Hirdetés
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- EUV-áttörés vagy marketingfogás? Lépeget előre Kína a felzárkózás rögös útján
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Pánik a memóriapiacon
- Projektor topic
- Pendrive probléma
- Milyen videókártyát?
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én igyekszem mindig belépni a magyar chatbe.
Néha sikerül is összeszedni 4 embert a TE-hez, de arra nincs időm, h ott üljek a képernyő előtt, és várjak, ki hajlandó összeszedni végre egy csapatra való embert, és nem csak a c6falra írogatja ezt..
Közben elmegyek egy körre, az idő alatt meg ugye hiába hívnak, nem jelzi, h beléphetnék egy groupba.Partolni meg mittudom én.. unalmas. Talán ez a jó szó.
Néha már zavar, h máson se jár az esze itt mindenkinek, mint tizedmásodperceket egymás idejére ráverni.
Én boost nélkül vágtam neki anno ennek az egész játéknak még a game indulásakor, szórakozásból csinálom, nem azért, h azon agyaljak, hogy juthassak a legtutibb kocsikhoz hozzá.
De hát nem vagyunk egyformák.Egyébként lvl49-es vagyok, még 1-2 nap, és elérem az 50-et.
Bár még mindig csak egy Silviám van. 268/275/315 értékekkel.
Multizni már semennyire se szeretek, az utóbbi időben akárhányba beléptem, mindig akadt legalább egy 600-hoz közeli értékekkel bíró versenytárs, így inkább ki is léptem..
Am ki hányadik napon tart a gyémántvadászatban?
Az elején volt, h nem tudtam belépni, de azóta igyekszem nappal túllenni rajt. 37-nél járok. Partokat nem nagyon ad, inkább csak poweruppokat 10-esével.
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ZBook G7 i7-10850H 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 Windows 11 Pro
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad E14 / 11.gen/8Gb/SSD/Office/Több órás/Fémház/Full hd
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Néha már zavar, h máson se jár az esze itt mindenkinek, mint tizedmásodperceket egymás idejére ráverni.