Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
Thunderzolee #5115 üzenetére
Jó Estét !!
Mi ha partolunk ( kb. 3-an) barátok , megpróbállunk egyszerre beérni , és nem egymás ellen jáccani , ezek a tagok állandóak ..
Partolni nem unalmas - mert tudjuk mejik pályán , mit ad, és nyer mindegyikünk - ráadásul dobál is a játék - üreskézzel soha nem távozunk ....
Válogasd meg kivel és hogy mész .
Gyémántozás : 6 day.. Már hagytam ki napot és rá..cs.esztem , ha nemhagytam volna ki napot , akkor már 15 day lenne ..Level 24-vagyok és egy szilvám van , nincs más , tutu-ra halgattam ( hál istennek).
más : nem unalmas , a multizás sem.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado egy PCChips/Hsin Tech M726MRT
- Medion Akoya P7817- i7-3632QM 2,2 GHz, 8Gb RAM, NVIDIA GeForce GT 730M 2 GB, Intel HD 4000
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest