Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ETOM
addikt
"Más: új még a srác/lány, nem születik mindenki úgy, hogy egyből vágja az összes játék beállításait, módjait, pályáit, küldetéseit, versenyeit. Azért van ez a fórum, hogy ha valaki nem tud valamit feltegye és az sem várható el, hogy végigolvassa az összes ide vágó leírást, mert az több 10 weblap összességében."
Ezért is lett lefordítva magyarra. Amit leírtál az van a fenti linken is. Szóval most sem értem mi nem volt érthető..
A felnik egyébként már megtalálhatóak a Store-ban IGC-ért.
-
emmma
újonc
Szia !
Szimpatikus srác vagy , szépen megfogalmaztad , nem sértegettél(érthető válaszok) , finom modor..
köszönöm szépen.Végigolvastam mindenki válaszát , ejnye uraim , egyből támadtok , türelmetlenek vagytok , de miért is ?
Én csak kérdeztem , benéztem egy-két dolgot , talán nemvolt világos számomra , hogy igy müködik, de én még itt új vagyok , mint a játékban is .... mindegy
Majd kérdezösködök máshol , van más oldal is , aszt hittem segítő készek vagytok !
Köszi mindenki válaszát , sziasztok !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Linux Mint
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 16GB 512GB 1 év garancia (akksi hibás)
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest