- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
Olyan problémám lenne, hogy silviámba street sport 2/4 es motort kicseréltem 4/2-re. A végsebesség nem változott, maradt 230Km/h, a gyorsuláson érzősík, hogy vissza esett. Vajon miért nem nőtt a végsebesség?
-
Beeerka
aktív tag
Szevasz!
Röviden-tömören:
5 új autó, mind boost: Pontiac Firebird Formula, rendőr Mégane, Boss 302, Subaru Impreza rally, Lamborghini Gallardo LP 550-2 Valentino Balboni.
Kiszednek egy pár kocsit a játékból, mégpedig: Porsche 911 gt3 rs + cop, Corvette beast, R8 Hot Pursuit Cop. -
odébbb
tag
Jó Napot Kívánok !!!
Nekem nemadott nitrót , elvette és kise tette , a nitróm jelet és igy kiléptem ...
Ez a tegnap este volt , este 8 - hajnal egy közöttt - ráadásul ez bossszantó. -
NFree
addikt
szevasztok , mi zujs ujra ithon , helyzet szép verdák egyebek ????
-
tutuhawer
őstag
épp egy ilyen választ vártam. Nem azért jó választás, mert nyerő vagy nem, hanem mert szeretem. A porsche 959 és a vipera volt rossz választás a 003-as profilban. A porschét kifejezetten bánom, hogy megvettem. Tudom én, hogy mi a jó gép, sokan röhögnek is rajtam, hogy miket vezetek már...
Mindig azt mondom, hogy egy játékfejlesztő se mondhatja meg, mi a jó autó nekem, lásd Subaru Imprezás videóim a youtube-on. Szóval én magam döntöm el, mi a jó választás, ezt küldöm neked és mindenkinek, aki szereti.
-
tutuhawer
őstag
közben: groupban beszélgettem, ami közben nem tudok normálisan versenyezni, és ezért elkezdtem gurulni pár single player időt a mercedesszel. Mivel ez lesz a no.1 autóm a 003-as profilban, ezzel kell időznöm, és nagyon kiváncsi vagyok, hogyan sikerülnek vele a futamok. Sylarhunt külön kérem, hogy ízlelgesse még a Mercedest, mert ez a gép elfordul rendben, gyorsul is rendben, a végsebessége is OK, a nitrója gynegébb, mint a BMW M3-nak (maradjunk a játékpénzes kategóriában). Az Audi TT-nek is erősebb a nitrója egyébként.. Szóval amire kiváncsi vagyok: lehet-e, hogy valami a GLEAM verzióban van, és amiatt szar az a gép. Mentem pár ilyen autó ellen, és nem volt olyan veszélyes, mint egy nem ültetett sima merci ellen. Trükkös a dolog, minden visszajelzés fontos a gépről, mert ez még kicsit homályos mindenkinek.
-
Sziasztok!Mai megdöbbentő tapasztalat:körversenyen kb.5-ször jártam úgy,hogy a plussz kör csak rám vonatkozik.Mindenki másnak 2,nekem 3 kör a verseny.Járt más is így?
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4179 üzenetére
Szivesen, amúgy asszem pont itt írták korábban, én is onnan tudom.
Nem árt folyamatosan olvasni ezt a topikot, annak ellenére is hogy csak kb. minden 10. hozzászólásnak van értelme...
-
1NST1G8R
senior tag
Igen, meg is van: 3363ft. Ahhoz képest hogy NFS oldalán 20 euróért (6000ft) adnak 8000-et, starterrel 16000-et kapsz 6700-ért.
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4170 üzenetére
CD galaxisban meg Iponban olcsóbb a starter, ha BP-en laksz inkább ott vegyél. Én kettőt fogok szerintem mert Iponban asszem 3300 volt.
-
Oké,azóta láttam a cikket.Kiakadtam volna ha csak úgy lenyulják őket.Köszi a választ.
-
Most akiknek van azoktól is elveszik,vagy csak az árusitását szüntetik meg?
-
válasz
callmeakos #4172 üzenetére
Az a legjobb autóm.
-
callmeakos
veterán
válasz
1NST1G8R #4169 üzenetére
Áh köszi, közben én is megtaláltam.
Utoljára még benevezek egy Starter pakkra a teljesség igénye nélkül, mivel azért a 911-ért kár lenne plusz most elég jól van árasítva is (3850 boost 6000 helyett..)Úgyhogy holnap irány az 576 és idevelve.....idevelve.....idevelve.....idevelve..... a 8000 boostal
-
1NST1G8R
senior tag
válasz
callmeakos #4167 üzenetére
As of December 7th, the following cars will be retired from our current inventory and will not be purchasable until next year:
- Porsche GT3 RS
- Porsche GT3 RS Cop Version
- Audi R8 HP Cop
- Chevrolet Corvette Z06 "The Beast" -
1NST1G8R
senior tag
Kicsit gurultam Financial District-en.
-
callmeakos
veterán
Lehet tudni mikorra kerülnek törlésre az adott autók???
-
odébbb
tag
Szép Jó Estét mindenkinek !!!!
Nem voltam szombat óta , mi a pálya , és mien ujjitások voltak , nagyából elolvastam a hozzászólást , de nemsok sámli van . -
gyuszito
senior tag
válasz
_stick_ #4163 üzenetére
Élnék Tutu kollegá nagy igazságával! Azt az autót vedd meg, amit szeretsz! Ha csak a teljesítmény érdekel, akkor Battle Machine --->Lotus Elise ---> Porsche 959/BMW M3 GTR E46
Más: Béreltem puszta kíváncsiságból egy E92-es vasat. Érzés nagyon jó, mintha hajóban ülnék, de max városban, egy kis autókázás céljából. Versenyen szépen otthagy még egy alap 2000-es "skájlájn" is
-
_stick_
őstag
240k $-nál tartok. Kihagytam a sima RX-7et, a BM-re gyűjtök.
Mit gondoltok, van olyan autó, amit érdemesebb megvenni, vagy továbbgyűjteni egy másikra? Skyline-re gondoltam természetesen, de az azért még messze van. Esetleg subaru, vagy mitsu evo? -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szakalistvan #4152 üzenetére
Jobban jársz, most az összes kis 10 éves gyökér azzal nyomul.
Mondom végre T3-as kocsival felnézek a felső ligába mizu. Erre mindenhol az ilyen 10-es szintű kiscsávók nyomulnak az ajándék Bömössel.
mod:
tutuhawer: Végülis... igazad van. De el kell kurvuljak, mert kocsira gyüktök.
mod2:
_stick_: Nfs world honlapján kell beírnod.
-
_stick_
őstag
válasz
szakalistvan #4146 üzenetére
Láma kérdés, hova kell beírni?
-
tutuhawer
őstag
válasz
W h o z Z y #4157 üzenetére
Szasz! Hmmm... velem ilyen nem fordult elő. Ma délután még OK volt nekem. Most meg dolgozom, nem vagyok belépve.
-
W h o z Z y
tag
sziasztok
lehet, hogy csak én találkoztam vele,de mentem pár versenyt és semmi powerup-ot nem lehetett használni,csak egy ember tudta használni őket, az első,viszont az mindent
tönkrebas$zák a játékot teljesen? vagy mi a cél? -
Qru
MODERÁTOR
Köszi a Bömbit!
Verseny után nektek se dob kártyát? Csak pénzt meg repet.
-
tutuhawer
őstag
válasz
Thunderzolee #4150 üzenetére
1 hétig kell lekérni, utána ráérsz felhasználni később is.
-
válasz
Am ezt meddig lehet "beváltani"?
Mert ha sokáig, akkor meghagyom későbbre; még 1 hét, és kezdődik a leállásunk, utána éjjel-nappal tolhatnám vele. -
tutuhawer
őstag
válasz
kösz az infót. Én annak idején megvártam, míg mindenki lekéri, azzal megy, és utána szinte csak nekem lesz meg a gép. Ez akkoriban nagyon sokat ért, ez volt az Isten, a nyerő gép. Egyszer egy teleportálós gyilkost is megfogtam vele, 1 másodperccel a számláló vége előtt értem be.
-
válasz
Durva ez az M3, lehet vele aprítani rendesen.
-
V.Dave
senior tag
válasz
na erre rárepülök, köszi
-
szakalistvan
senior tag
Official Need for Speed World
Milestone! We've reached 75K! To celebrate, here's a universal code for a 7-day rental of the BMW M3 GTR!4PXL-YJZ4-YKPV-2Q5N
The code expires in one week, so make sure to redeem it asap.
Thanks everyone for being a part of the NFSW community! We really appreciate it!
Kőcsönbe egy M3,köszönjük
-
Padlás
senior tag
Persze, amíg ilyen népszerű a játék csalókkal is, addig egyértelmű, hogy lesz@rják a játékot ilyen téren.
"Egyébként meg azt gondolom hogy aki magas sebességgel csal az a kisebb hányad, ..."
Csak egy hirtelen ötlet volt, de ugyan ezt ellehetne játszani az irreális időkkel is. Nem hiszem el, hogy semmit nem tudnának kezdeni a csalókkal, ha akarnának. De ugye miért is akarnának...elvégre nem a szórakozás a céljuk, az csak egy eszköz és amíg sokan örömüket lelik a játékban így is, változás nem lesz. -
_stick_
őstag
Kérdés, 15-ös szinten vagyok silviaval megyek. Egy rosewood park loop szintű pályán ha első vagyok kapok ~1k rep-et és ~2k $-t. Hogyan tudom növelni a pénznyereményt? Ha pl a fönt írt pályán versenyzek T2-es autóval, akkor többet kapok? Vagy csak a pálya szintjétől (és a versenyzők számától) függ a nyeremény?
-
V.Dave
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
csíterek melegágya ezen majdnem beszrtam
Más: Mikor teszik vissza a régi kerékvágásba a pályák szintjeit, máskor napi 1-2 pro T2 cuccot nyerek, most meg tegnap óta semmi sem esik.
(#4140) feri1014
Én értem miért nem tesznek semmit, amíg fogy a boost meg 10.000-en aktívak naponta, addig minek is mozdítsák meg a hátsójukat. Én egy gigantikus összefogásra lennék kiváncsi ahol egy fél világ mellőzné egy-két napra a játékot akkor talán egyből lenne ötletük a csalók kiszűrésére.
Egyébként meg azt gondolom hogy aki magas sebességgel csal az a kisebb hányad, ugyanis a legtöbben be tudják állítani a hack-ben hogy csak egy bizonyos sebességet érjen el az autó pl R8 audi 380km/h és az már nem mindenkinek gyanús csak aki ismeri valamennyire a játékot. -
Padlás
senior tag
válasz
callmeakos #4139 üzenetére
Szvsz simán tudják őket bannolni. Szerintem vagy olyan sok csaló van, hogy észre sem lehet venni a bannolást vagy nem foglalkoznak vele.
Bár nem értem, hogy miért nem csinálják meg például, hogy ha valaki irreálisan magas sebességet ér el azt egyszerűen kizárja a a futam végén a rendszer és nem kap se repet se cash-t. Valami hasonló védelmet simán el tudnék képzelni a játékban. -
callmeakos
veterán
MI van ma az emberekkel?
Zsinórban 5x találkoztam csíterrel Diamond Unionon... Bár ezt tudom hogy az a pálya a csíterek melegágya, de akkor is. Most vagy azért vannak még mindig játékban mert nem tudják bannolni őket vagy a BB szarik az ügyre..... -
_stick_
őstag
Rosewood park loop-nál figyeljetek, ha 1KRUSH-al és haverjával találkoztok, mindketten mitsu evo-val vannak, és visszafele mennek a pályán illetve beállnak az egyik hosszabb keskeny levágásba keresztbe. Először, mikor összefutottam velük benyaltam a hülyeségüket, most már tudom, hogy védekezzek.
-
SylarHUN
senior tag
válasz
callmeakos #4134 üzenetére
Majd időnként vissza teszik és akkor mindenki rárabol, szórja majd a boostot mint a fene.
-
callmeakos
veterán
Szerintetek mért akarják kitörölni a 911 GT3/R8 COP/Z06 BEAST verdákat?
Az utolsó kettőn nem csodálkozom, de a 911en meglepődöm. Mert aki boosthoz jut annak lefogadom hogy a 80%a arra a verdára mozdul rá. Így ezt nem tudom mi értelme ennek..... -
csab991
senior tag
Meddig lehet így minden pályán versenyezni?
-
Qru
MODERÁTOR
Tegnap 2 partot is nyertem fél óra alatt.
Egyik egy T3-as moci a másik meg egy T1-es turbo. Igaz egyik se egy nagy etwas...
mod: Jah és +1 part jött ugye a gyémánt gyüjtögetésből.
-
_stick_
őstag
De nehezen megy az alkatrész gyűjtögetés. Tegnap 3 órán keresztül versenyeztem, mindig benne voltam az első háromban. Össz nyereményem egy tök alap fék.
Jó lenne pár két kulcsos alkatrész silviámnak, mert lvl 12-es pályáktól igencsak gyötörnek. -
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #4123 üzenetére
szerintem egyébként van az a pálya... ahol megütöm az imprezával
WRC
-
sunny84
senior tag
jó autóról annyit , hogy bármi lehet az csak kellő rutin kell az elirányításához ....
r34 et és a tt is sokan szidják , pedig mind kettővel lehet alázni a boostos racereket , főleg az r34 el -
tutuhawer
őstag
válasz
_stick_ #4118 üzenetére
a vicc az, hogy ha én neked megyek hátulról, meg se érzed. Viszont ha én pont úgy megyek neked, hogy majdnem, akkor az előzési kísérletem rossz, és te is az én sebességemre gyorsulsz fel. Ez a szinkronizációs bug, azaz rosszul tesz ki téged és engem egymás mellé a játék. Ilyenkor miattam gyorsul fel az ellenfél pont az én tempómra (összeakadtunk). Ekkor köszönöm meg neki, hogy velem utazott, és leszállítom a járművemről. Aki ezért engem megvet, meg elküld a francba akár fórumban, akár a futam végén, attól én kérek elnézést.
-
tutuhawer
őstag
ha lehet választani, akkor hátrébbról rajtolnék inkább. A slingshot eléggé megnyomja a rajtot, és azonnal első lehetek még audi r8-cal is. Nyilván azzal nem mindig, de azért nagyon jól jön a sling. Jó autó az mit takar? A szabvány tuti gépek, amiket itt írunk és tényleg jók? Nekem mindig is 240Sx-em, Egy golf r32-m régen, aztán Subaru Imprezám és Audi R8-am volt a 003-as profilban. Ezekkel a rajt finoman szólva sem könnyű, szóval ha nincs meg a jó start, később kell előzést bemutatni. A leütközők ellen az óvatosság a fegyver, és az, hogy tudom, mire képes adott szinten, adott tuning mellet az adott autó az adott kanyar adott ívén. Úgy előzök, hogy nem tud reagálni rá, csak ha ilyen izgága elise és barátai típusú autóval van. M3 E30 kizárva, mert az ellen még én is kilépek, minden más ellen indulok.
-
gyuszito
senior tag
nekem sajnos nem látszanak a pályák =(
-
odébbb
tag
válasz
csiliboy #4111 üzenetére
Szép jó Estét !!!! Zsír az autó PALETTA !! Nagyon ügyes vagy , grat ... De meddig , és hogy jutottál el idáig ...???
Csalók , rammolok ellen a gyogyir , : ha te rajtolsz elsőnek , ügyes vagy , megtartod az első hejet , és tépsz mint állat .. ja : Természetesen egy jó autóval ezt meg tudom csinálni , de csak is JÓ AUTOVAL .... -
speedmetal
tag
Na tessék! Pont most nyertem egyet!
T1-es 3 kulcsos lengéscsillapító. Jó lesz a 3-as Mazdámra
-
tutuhawer
őstag
én szimulátoroztam azelőtt, szerettem nagyon, de a kormányom elhasználódott. Nem örülök a sok ütközésnek, de estem már vissza kb 3000 futamon is, ennyi elég volt, köszönöm. Megfizettem a tanulópénzt, most valaki más fizesse meg, nem lehet, hogy mindig én kenődjek a falra, és lám, nem is. A minden ok nélküli ütközést én is elítélem, de nekem van rá okom.
-
válasz
tutuhawer #4109 üzenetére
Ha csak az lenne, akkor az a baj, ha az is lenne akkor meg az a baj. Elismerem nem tökéletes, de belekötni mindig könnyű, ötletekkel előállni már nem annyira. Örülök, hogy te már-már élvezed a ezt a folyamatos rammelést, de nekem egy év után is böki a csőröm a dolog, én nagyon nincs a helye a játékban, csak egy csökevény, amit a kényszer szült.
Egy korábbi hozzászólóval szemben inkább csökkenteném a koccanások és falhoz szorításoknál keletkező sebességvesztést, mert ha már úgy is meg fog történni a leszorítás, akkor legalább minimális kár keletkezzen belőle és tudd folytatni a versenyt maximum 1 pozició vesztéssel, ahelyett ahogy most 250-ről kapásból 0-ra megállsz ha falhoz szorítanak és utolsó helyre kerülsz, ahonnan jó eséllyel 1-2 helyet tudsz maximum megfogni.
-
csiliboy
csendes tag
Szerintem azért lehet tuningolni a Battle Machine-os Rx7-est, hiszen alapból csak két kulcsos alkatrészek vannak benne...
Nem azt mondom, hogy a legjobb autó lesz, csak , hogy lehet még tuningolniJelenlegi garázsom:
Csak azért csináltam, mert már rég volt a kezemben PSPlusz van még egy szóra sem érdemes Zack-es Sciroccóm
-
speedmetal
tag
Köszönöm az információt!
Azt hiszem maradok a Supra-nál. Keveset látok belőle, mégis csak Japán - ha nem is Mazda
- és hát szeretem a kihívásokat... az RX-7 se egy leány álom vezetés szempontjából, bár a BM fekszik mint cica a kanyarban
-
tutuhawer
őstag
HA még aezzel is külön vennénk a versenyeket az ablaknál, akkor mikorra kapnék ellenfelet? Így is alig tudok elindulni pár pályán, amit szeretek. Szóval ki lehet védeni, menni kell sokat. Én is fejre álltam párszor, nem egyszer, hanem százszor. ha a boostos autó lerajtol, utána amikor bénázik, nehogy már én lassuljak le... Vagy nehogy már a kocsi miatt egyet nitrózik, és ott van mellettem. Maradjon csak ott a pálya szélén, balesetezzen, ahol akar, engem ne akadályozzon. A lotus elise-t sokan nem tudják megülni. a bénázásaik miatt nehogy már én kerüljek szarba. Inkább, köszönöm,előzök, és nem hagyom, hogy ő húzzon rám, mert a lotuszokkal meg az A1-gyel lehet a legjobban ütközni szerintem. Szóval önvédelmi céllal megyek úgy, ahogy, és nem pedig másképp, mert akkor nem én lennék, hanem valaki más, aki nem én vagyok.
[link]
-
werevolf593
tag
Ehh, a sokat szídott Lotus a megoldás, végsebesség, ill. gyorsulás 500 fölé..., aztán máris jó, mondjuk pár kacat kell bele, mire ezt eléred...
Viszont utána nem csak egy hobbiautó, sok búsztos szerkezetet el lehet vele takarítani!
-
tutuhawer
őstag
válasz
speedmetal #4106 üzenetére
üres a supra. A fordulékonyság jó, azaz azonnal reagál a mozdulatra, jó az, de a tapadás nagyon kevés szerintem. Elugrat, a kanyarokban nagyon utolérnek, a gyorsulása meg nem annyira brutális, mint kéne. A hangja viszont tetszik nekem, nagyon fasza.
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Mazda mániásként kezdtem a játékot egy 3-asal, majd RX-7-re váltottam, s most egy RX-7 Battlemashine-al versenyzek. Mikor az utóbbit megvettem azt gondoltam, hogy még tudom majd fejleszteni, de sajnos már szénné van tuningolva alapból, így esélyem sincs rá. Mivel az RX-7 RZ-re nem kívánok csilingelő Forintot áldozni, ezért úgy döntöttem, hogy egy közeli Japán ismerősre, a Toyota Supra-ra váltok.
Meg tudnátok mondani nekem, hogy ez mennyire van feltuningolva? Vannak benne már alkatrészek vagy üresek a fejlesztési helyek? Nem találtam sehol erről információt. Esetleg van valahol?
Köszönöm!
Üdv! -
válasz
tutuhawer #4104 üzenetére
Egy éve is itt voltam már, kb ugyanez volt a helyzet, össz-vissz a damage patch miatt csökkent minimálisan a rammerek száma, de ahogy írtam a notórius zúzókat ez nem hatja meg egyáltalán.
Egyébként elképzelésem szerint nem kizárólag ghost car mód lenne, hanem mondjuk joinnál tudnád kiválasztani amikor rákattintasz a multiplayerre, hogy normal race vagy ghost car race, így senkinek sem kötelező egyik sem, csak arra mész amelyiket jobban szereted. Ha test-test ellenit akarsz normalra, ha idő ellen, akkor ghostra.
-
válasz
tutuhawer #4102 üzenetére
"Ha mindenki tudná, hogyan kell ütközni, és hogyan kell védeni"
Csak éppenséggel ez a játék nem erről szól, és nem is kéne hogy erről szóljon. Aki ütközni meg védeni akar az menjen Burnoutozni, de ne itt rammeljenek, csak azért mert tudásból nem tudnak győzni, csak ilyen szánalmasan.
-
tutuhawer
őstag
Ha ghost car-os verseny lenne, hogyan érném utol, akinek jobb az autója? Így utolérem, befalazom, és máris jó pozícióban vagyok. Ha mindenki tudná, hogyan kell ütközni, és hogyan kell védeni, elhiszitek nekem, hogy 1 db ütközés se lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamepad
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest