Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kalimist

aktív tag

Sziasztok!

konfig: 5900X, Gigabyte Aorus Pro B550, Kingston 2X32GB 3200 Mhz, Strix 3080, EVGA Supernova G2 850W

Kapcsolnam be a gepet es a tap reléje gyorsan kattog. Bebootolt de továbbra is kattogot a tap. Leallitottam, ujra csatlakoztattam a kabeleket es kovetkezo inditasnal az alaplapon levo cpu debug led folyamatosan vilagit es nem bootol. A hazventik es a vga fenyek es ventik mennek de a táp mar nem kattog. A kikapcsologomb nyomvatartasara sem reagal. Masnap ismet tettem egy a probat, a gep bootolt de ismet kattogott a táp. Mivel nem raktam vissza a haz oldalat igy lattam, hogy a vga mindharom tapcsatlakozojanal villog a piros led. Ujra leallitottam majd megint nem indult el es a cpu led vilagit a vga tapcsatlakozoi viszont nem. Tanacstalan vagyok

Sajnos nincsenek potalkatreszek es igy nem tudom leszukiteni a hiba okat. A webet bujva angol forumokon tobbeknek alaplap csere megoldotta a problemat igy elso korben rendeltem egy Strix B550 lapot.

Találkozott már esetleg hasonlóval valaki? Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák