- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Everest / AIDA64 topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Meg is írtam a magamét magyarul és angolul is az NFS portálokra: "Kutyát nem érdekli az nfs world meg a no limits! Teljes mértékben csalódott vagyok...több helyről is megerősített információk szerint, ez évben se lesz új NFS PC-re, a rivals ami rohadt nehéz egy idő után és már unom, nem lesz leváltva semmivel, pedig már tavaly is nagyon vártam az új részt, de mondták ki hagynak 1 évet, erre ebben az évben sem lesz úgy néz ki, grrrr, persze rohadt mobilos verzió amit írtam, az lesz, kutyát nem érdekli, mert ahogy írtam nfs már van eleve mobilra, és annyi autós játék van mobilra mint a szemét, amúgy is utálok mobilon játszani, max. a nitro racing meg a csr racinggel szoktam, de most nagyon rossz a kedvem...."
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest