve a Switchem dobozából mert soha nem is volt tv-re kötve.
Van hozzá kb 40 fizikális játékom amiket mondjuk ha eladnék a géppel együtt akkor simán összejönne a lovetta akár mindenre is, de ez nem opció a visszafelé kompatibilitás miatt. Meg nem is szeretném eladni a gyüjteményem már a gyerkőcök miatt sem. Így meg viszont kicsit sok lenne a különbözet hogy váltsak a kettes gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
PSA: Switch 2's Screen Comes With A Pre-Applied Film Layer, Don't Peel It Off
Az Oled modellhez hasonlóan a Switch 2 kijelzőjén is van gyárilag egy fólia (hogy törés esetén ne okozzanak sérülést az esetleges szilánkok), ezt most sem szabad levenni.
Erre kell majd ráhelyezni a karcolás elleni fóliát/ üveget. THX@cactuar
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Delta Force (2024)
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Valami baja van a tápomnak
- Synology NAS
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged