-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
1NST1G8R
senior tag
Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete
), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1145G7 8/256 FHD IRIS Xe
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. SSD. Digital Edition & Sony PlayStation VR2. Virtuális szemüveg.
- Dell Precision 3580 i7-1370P//32GB DDR5 RAM// 1TB SSD/ RTX A500
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest