-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuszito
senior tag
Ahogy tetszik
Én úgy tudom, hogy a priv időket nem teszi fel stats-ra. Javíts ki ha tévedek!
Prviben max partoltunk..vagy bohóckodtunk..és persze autót teszteltünk.
Ha így érzed jónak...csináld. A véleményem persze megvan, de az az én véleményem...Természetesen nem ítéllek el emiatt, csak nekem nem eza nézetem.
Köszönöm hozzászólásod...meg tudlak érteni...valóban marha nehéz a 'csíterekkel', de szerencsénkre egyre kevesebbel találkozom..vagy a nagy block lista miatt, vagy tényleg volt valami a nemrég megtörtént leállás alatt. -
tutuhawer
őstag
miután 4-szer vettem meg a nissan gt-r r35-öst, tudom milyen az, hogy rossz döntés, meg a többiek úgyis kinevetnek. De az más kategória, hogy bemondom, hogy hú de vágyom rá, és amikor lehet, az utolsó, ami megvételre kerül. A Nissan GT-R R35-re annyira vágytam, hogy 4 különböző korszakban is megvettem és most már építem is rendesen, az alkatrészek megvannak. Ez a nem mindegy. Bemondom, hogy R34 skyline, és szinte minden pályán van is vele futamom. Ez a "szeretem" a gépet kategória az én olvasatomban. Továbbra is mindenki azt vesz, amit szeretne, de a levegőbe beszélésért nálam jár a fekete pont. Figyeljétek minden szavam, és adjatok fekete pontot, vagy simán küldjetek el a pi....ba, és jobb játékos leszek tőle. Elvárom tőletek.
-
tutuhawer
őstag
én se tudom, miért lehet az, hogy még mindig nem került a temérdek boostból egy kis apró mennyiség az annyiszor emlegetett M3 E92-re. TutuHawernek még mindig csak egy boostos autója van, ahogy látható is a stat oldalon neki. Kimondtam sokszor, hogy nem szeretem a lotusokat, nem szeretem a fordokat, és szeretem inkább a skyline r34-est, van is belőle 2, és ehhez tartom magam. Tehát hosszú posztokon ecsetelni, hogy mennyire várja a BMW-t, majd akármi mást előrébb tenni... ez zavarta TutuHawert. Egyébként nagyon jó, hogy megmondjátok, mi a véleményetek a csávóról, néha helyre kell tenni, ha elszáll. Korábban Mr "Megmondóember" "legyőzhetetlen" CSILES helyreigazított, hogy kapjak a fejemnhez, de ő most eltűnt kissé. A lényeg, hogy nem igaz, hogy nem került boost arra a fos bmw-re ennyi szájtépés után se.
szerk: én meg az összes pro tuned minőségi alkatrészt is beledobtam azonnal... még van mit variálni vele, de legalább van miből engedi.
+ van még egy skyline R34-esem, elég speckó tuninggal... a stat oldalon megtekinthető, hogy a végsebesség adat majdnem 600. Elég ütős, a menettulajdonságai meg főleg jók! -
callmeakos
veterán
Örülök hogy jó kedved lett ettől. Esetleg becsurrantás esetén fel tudom ajánlani az unokahúgom egyik pelusát
Egyébként én már kevésbé tartom viccesnek ezt a dolgot. Senkire nem tartozik hogy én milyen autót veszek meg vagy ez esetben nem veszek meg. Az pedig hogy e miatt legyek lehurrogva enyhén tartom kicsit szánalmasnak és megalázónak. De mindegy is mert lassan kezdem megszokni hogy Tutu úton útfélen valamit talál rajtam amitől belém köt és osztogathatja nekem a fekete pontjait......
-
NFree
addikt
csináld meg nyugodtan , haveromnak is megcsináltam pont ugyan ienre , ugyhogy egyforma aútókkal körözünk , s nincs annál szebb mikor egyszerre join olunk multira s ott figyel az elején a 2 autó meg lehet nézni a haverét is cream7 a nickje, egyébként az én autóm nem hasonlít a noxvill-é hez , igaz hasonló szinű matricák vannak de teljesen más irányúak formájúak
-
callmeakos
veterán
-
tutuhawer
őstag
Köszönöm, írtam tube-on is, hogy mennyire nem látszik, hogy vért kell okádni a géppel egy ilyen körhöz. A vicc még az, hogy a tiszta kör bármilyen autóval is szép teljesítmény route55-n és gray pointon, már a prohardver fórumában is többen kedvelik, Calderon barátom a kedvenc toyota suprájával is végigmegy simán. Szóval jó pálya ez... annak, aki ismeri a kanyarokat meg a forgalmat - de főleg a forgalmat.. meg a kanyarokat.
-
sunny84
senior tag
sky r34 trükkös sok rutin kell hozzá hogy jó legyél , de komcsi vad jószág jól megrakva ...
ha nincs kellő rutin hozzá akkor rx7 bm el jobban jársz ... vagy lófasz elízzel
#3857) xenon2 rx7 rz od@baszós verda , a1 szintű és végre is bruta ha meg van rakva nagyon morci verda lesz
-
tutuhawer
őstag
minden fórumban azt hangsúlyozom, hogy azt vegyük meg, amit szeretünk. Nyilván az ún. "gyengébb" autóknak vannak korlátai, de jó (értsd:megfelelő) tuninggal mindegyik használható gép.
A lökdösődő tetvek ellen pedig van mit tenni, úgy kell előzni, hogy esélye se legyen leütni. Ha nekem sikerül a gyenge képességeimmel, akkor mindenki másnak. Übung macht den Meister! Odébbb minden nap benyomja a fórumba, igyekszik is, jár neki a piros pont, de nem annyiszor ám, ahányszor beírja... Szóval versenyek kellenek, meg is kérlek rá, hogy menj pár multit, és nyomasd, mint a félőrült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 635 laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest