Hirdetés
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- Hiány alakulhat ki az adattárolókból az AI adatközpontok miatt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - OFF topic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest