Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• l.skywalker

titán

válasz Szabi® #3442 üzenetére

Nem kell szerintem ennyire univerzálisan nézni ezt, szerintem a videójátékiparnak nincs szüksége Jézusra (nem rád értem közvetlenül). Kereslet/Kínálat. Ez számít csak. Van akinek minden pénzt megér a Nintendo és vagy nem tudja vagy nem akarja az általad felsoroltakkal összehasonlítani. Jó a példája ennek ami itt a fórumban megy. Van aki csak örülni akar, van aki pedig nagyon rosszul fogadta az árazást. Az előbbiek, az utóbbiakkal vitatkoznak, az utóbbiak az előbbiekkel, csak az marad ki az egyenletből, aki számít. Az előbbieknek örülni kéne a Nintendónak, mert jön a Switch 2 és jönnek új játékok, az utóbbiaknak pedig a Nintendót kéne vegzálnia, nem pedig a fórumot. Én szeretném kérni, hogy ezt folytassuk az OFF topikban, mert lassan törlöm a topikot. És nem, nem azért mert nem értek egyet a kritikus hangokkal, hanem azért mert végeláthatatlan a téma, ugyanazt forgatjátok újra és újra és már rohadt unalmas. Ugyanez ment a Konzolokról KULTURÁLT módon-ban, inkább onnan is kiléptem. Szerintem megértettük sokatok álláspontját, tényleg kérném az OFF topik használatát vagy csináljatok egy dühöngőt.

Új hozzászólás Aktív témák