Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qtya123
őstag
Sziasztok.
Egy Gigabyte B75-D3V alaplappal rendelkezem. Tegnap át kellett raknom a HDD-t a házban egy másik fiókba. Semmi mást nem szereltem a gépben. Annyi, hogy az eddig a 4. sata csatlakozóba volt csatlakoztatva a HDD, most átdugtam az 1-re. Ja meg a ramot szedtem ki addig, amíg a hdd-t átraktam, hogy könnyebben beférjen.
Máshoz nem nyúltam, jumpereket nem piszkáltam, elemet nem vettem ki.Mégis indításkor számomra új dolog történt. Kiírta, hogy BIOS reset történt és 3 választást ajánlott fel:
- belépés a BIOS-ba, - BIOS alabeállítás és indítás. - BIOS alapbeállítás és újraindítás.
Az utolsót választottam.Azóta rendben van minden, csak nem értem miért történhetett ez. Már vagy 10x matattam a gépben, miközben cseréltem ezt azt. Egyszer másik házba is költöztettem, mégsem írt ki soha ilyet.
Mi történhetett? Van valami, amit érdemes ilyenkor leellenőrizni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest