- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CPU léghűtés kibeszélő
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
noblem1983 #5700 üzenetére
Szerintem amíg jönnek új autók, egy autós szim. fannak elég a motiváláshoz.
SylarHUN
Most legalább vannak pro cuccaim dögivel, pontosan erről beszéltem -
_stick_
őstag
Őszintén örülök, hogy nektek sikerült, de lehangoló, hogy a nem fizető játékosok, mint jómagam, így még nehezebb helyzetbe kerültek. 31-es szinten vagyok napi 1-2 órát van lehetőségem játszani. Ahogy lehetett megvettem az RX-7 BM-t ami jóformán arra volt elég, hogy ne maradjak le nagyon a harmadik után. Amint volt egy boost-os autó a mezőnyben, nyerési esélyem a 0-val volt egyenlő. A 2x750 ingyen boost-ból megvettem a T1-es skyline police-t, a nyerési rátám ~3.6-ról 2.3-ra javult. Ezután már valószínű ez sem lesz elég.
-
_stick_
őstag
Lehet, hogy sokan leharapják a fejem, hogy ezt az oldalt ajánlom, de használhatók a leírások és sztem jobb a javasoltakkal kezdeni, mint kitapasztalni, ami idő igényes és sok part kerülhet miatta rossz helyre.
Persze a legjobb megoldás, ha megkérdezel 1-2 nagy öreget itt a fórumon. -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Van egy silviam 289-257-259 stattal. A legutóbbi ajándék kódokkal van 1500 boostom.
Kérdésem azoktól, akik régóta játszanak, hogy milyen gyorsan vagy inkább lassan gyűlik az ajándék boost? Az álmom a shelby supersnake.
De lehet, hogy nem várok addig, megveszem, a T1-es rendőr skylinet. Mit gondoltok, megéri lecserélni a fent írt nissan-ra? -
_stick_
őstag
Hali, segítség kellene.
Egy pár napja olyat csinál velem a játék, hogy folyamatosan, fél percenként hibaüzenet, hogy nem tudok csatlakozni az event-hez, meg túl sokan leléptek az event-ből. Eközben végig megy a GN-es channel-eken. Versenyezni nem tudok, a gyémánt szedés is kínlódás, mert mindig ki kell nyomnom a hiba ablakot. -
_stick_
őstag
Micsoda meglepetés, Shelby GT500 Super snake.
Az egyetlen autó ami miatt hajlandó lennék forintot kiadni. -
_stick_
őstag
válasz
speedmetal #4944 üzenetére
köszi
-
_stick_
őstag
-
_stick_
őstag
Kellemes Ünnepeket Kívánok!
Kérdés, szintlépéskor a pursuit fül alatt a ram képesség csak pursuit módban jön elő, vagy versenyek alatt is?
-
_stick_
őstag
Úgy érzem kicsit lelassult a játék. Vettem egy Z4-et, de nem igazán ment vele a játék, nem nyertem, így alkatrészek sem jöttek. Visszatértem silvia-ra, amivel újra nyerő formában vagyok, de 1 hét után semmi használható alkatrész nem esett. Nem tudom fejleszteni, így a nagyobb szintű pályákon labdába sem rúgok. Lassan-lassan összejön egy komolyabb T2-es autóra a pénz valószínű, hogy RX-7 BM lesz, de lehet kuporgatok még az elise-re. A gyémánt gyűjtésről már nem is beszélek a 23 napos sorozat mai nyereménye 5 nitró
-
_stick_
őstag
Üldözéses versenyeknél, mikor beérek a célba és mennék a next-re ki írja, hogy nagyobb díjért várjam meg a többieket. Vajon ez a versenyeknél is így van?
-
_stick_
őstag
válasz
barack1997 #4371 üzenetére
Ezt én sem tudtam, köszönöm a helyesbítést. Le is kértem.
-
_stick_
őstag
Jól emlékszem, hogy a mai nap az utolsó, amíg aktiválni lehet a teszt-bmw kódot?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Van egy észrevételem, nem tudom helyes e? 19 szintű vagyok, van két autóm, silvia és bmw z4. Rosewood park loop-on szoktam menni, mert leginkább ott van verseny. Ha bmw-vel megyek sokkal erősebb (gyorsabb) ellenfeleket kapok, örülök, ha bekerülök a top 3-ba. Ha silvia-val megyek, hozzám hasonló szintű és felszereltségű autók jönnek ellenem, a top 3-ba mindig benne vagyok, sokszor nyerek. Figyeli a játék, hogy milyen szintű vagyok és milyen az autóm és ennek megfelelően sorolja az ellenfeleket? -
_stick_
őstag
A mai gyémántvadászat eredménye:
Már nagyon rám fért. Megy a silviába. -
_stick_
őstag
Olyan problémám lenne, hogy silviámba street sport 2/4 es motort kicseréltem 4/2-re. A végsebesség nem változott, maradt 230Km/h, a gyorsuláson érzősík, hogy vissza esett. Vajon miért nem nőtt a végsebesség?
-
_stick_
őstag
240k $-nál tartok. Kihagytam a sima RX-7et, a BM-re gyűjtök.
Mit gondoltok, van olyan autó, amit érdemesebb megvenni, vagy továbbgyűjteni egy másikra? Skyline-re gondoltam természetesen, de az azért még messze van. Esetleg subaru, vagy mitsu evo? -
_stick_
őstag
válasz
szakalistvan #4146 üzenetére
Láma kérdés, hova kell beírni?
-
_stick_
őstag
Kérdés, 15-ös szinten vagyok silviaval megyek. Egy rosewood park loop szintű pályán ha első vagyok kapok ~1k rep-et és ~2k $-t. Hogyan tudom növelni a pénznyereményt? Ha pl a fönt írt pályán versenyzek T2-es autóval, akkor többet kapok? Vagy csak a pálya szintjétől (és a versenyzők számától) függ a nyeremény?
-
_stick_
őstag
Rosewood park loop-nál figyeljetek, ha 1KRUSH-al és haverjával találkoztok, mindketten mitsu evo-val vannak, és visszafele mennek a pályán illetve beállnak az egyik hosszabb keskeny levágásba keresztbe. Először, mikor összefutottam velük benyaltam a hülyeségüket, most már tudom, hogy védekezzek.
-
_stick_
őstag
De nehezen megy az alkatrész gyűjtögetés. Tegnap 3 órán keresztül versenyeztem, mindig benne voltam az első háromban. Össz nyereményem egy tök alap fék.
Jó lenne pár két kulcsos alkatrész silviámnak, mert lvl 12-es pályáktól igencsak gyötörnek. -
_stick_
őstag
válasz
1NST1G8R #4096 üzenetére
Azt vettem észre, hogy leginkább akkor tud a falra kenni, ha előrébb van, mint én, illetve, ha nagy sebességgel ront nekem. A taktikám, hogy felveszem a sebességét, és egy nagyobb kanyarban, mikor ő is az ideális ívre figyel, tőle távol előzök. Persze ez csak leírva egyszerű.
Amúgy sztem kicsit lehetne nehezíteni a játékon, a korábbi NFS (UG1-2, MW) multikhoz képest könnyűnek találom a az irányíthatóságot. Ütközésekkel, és főleg a falnak csapódásokkal komolyabb sebesség vesztés is járhatna. Most Wanteddel sokat multiztam, persze csakis BMW-vel, ott annak volt esélye az első helyre, aki tudta az ideális íveket, és sehol sem csapódott a falnak és persze a kisujjában volt a pálya. -
_stick_
őstag
Igen, jó ötlet volt ezt a lehetőséget betenni, mert akinek csak 1-2 órája van napi szinten versenyezni és nem akar pénzt költeni a játékra, mint én, annak is lehetősége van a felzárkózásra. Remélem még sokáig lehet gyűjtögetni.
Más, megvettem a sylvia-t a boltba vehető tuningot rátettem, fürgébb mint a mazda, de 9-es szintű pályáktól olyan szinten nyomják a falra tolást, hogy utolsó helyről max a 3.-ig tudok felzárkózni, hiába megyek szinte tökéletesen a pályán. -
_stick_
őstag
Hali!
Nektek nem akadozik a belépésnél? -
_stick_
őstag
Kösz a linket.
Amúgy a rendőri üldözéses feladatoknak van valami értelme?
Úgy értem, hogy ott komolyabb pénzt, vagy reput kapok? -
_stick_
őstag
Hali!
10. szintű vagyok, van egy ingyen elérhető fullos mazdám.
10-es szintű versenyeken már nagy számban vannak gyorsabb autóval rendelkező playerek. Szeretnék autót cserélni, tier 2-re még messze nincs pénzem, olyan 70ezer $-om lehet. Milyen autót érdemes venni? Gondolkozok az egyik old-timeren nem jut eszembe a neve, valamilyen GT, de már alapfelszereltséggel is gyorsabb, mint a mazdám. Vagy van még a VW tuningolt változata 80k-ért. Mit gondoltok? -
_stick_
őstag
Köszönöm.Bár elég sok helyen utána olvastam a játéknak azért még érdekelne még pár dolog.
Játszottam már ingyenesnek mondott MMO-kkal, de ha igazán penge akarok lenni, akkor bizony pénzt kell áldozni a jobb cuccokra, pl. felszereltségre. Itt is így működik?
Olvastam, hogy van single verseny is, de gondolom az igazi jutalmakat a multi versenyen kapom. 2 gyerkőc mellet nem tudom még, hogy mennyit tudok multizni, van olyan időigénye, mint pl egy WOW-nak, vagy "kötetlenebb" a dolog? -
_stick_
őstag
Sziasztok!
Kipróbálnám a játékot, az a kérdésem, hogy létezik e egy demó vagy egy level limitált próbaváltozat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest