Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
kisgaraba #5193 üzenetére
Ez a kérdésem volt nekem 2 napon át , nagy dilemmám volt nekem is ! Havernak van Murcielago ja.. jó autó de nem vagyok tőle elájulva , aztán a Corvett Carbon edition-on gondolkoztam és tudod mit vettem meg ??? Porsche GT3 RS
és örülök hogy ezt választottam első időnek mentem Multiba a Skyline Avenue -n ( nitro meg jugger nélkül ) (MP) 01:55.519 ezzel az idővel a 603 dik vagyok
de nitroval lehetett volna még jobb is, + ahogy megvettem az autót sajna még jobb tuningot nemtaláltam még bele,,, én ezt az autót vettem meg és maximállisan megvagyok vele elégedve
Új hozzászólás Aktív témák
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest