-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
addikt
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy mindig áramtalanítani szoktam a gépet, amikor tudom, hogy hosszabb ideig nem fogom használni.
Nemrég jött elő, hogy nem igazán akar elindulni. Ilyenkor 1-2 percet kellett várnom (az elosztó felkapcsolása után) és csak utána volt hajlandó elindulni.
Manapság pedig azt műveli, hogy még 30 perc után sem hajlandó elindulni. De ha a tápegységen a kis kapcsolót lekapcsolom, majd felkapcsolom, egyből elindul. Illetve, ha nem áramtalanítom a gépet, akkor is elindul elsőre.A tápegységem haldoklik vagy az alaplapom?
A tápegységem egy jó 10 éves Chieftec 750W-os 80+ Bronz kategóriás darab.
2 év garancia volt rá, úgyhogy ha csak ő hal meg, már így is bőven kiszolgálta az idejét. Remélem, hogy nem az alaplap, mert most még nem szeretnék új konfigurációt építeni.Előre is köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest