Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- iPad topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
milomi
tag
válasz
tutuhawer
üzenetére
Hát erre annyit tudok csak mondani... Soha az életben nem volt olyan dolog ami a Kedvencem,, inkább úgy mondom van több ami a bejön,,, az életbe nagy kérdésem volt Jogsi után milyen autó ?? szóba jöhetett Astra GSI ( szigorúan a C20XE) vagy Honda Civic VTI,, kipróbáltam mind kettőt és a motorikussan tuningolt GSI-t hoztam el, aztán ekadtam meg untam 5 hónap múlva.. vettem egy 206 os PUG ot,, 1,4 est
nem birtam megszokni gyenge volt nagyon
aztán végre megtaláltam a nekem valót.. egy Fiat Bravo HGT -
amit elnem adnám sem cserélném 
ezért a nagy dillema, Corvett carbon Edition tetszik, a Gallardo Valentino Balboni tetszik és a Porsche is nagyon tetszik
ennyi a többi nem jön be. Azért irtam hátha valakinek van és alátámasztja a gondolataimat gyakorolatban is 
Új hozzászólás Aktív témák

- HP Elitebook 850 - i5 proci / 16gb memória/ 500gb m2 SSD
- Gamer PC - R7 3800X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- SAMSUNG (LS43FM700UUXUF) 4K GAMER SAMART MONITOR! 2025 MODELL! AKCIÓ
- MSI Cubi NUC 1M Intel Core 7 150U 16GB DDR5 512 NVMe SSD 2x2.5GBE LAN Wifi 7 Win 11 Pro garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Natural Titanium 2028.-ig Garancia 100% akku
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
aztán végre megtaláltam a nekem valót.. egy Fiat Bravo HGT -
amit elnem adnám sem cserélném