-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
barack1997 #5198 üzenetére
Alfa C8 .. nemnagy szám külsőleg szerintem,, de a hangja tuti szép lehet
-
barack1997
senior tag
Milyen az uj alfa?
-
milomi
tag
válasz
geentleeman #5188 üzenetére
most vettem 3 szor Mistery packot.... 150 ezrem ment rá amit már most meg bántam de úgy is gyűllik majd ! de semmi alkatrész nemvolt benne,, csak Jugger x15 Nitro x10 stb
ilyesmik
-
milomi
tag
válasz
kisgaraba #5193 üzenetére
Ez a kérdésem volt nekem 2 napon át , nagy dilemmám volt nekem is ! Havernak van Murcielago ja.. jó autó de nem vagyok tőle elájulva , aztán a Corvett Carbon edition-on gondolkoztam és tudod mit vettem meg ??? Porsche GT3 RS
és örülök hogy ezt választottam első időnek mentem Multiba a Skyline Avenue -n ( nitro meg jugger nélkül ) (MP) 01:55.519 ezzel az idővel a 603 dik vagyok
de nitroval lehetett volna még jobb is, + ahogy megvettem az autót sajna még jobb tuningot nemtaláltam még bele,,, én ezt az autót vettem meg és maximállisan megvagyok vele elégedve
-
kisgaraba
csendes tag
Szerintetek milyen T3 autót érdemes megvenni(Mondjuk poliszos Murcielago, Mercedes slr, az új selbi) ha lenne rá 6000 boostom. A carbonos corvettet tudom hogy jól megy és a 911 porse is amit kivettek, de a murcival, a merc-el és selbi még nem igazán találkoztam
-
Új T3-as autó Alfa Romeo!
-
1NST1G8R
senior tag
Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete
), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem.
-
Egy elmélet.Ma nyertem 7 partot,de mint alap alkatrész volt.Lehetséges,hogy a 550 körüli versenyem miatt kapok használhatatlan cuccokat?Itt olvasom,hogy sok ezer verseny van lefutva mindenkinek és ezt biztosan jobban is jutalmazza a játék.De az is lehet a gond,ami a versenyszámmal összefügg,hogy még csak 31-es vagyok.Hülyeségnek tűnik,de nem tudok más magyarázatot...
-
tutuhawer
őstag
válasz
geentleeman #5188 üzenetére
én vettem az elmúlt hetekben 10-et is, szigorúan X összeg feletti felesleget költöttem el mindig, és nem kaptam aftermarket cuccot. Ellenbem minden egyéb kibaszott pályán és játékmódban kapom őket, pedig bármiféle race tuned alkatrésznek is örülnék helyettük...De hát nem.
-
geentleeman
csendes tag
Sziasztok,én betegség miatt kihagytam egy napot (2kariban szedem) és nem bánom,nekem hébahóba adott a kérdőjelek alatt 39nap alatt a kérdőjel 1ventura váltót adott és egy velo féket,úgyhogy most újrakezdtem 14nap van és már 12napra volt egy 3kulcsos felfüggesztésem lesz ami lesz hátha most dobálja majd a partokat
Más!
Az 50 000cash-es mistery packokban lehet találni after cuccokat? -
V.Dave
senior tag
válasz
noblem1983 #5181 üzenetére
Ismerős az érzés, én sztem 35-36.n apnál tartok és kb 1hete nincs alkatrész. Valaki mondta már h 45-50. nap körül embereli meg magát a game,ehhez nem tudok hozzászólni, reménykedjünk
-
WASPZotya
tag
Nekem ma gyémántozáskor mind2 karakterembe t2 pro cuccot adott, szóval elégedett vagyok
-
Várj még 40-ig és M3!!!
-
Vinrael
tag
Üdv!
Boldog Új Évet Kívánok nektek!
Egy kérdésem lenne hozzátok:
A Ford GT-t mennyire éri meg megvenni?
31es vagyok, és van egy 240sxem, meg egy 9es EVO-m, de már kezdem unni ezeket és vennék egy t3as kocsit. (nincs, és nem is lesz boost pontom) -
Padlás
senior tag
válasz
noblem1983 #5172 üzenetére
Nekem a napokban elkezdte dobálni az alkatrészeket. Van egy rakat felfüggesztésem.
Treasure huntból is kb 2 hét után adott motort 2 nap is.
-
noblem1983
senior tag
Érdekes,hogy amióta lehet találni after cuccokat a játékban azóta alig találok teljesítményfokozó partokat.MD-ék elmentek pihenni és ma biztos arra eszméltek,hogy a gépezet nem úgy működik mint ahogy otthagyták.
-
gyuszito
senior tag
Közben észrevettem, hogy csak a netem szállt el megint..
-
Yeffy
veterán
válasz
tutuhawer #5161 üzenetére
Ez mind szép és jó, csak én meg pl úgy vagyok vele, h oké, h azt veszem meg pénzért, ami tetszik, de ha úgy el van kúrva mondjuk egy t3-as kedvenc, hogy egy t2es vagy akár jobb t1-es gép leveri a picsbe, akkor kicsit morcos leszek... egyrészt nincs több 10 starterra keretem, másrészt meg nem ülök egész nap a gépem előtt, hogy küszködjek a vassal. De hát különbözünk, ugye.
(no offense)Jééé, itt a Beeeerrkaaa...
Boldog új esztendőt mindenkinek! Ne kockuljatok sokat, megárt!
Jéé, most nézem, van itt egy szintén helyi zenész. komoly
-
WASPZotya
tag
passz én várom a zöldet.
-
Tudja valaki,hogy mi van?Se honlap,se szerver.......
Mire leírtam megjött a zöld jelzés. -
gyuszito
senior tag
Körülbelül 3 hete vettem meg azt a Porsche-t Minden áldott nap legalább 10 15 percet azzal szórakozom, hogy egyhelyben kapartatok, de csak kicsit pörgetem fel a motort, és egyszerűen eszméletlen jó a hangja...Én imádom azt a Porsche-t. Lehet, hogy sokal lenéznek miatta, mert az a szokás..lehet, hogy sokan azt gondolják, hogy tipikusan azért vettem, mert jó...de ez így ebben a formában nem igaz. Tény és való, hogy a C10 es Sky-t azért vettem, mert eszméletlen jól megy (persze kategóriáján belül).. de a porsche az életem 2. nagy álma.. (Az első örökre a Subaru lesz
)
Tettem a napokban egy Velo turbót a GT3-ba és eszméletlen jó lett vele a kicsike. Még élvezetesebb vezetni számomra. -
milomi
tag
PORSCHE GT3 RS -t vettem meg 5500 Boos-t ért.. a kezelhetőségén van még mit javittani ! De ahogy gyorsul az valami eszméletlen.. igy alap verzióba megy hozzá nem nyúltam még 378 at nitróval ott meg áll az óra
de pik pak 0-300
-
tutuhawer
őstag
-
beavisx2
csendes tag
én ha vehetnék t3 as boostos verdát biztos az uj shelbyt veném mikor meglátam elált a lélegzetem az aaz auto a minden a netovább pedig 2x futotam tegnap ijen ellen és 2-0 ide
-
milomi
tag
válasz
tutuhawer #5156 üzenetére
Hát erre annyit tudok csak mondani... Soha az életben nem volt olyan dolog ami a Kedvencem,, inkább úgy mondom van több ami a bejön,,, az életbe nagy kérdésem volt Jogsi után milyen autó ?? szóba jöhetett Astra GSI ( szigorúan a C20XE) vagy Honda Civic VTI,, kipróbáltam mind kettőt és a motorikussan tuningolt GSI-t hoztam el, aztán ekadtam meg untam 5 hónap múlva.. vettem egy 206 os PUG ot,, 1,4 est
nem birtam megszokni gyenge volt nagyon
aztán végre megtaláltam a nekem valót.. egy Fiat Bravo HGT -
amit elnem adnám sem cserélném
ezért a nagy dillema, Corvett carbon Edition tetszik, a Gallardo Valentino Balboni tetszik és a Porsche is nagyon tetszik
ennyi a többi nem jön be. Azért irtam hátha valakinek van és alátámasztja a gondolataimat gyakorolatban is
-
milomi
tag
Vagy milyen lehet a Corvett Z06 Carbon Edition
5000 BOOSt ért jó lehet...ez a 3 közül gondolkozom csak... 5600 BOOST om van..
-
milomi
tag
válasz
callmeakos #5152 üzenetére
De megvehető a Police van rá irva.. 5500 BOOST és a STORON van és ott jobb oldalt a kis füleknél még meglehet venni
-
callmeakos
veterán
Még 1x boldog új évet kívánok mindenkinek
(#5150) milomi Hát ezek közül a Porschét már nem tudod megvenni ugyanis kivették a kapható autók listájából.....
-
Szerintem az új ford mustang!!!Jól gyorsul,fejleszthető,viszont igy ebben az állapotában kis végsebesség/330/.Nekem bejön nagyon.Ami hátrány,hogy nem lehet rá body kittet rakni,le van tiltva az opció.
Mentem 5 TE futamot,abból 4-et nyertem.Nekem van GT3 RS-em is,de jóval unalmasabb autó,viszont tényleg megy ha van bele sok jó part rakva.Buék mindenkinek...
-
milomi
tag
Sziasztok Fontos kérdésem van... Venni akarok Autót vagy a Porsche 911 GT 3 RS vagy egy Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni ..t szerintetek melyik a jobb ???
-
Beeerka
aktív tag
B.U.É.K. a Prohardver csapatnak!
-
odébbb
tag
Boldog Újévet Kívánok ASZFALTBETYÁROK !!!!!!!!!!
-
beavisx2
csendes tag
sikerekben és egésségben gazdag boldog uj évet kivánok mindenkinek
-
WASPZotya
tag
Váá most vettem starter packot ph-n 2000 ért
-
odébbb
tag
Boldog Újévet mindenkinek !!!!
Aszfaltmérgezést kaptam az idén ... (2011) - Jövőre remélem elmullik, ha nem igy jártam.
B. u .é. k .
-
noblem1983
senior tag
Cheaterektől mentes B.U.É.K. mindenkinek.Sok-sok győzelmet,gyönyörű autókat és határtalan élvezetet(de azért ne vigyétek túlzásba
)
-
kaoszamigó
csendes tag
Cheaterektöl és bugoktól mentes boldog új évet mindenkinek!!!
-
WASPZotya
tag
B.Ú.É.K.Mindenkinek!
-
_stick_
őstag
Micsoda meglepetés, Shelby GT500 Super snake.
Az egyetlen autó ami miatt hajlandó lennék forintot kiadni. -
GTC376
csendes tag
Mondjuk, illene valamilyen tájékoztatást adnia cheat-kitiltásról. Az email cím ismeretében ez nem lenne nagy fáradtság.
Meg bár ilyen elánnal harcolnának a csíterekkel...más
mindent Bele jövőre is! sok Új ismeretséget És partoKban gazdag esztendőt kíván nektek
csehov2 és gtc376
-
WASPZotya
tag
válasz
callmeakos #5132 üzenetére
Köszi
-
callmeakos
veterán
válasz
WASPZotya #5129 üzenetére
Megmutatom hogy kell:
Képberakás
A képet amit meg akarsz mutatni töltsd fel egy képmegosztóra. De előtte méretezd át 450 pixelnél nem szélesebbre. Nyomj egy mentés másként-et és hozz létre egy új fájlt. Így elvileg van egy kis és egy nagy képet. Miután feltöltötted, itt a hozzászólásszerkesztőben van dolgod.
Előszöt is nyomj egy Link gombot. Az ekkor felugró ablakba másold be a nagy méretű képedet. Nyomj egy Ok ot. Ezután egyből kattints a Kép gombra. Az ekkor felugró ablakba pedig másold be a kisméretű képet. Nyomsz egy OK-ot és elvileg kész is van. Remélem segítettem. -
WASPZotya
tag
-
WASPZotya
tag
Nem nagyon megy nekem ez a kép berakás.
-
gyuszito
senior tag
Ezt találtam azon az oldalon, de nem tudom kinek higgyek...
911 GT3 RS
Motor: Zöld <---ilyenem van raktáron
Turbo: Zöld <----tegnap tettem bele a Velo-t...(igaza van magas fordulaton nem pörög.. alig érem al a végét...
Váltó: Kék
Felfüggesztés: Zöld <---ilyenem van raktáron
Fékek: Sárga <--- nálam fehér...de ilyen van benne
Gumiabroncsok: Sárga <---alap de csak (Race Tuned)Szerk..: már tudom is, hogy ennek nem hihetek. csupa top speedes cucc... rengeteg GT3 van mögöttem 700+ os top speed státusszal..
(rajtnál már nem látnak..)
-
V.Dave
senior tag
Valaki korábban mintha említette volna h szilveszterkor is lesz egy kis búszt, nem lenne ellenemre
-
odébbb
tag
válasz
Thunderzolee #5115 üzenetére
Jó Estét !!
Mi ha partolunk ( kb. 3-an) barátok , megpróbállunk egyszerre beérni , és nem egymás ellen jáccani , ezek a tagok állandóak ..
Partolni nem unalmas - mert tudjuk mejik pályán , mit ad, és nyer mindegyikünk - ráadásul dobál is a játék - üreskézzel soha nem távozunk ....
Válogasd meg kivel és hogy mész .
Gyémántozás : 6 day.. Már hagytam ki napot és rá..cs.esztem , ha nemhagytam volna ki napot , akkor már 15 day lenne ..Level 24-vagyok és egy szilvám van , nincs más , tutu-ra halgattam ( hál istennek).
más : nem unalmas , a multizás sem.....
-
-
csab991
senior tag
válasz
Thunderzolee #5115 üzenetére
Szerintem majd fogsz sűrűbben is kapni alkatrészt. Én PDK profillomban 21-33. napig nem kaptam csak powerupot, utána zsinórban 3 napon keresztül part, aztán így most 4-5 naponta dobál partot.
-
Én igyekszem mindig belépni a magyar chatbe.
Néha sikerül is összeszedni 4 embert a TE-hez, de arra nincs időm, h ott üljek a képernyő előtt, és várjak, ki hajlandó összeszedni végre egy csapatra való embert, és nem csak a c6falra írogatja ezt..
Közben elmegyek egy körre, az idő alatt meg ugye hiába hívnak, nem jelzi, h beléphetnék egy groupba.Partolni meg mittudom én.. unalmas. Talán ez a jó szó.
Néha már zavar, h máson se jár az esze itt mindenkinek, mint tizedmásodperceket egymás idejére ráverni.
Én boost nélkül vágtam neki anno ennek az egész játéknak még a game indulásakor, szórakozásból csinálom, nem azért, h azon agyaljak, hogy juthassak a legtutibb kocsikhoz hozzá.
De hát nem vagyunk egyformák.Egyébként lvl49-es vagyok, még 1-2 nap, és elérem az 50-et.
Bár még mindig csak egy Silviám van. 268/275/315 értékekkel.
Multizni már semennyire se szeretek, az utóbbi időben akárhányba beléptem, mindig akadt legalább egy 600-hoz közeli értékekkel bíró versenytárs, így inkább ki is léptem..Am ki hányadik napon tart a gyémántvadászatban?
Az elején volt, h nem tudtam belépni, de azóta igyekszem nappal túllenni rajt. 37-nél járok. Partokat nem nagyon ad, inkább csak poweruppokat 10-esével. -
odébbb
tag
Jó Napot !!!
Mi a helyzet , aszfaltbetyárok ???
Pezsgő behűtve , kocsik a pályaszélén , hullik a hó - hajrá !!!
Tul kevesen vagyunk magyarok , akik versenyeznek -és beszélgetnek , pedig ezelőtt egy hónappal más vót a szitú ......
Hajrá MAGYAROK !! -
Beeerka
aktív tag
válasz
<cafat> #5111 üzenetére
Bőven vinnie kellene a konfigodnak a játékot, a hiba a rendszerben lesz szerintem.
Próbáld meg monitorozni a rendszert játék közben, hátha ott látszik mi fogy el.
Proci-ram monitorozásnak az Aida eseménynaplója jó, játék közben pedig az FPS és GPU kihasználtságot az EVGA Precision progival tudod nézni. -
callmeakos
veterán
válasz
SylarHUN #5100 üzenetére
Bizony.
Ezt én is alátámasztom.
Ma vettem egy TT RS.t Bodykit nélkül ugyebár ótvar a kanyartudása. De mihelyst ráteszed azt az IGCs kit-et amin spoiler is van máris javul a helyhez. Pedig elsőre csak a hűtőmaszt rácsát cseréli le a kit.Erre jön még a Chevellemel való helyzet. Spoilerrel jobb kanyartudás plusz ültetéssel stabilebb a cucc.
Ejnye-bejnye Devellis, nemkéne hazudni...
-
<cafat>
senior tag
nálam fogalmam nincs miért, grafikai beállítástól függetlenül vmi kegyetlenül szaggat... játszhatatlan az egész
kipróbáltam úgy h minden low, meg úgy is h minden high de u.a. az eredmény...
pedig szerintem nincs túl nagy gépigénye és az enyémnek is vinnie kéne fullon -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840G6 ! AKCIÓ!!! a készlet erejéig!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest