Hirdetés
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Szerintem az EA-nak nem kelettt volna azért bezérni a játékot,inkább egy nagyobb patchot kelett volna kiadnia,ami pár könnyen megvalósítható featuret adott volna a játékhoz(pl a rendőrök opcionális láthatósága az utcákon,mert nélkülük eléggé kihaltak az utcák szerintem,normális anticheat rendszer kialakítása,a nem cheaterek unbannolása stb). Egy nehezebb dolog lett volna egy CS:GO-hoz hasonló piacrendszer hozzáadása,de ez legalább mindig tartotta volna életet a játékban,mivel a játékosoknak is megérné bizonyos esztétikai tárgyakat venni,mivel annak azután is marad az értéke. +A piacon semmi ilyen műfajú MMO nincsen... Battlefield Heroes és Battlefield f2p bezárását még megértem,mivel van konkurenciájuk,de az NFS
orldnak közvetlen konkurenciája nincs(a The Crew azt mondják eléggé rossz lett,de az nem azon a helyszínen játszódik ahol az NFS world stb...).
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- OLED TV topic
- Asztalos klub
- Mazda topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3544
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest