- Milyen széket vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFO1
senior tag
válasz
Feri1977 #21196 üzenetére
Azért mert te nem értettél ehhez a játékhoz az nem a játék hibája. Van hozzá ezer leírás akár magyarul is, de itt is fel lehet tenni mit hogy kell. Ha tetszik, ha nem mi itt vagyunk páran akik közel 5 éve toljuk és igen szeretjük. Sokat nem vesztettél, mert ugye ingyen volt, persze neked nem számít, ha nem az tehát irány pl. a The Crew ahol 2 nap alatt lehetsz 50 lvl itt ehhez 5 éve 6-12 hónap kellett. 2 hónap alatt az összes autód meglehet itt csak annyi amennyi garázshelyed van (pénzér persze vehettél többet). Alkatrészeket is össze lehet ugrálni kb.1 hónap alatt itt nekem még nincs minden megcsinálva (ismétlem 5 év alatt), mondjuk 150-él több kocsim van jó része boost-os és (most egy nagy titkot árulok el) személyre is lehetett szabni (minden téren), ezért volt különböző színű az alkatrész. Az játék könnyen tanulható jó vele játszani vagyis régen jó volt mikor még voltak zsernyákok az utcákon és versenyzők a pályákon. Most a másikról nem szolnék csak annyit káosz a köbön mit tudom én hányadik hatványon. Ezért nagy alázattal megkérlek ne minősítsd a játékot pár óra? nap? után vagy csak egyszerűen ne írj ide, úgy hogy fogalmad sincs semmiről!!
-
alfa20
senior tag
válasz
Feri1977 #21198 üzenetére
Örülünk, hogy te örülsz neki, hogy vége a world-nek, de ezt annyiszor nem kellene kihangsúlyozni.
Jelenleg sajnos nincs sok alternatíva MMO-ra, (egyedül talán a The Crew) F2P-ben meg nincs is.
Én még bétával kezdtem az első vagy második nap regeltem be igaz voltak hosszabb kihagyásaim, de mindig vissza tértem hozzá, így én sajnálom hogy vége... de hát ez van ez is csak egy játék. -
Lokii
aktív tag
válasz
Feri1977 #21176 üzenetére
Na ja... Az a gond,hogy az NFS széria kihalt,ahogy történt ez a Sporeval is,meg fog a Sims-el,mert amit a 4-el műveltek,az a béka segge alatt van,a sims 3 ezerszer jobb 1 kieggel+pár teljesítmény móddal szerintem. Szerintem nem lenne gond ha 2-3,esetleg 4 évente lenne csak új rész,így legalább jobb minőségüek lenénnek,de szerintem nem nagyon fogják tovább csinálni,Sporehoz se adtak patchet 5 éve,pedig nagyon nagy potencionál volt/van a játékban,és nincs nagyon hozzá hasonló a műfajban. Ez van az NFS-el is,meg konkrétan a Worldel is. B*sszn*k fejleszteni a játékot...
-
Tomcsi2012
tag
válasz
Feri1977 #21169 üzenetére
Igen,mondasz valamit,nem könyü a pálya ahogy néztem,minnél jobban elöréb jucc és vered a rangod,annál nehezeb a pálya.Amugy sokat tanultam ot,de nem eleget,ahoz,hogy többet megtudjon azt amire a legjobban szükség lenne,vagy kéne.Amugy már 4 szer kezdem a játékot,mert mindig más helyre veszekelek,most az europa részét taposom,ha van idöm.Amugy mobillos játékot nemigen kedvelek,nekem asztali gépem van a fiamnak laptop,én kizárom a mobilos játékokat,nincs benne élvezet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest