-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
eLit-MiLan
őstag
The Cherry Blossom Community Goal Event
Időtartam: Április 3. 00:00 - Április 9. 23:59 (magyar idő +2óra mindkettőhöz)Az első CBC Event 2 évvel ezelőtt volt, a Cherry Blossom Mazda RX-7 RZ megjelenésével. Akkor a cél 5 millió verseny volt, amit megdöntöttünk, 5,2millió sikerült. Most a feladat ezen rekord megdöntése, tehát 5,2 millió BÁRMILYEN verseny (lehet az drag, TE, vagy sima verseny [Pursuit az nem tartozik bele!]) teljesítése ÁZSIAI autómárkával akár single, privát vagy multiban! (ide tartoznak: Infiniti, Lexus, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Scion, Subaru és Toyota.) Most nem jár érte egyéni jutalom, viszont race partokat lehet feloldani IGC-re a storeban! Mint mindig, most is több mérföldkő van:
Tier 1 – 1,000,000 futam
- Richter improved (Piros) Motor, Turbó, Váltó
- Gromlen improved (Sárga) Rugó
- Norset improved (Zöld) Fék és KerékTier 2 – 1,300,000 futam
- Kestrel improved (Kék) Motor
- Gromlen improved (Sárga) Turbó
- Kestrel improved (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 3 – 1,600,000 futam
- Gromlen improved (Sárga) Motor
- Kestrel improved (Kék) Turbó
- Gromlen improved (Sárga) Váltó
- Norset improved (Zöld) Rugó
- Gromlen improved (Sárga) FéK és KerékTier 4 – 2,000,000 futam
- Norset improved (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter improved (Piros) Rugó, Fék és KerékTier 5 – 2,600,000 futam
- Richter sport (Piros) Motor, Turbó és Váltó
- Gromlen sport (Sárga) Rugó
- Norset sport (Zöld) Fék és KerékTier 6 – 3,200,000 futam
- Kestrel sport (Kék) Motor
- Gromlen sport (Sárga) Turbó
- Kestrel sport (Kék) Váltó, Rugó, Fék és KerékTier 7 – 4,100,000 futam
- Gromlen sport (Sárga) Motor
- Kestrel sport (Kék) Turbó
- Gromlen sport (Sárga) Váltó
- Norset sport (Zöld) Rugó
- Gromlen sport (Sárga) Fék és KerékTier 8 – 5,200,000 futam
- Norset sport (Zöld) Motor, Turbó és Váltó
- Richter sport (Piros) Rugó, Fék és KerékHa elérjük az egyik szintet, akkor másnapra már bent lesz a storeban az alkatrész!
Sikeres egy futam, ha nem kapnak el TE-ben, azaz átmész a célvonalon, ugyanez vonatkozik a többire is, át kell menni a célon!Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
- UHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Apple Watch Series 9 Celluláros
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest