- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghostkid13
csendes tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én a BMW-k helyett a Mustang Boss '12-t tudom ajánlani(személyes vélemény). Nekem van egy M3 GTR-em nem rossz kocsi,de nincs benne semmi extra, mondjuk az én legjobb autóm egy Lexus LFA
-
NFree
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Van audim , ugy kanyarodik mint egy féltégla , egyedül a watwrfront roadon ütőképes erős nitro skillezéssel , meg még van egy pálya ahol lehet vele hasítani , de csak D osztályba .
Ha nem emiatt a két pálya miatt veszed meg akkor teljesen felejtős szar kocsi.Más
Ugyhogy srácok nekem elegem van ezekből a mocskokból, igen is fogjunk össze és csináljunk egy szégyenoldalt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Lightyear - befektetési app
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Kötelező darab a karifa alá! Asus Tuf Lap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi