Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1NST1G8R

senior tag

válasz xenon2 #5190 üzenetére

Teljesen random modon dobal mindent szinttol es futott versenyek szamatol fuggetlenul, ugyanugy mint a treasure hunt-ban mikor mar kerdojelek vannak. Meggyozodesem hogy minden mas elmelet spekulacio es alaptalan, tekintve hogy eleg sok forumot nyalaztam mar at a temaban, es kb. mindenki mast mond (mindenkinek van egy elmelete :U ), nem beszelve arrol hogy sajat magam is azt tapasztalom hogy mindegy hol es mennyit megyek, ha ad akkor ad, ha nem akkor meg mindegy mit csinalok, ugyse fog. Van hogy egy jo ideig semmit nem kapok, aztan egy nap alatt esik tobb pro cucc is, aztan megint hetekig semmi hasznalhato. Mikor bevezettek hogy after partokat is lehet nyerni, az elso ket het alatt nyertem osszesen egy darab rendszamot, utana egy napon belul esett 5 after cucc, raadasul ugy hogy nem jatszottam tobbet mint az elozo napokon. Szoval total veletlen hogy mit fogsz kapni es tuti hogy nem fugg a futott versenyeid szamatol, a szinttol meg max annyira hogy T3-as pro cuccokat csak magas szintu (45-50) palyan tudsz nyerni. Szerintem. :))

Új hozzászólás Aktív témák