Hirdetés

2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst™ driverek topikja (kiemelt téma)

(#22051) Abu85 válasza killer095 (#22050) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Láttam. Ezek rendszerfájlok, és nem a grafikus driver fájljai. A proci stabilitását ellenőrizd, vagy a memóriákat.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#22052) noblem1983

noblem1983
(fanatikus tag)

Sziasztok, a múlt héten vettem egy Asus 7790 DCU2 OC-s kártyát és párszor előfordult, hogy nem kapott a monitorom jelet. Mikor kikapcsoltam és elmentem egy fél órára aztán visszajöttem, a monitort visszakapcsoltam és mintha hibernálódott volna a gép de semmilyen gombra nem reagált pl. a num lock led sem akart működni. A monitor meg keresné a jelforrást HDMI->Analog-> Digital(DVI-vel használom) de semmi reakció. Ilyenkor csak az újraindítás segít. Ezelőtt 4870-est használtam de ott sosem volt ilyen probléma és az egyik haverom is mondta, hogy szintén hasonlót tapasztalt a 7770-esén. Az AMD honlapjáról a direkt ehhez való drivert szedtem le, nem amit hozzá adtak. Mivel lehet a probléma?

Lamborghini fan NfS World nick:NOBLEM1983,NOMBLEM1983X2

(#22053) mexel válasza mexel (#22045) üzenetére

mexel
(őstag)

Erre nem tud valaki valamit?

(#22054) flyer12

flyer12
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nekem is az asus 7790-e van.
Volt nekem is hasonló problémám , amíg újra nem raktam a drivert, nem jött vissza a kép alvó módból!De ez megszűnt a frissítéssel!

Viszont most olyan gondom van hogy az Asztal színbeállításnál, semmilyen csúszka állásra nem reagál!Gamma fényerő kontraszt.. semmi nem változik, pedig azonnal láthatónak kéne hogy legyen az eredmény! És így ocsmány sötéttel telítettek lettek a színek... Van valakinek ötlete?

flyer

(#22055) ZeroDK válasza mexel (#22053) üzenetére

ZeroDK
(senior tag)
LOGOUT blog

Lődd ki az energiatakarékosságot, hogy 30 perc tétlenség után ne kapcsoljon ki, mert nem mindegyik gép jön vissza. Illetve próbáld ki ezt a két drivert: 13.2 Beta 7. 13.6-os drivereket, nézd meg hogy ezzel is fenn áll-e a probléma.

ЯoßPrØ™ / Privátra illik válaszolni / ZeroDK felhasználónak 16 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! / STEAM: robpro24

(#22056) killer095 válasza Abu85 (#22051) üzenetére

killer095
(tag)

Lefuttatam a window memória tesztet de ellenőrzés közben is megfagyott a gép a csik 20 percen át 67% nem mozdult sehova + a billentyűzeten a numlock billentyű nem reagált vagyis a lámpa nem aludt ki a gomb lenyomása utána.
Viszont most BF3 közben kaptam kékhalált egy elég fura hibakóddal :

ORIGIN/Battlelog: HydRa_IDaVeI

(#22057) mexel válasza ZeroDK (#22055) üzenetére

mexel
(őstag)

Ha nem lövöm ki az indításnál a feladatkezelőben a CCC-t akkor semmi gond, de akkor a gép indításakor egy percig matat a CCC Host Application valamit. A régi driverben ezt ki lehetett kapcsolni egyesével is, de itt csak egyben az egész CCC-t. Erre nincs megoldás?

(#22058) mexel

mexel
(őstag)

Ja, a 13.6-os beta mennyire stabil? Érdemes felrakni valamiért?

(#22059) ZeroDK válasza mexel (#22058) üzenetére

ZeroDK
(senior tag)
LOGOUT blog

Figyelj először töröld le AMD Uninstaller-rel, aztán mehet fel nyugodtan a 13.6-os driver, én már teszteltem nála stabil volt, úgyhogy nálad is mennie kell ;)

ЯoßPrØ™ / Privátra illik válaszolni / ZeroDK felhasználónak 16 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! / STEAM: robpro24

(#22060) Abu85 válasza killer095 (#22056) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

És ez már alapórajelen megy? Ha két memóriád van, akkor az egyiket vedd ki, hátha a másik rossz. Cseréld őket.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#22061) flyer12 válasza flyer12 (#22054) üzenetére

flyer12
(lelkes újonc)

Akkor válaszolok magamnak:)
A 7790-hez mondott driver a ludas! Feltettem a 13.6 B2-t és ott lám működött az összes asztali színbeállítás csúszka!
Üdv.

flyer

(#22062) InfiniteReality válasza flyer12 (#22061) üzenetére

InfiniteReality
(őstag)

Mert a performance driverek még csak nem is béták, arra mennek rá, hogy 1-2 játék alapvető és nagyon zavaró problémáját megoldják. Volt ilyen anno a Doom3-hoz meg a Rage-hez is. Az ilyenekben nem foglalkoznak az egyéb megoldandó problémákkal.

http://logout.hu/cikk/samsung_led_tv_tudastar_d_szeria/alapok.html

(#22063) ZeroDK válasza flyer12 (#22061) üzenetére

ZeroDK
(senior tag)
LOGOUT blog

Fentebb írtam egy srácnak neki is baja volt egy 7770-es kártyával, mondtam neki hogy tegye fel a 13.6 drivert. De látom nálad is minden rendben van már ;)

(#22064) cimbiszabo

cimbiszabo
(újonc)

Sziasztok! Vettem egy új nvidia karit. Az előző egy ATI volt. Néha felugrik, hogy az ATI Catalyst nem támogatja ezt a kártyát. Hogy tudom törölni a Catalyst-ot? Már az ideg meg esz vele. :)) Köszönöm!

„Kalóznak lenni nagyobb mulatság, mint beállni a haditengerészethez.”

(#22065) ZeroDK válasza cimbiszabo (#22064) üzenetére

ZeroDK
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv
Ezzel a programmal: link ;)

(#22066) cimbiszabo válasza ZeroDK (#22065) üzenetére

cimbiszabo
(újonc)

Köszönöm!

„Kalóznak lenni nagyobb mulatság, mint beállni a haditengerészethez.”

(#22067) mexel

mexel
(őstag)

Másnak nem jelent gondot az új 13.4-es drivernél hogy indításkor a CCC Host Application tekeri a vinyót és foglalja a gépet egy darabig? Engem eléggé idegesít. Összeraktam egy gépet, de nem ssd-vel, és amikor bejön a win8 képernyője kb fél percig szinte semmit sem lehet csinálni mert a Host application és a Monitoring Program lefoglalja az erőforrások nagy részét. ha letiltom az indításnál akkor nagyon gyorsan indul a gép, de akkor meg black screen van a monitor kikapcsolása után. Nem lehet valahogy csak a hostot és monitoringot tiltani? ( mert az új driver mind a négy fájlt egyszerre tiltja az újban, és a másik kettő kellene.)

(#22068) L4CI2 válasza mexel (#22067) üzenetére

L4CI2
(tag)

szia

nekem 13.4 driver van fen és nem tapasztaltam ilyet bár nekem win7 van fenn

[ Szerkesztve ]

(#22069) Bici

Bici
(PH! kedvence)

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy az AMD VGA driverek hogy bírják a jó régi játékokat?
Szoktak menni rendesen? Ilyen Age Of Empires 3, meg hasonlókra gondolok.

Köszi!

Keresek LAN csatlakozós házimozi (egybe)rendszert akár hangfalak nélkül is. Lehet hibás is; pl. nem játsza le a lemezeket, vagy hasonló.

(#22070) InfiniteReality válasza Bici (#22069) üzenetére

InfiniteReality
(őstag)

Szerintem ez erősen játék és kártyafüggő. Ugyanazzal a driverrel lehet A kártya rendesen működik, míg B kártya nem.

(#22071) Bici válasza InfiniteReality (#22070) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Értem, kösz. Anniy tuti, hogy GCN felépítésű VGA-m lesz, valami low-en változat.

Keresek LAN csatlakozós házimozi (egybe)rendszert akár hangfalak nélkül is. Lehet hibás is; pl. nem játsza le a lemezeket, vagy hasonló.

(#22072) InfiniteReality válasza Bici (#22071) üzenetére

InfiniteReality
(őstag)

A low-end változat nem megy nagy órajeleken. Tehát pont a régi játékok (velószinüsíthetően) nem fognak vele rendesen menni, mert nem profitálnak az új funkciókból. Az új funkciókat az újabb játékok kihasználva, lejjebb véve a grafikát, lehet jobban fognak futni, mint a régebbi játékok. Sok régi játéknak inkább "nyers" teljesítmény kell.

(#22073) Bici válasza InfiniteReality (#22072) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Még semmi nem biztos, csak gyűjtöm az infót az őszi gépvásárláshoz. :K
Köszi!

(#22074) bozont válasza Bici (#22071) üzenetére

bozont
(PH! addikt)

Pontosan melyik low-end?
Nemrég elindítottam az AOE3-t és ment gond nélkül, bár sokat nem játszottam vele. De normálisan fut még a Colin 2, Startcraft és Company of Heroes is.

[ Szerkesztve ]

(#22075) Bici válasza bozont (#22074) üzenetére

Bici
(PH! kedvence)

Őszintén szólva ősszel akarok venni egy Kaveri procit.
Gondolom, abban valami low-end kategóriás dGPU-val egyező IGP lesz.
Meg a Kaveri topikban is azt tippelték, hogy a DDR3-as 7750-hez hasonló teljesítmény várható.

[ Szerkesztve ]

(#22076) VGYke

VGYke
(őstag)

Sziasztok! Most látom, hogy "frissítették" a 13.4 drivert. A "régit" meg "új" 13.4 Catát összehasonlítottam TC-el, többsége egyezik, de vannak bizonyos telepítő fájlok amik eltérnek. Mik lehettek a változások?

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#22077) Shing válasza VGYke (#22076) üzenetére

Shing
(fanatikus tag)

Nem lehet, hogy csak nyelvi fájlok? Csak átnevezték volna nem? O:

(#22078) VGYke válasza Shing (#22077) üzenetére

VGYke
(őstag)

A 13-4_win7_win8_64_dd_ccc_whql\Packages\Apps útvonal almappáiban az összes fájl dátuma 2013.05.21. (kivétel pl. Apps\CCC2\Branding\Branding.msi, ami 05.04, de az összeset nem néztem át).
Catalyst\13.4\13-4_win7_win8_64_dd_ccc_whql\Packages\Drivers mappákban a
Drivers\Display\W86A_INF és
Drivers\WDM\HDMI mappákban változtak a fájlok. Ezekben már vegyes a kép, nem mindegyik.
:F

kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsön adni

(#22079) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

AMD Catalyst 13.x (13.150.0.0 May 23)

Újabb CAP, újabb D3D, újabb OGL és újabb OCL mint a 13.6 bétákban! Elvileg jól működik a Crossfire GRID2-ben.

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

(#22080) zalkatti

zalkatti
(kvázi-tag)

Sziasztok,
Talan tud itt valaki segiteni, sapphire x800 gto-hoz kellene driver, a sapphire oldala is az uj legacy driverre mutat ami nem jo...nemreg meg ott volt de voltak kedvesek levenni pff
Valaki tudna segiteni azt megkoszonnem

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

(#22081) FireGL válasza zalkatti (#22080) üzenetére

FireGL
(fanatikus tag)

No és milyen op.rendszer alá kelle driver?

Az embert a gondolkodás tette állattá...

(#22082) zalkatti válasza FireGL (#22081) üzenetére

zalkatti
(kvázi-tag)

Na siettem, elnezest kimaradt. Amugy megoldodott, okulasnak ide irom hatha hasznara valik valakinek, a Sapphire Radeon x800 gto a 8.12-es catalystot szereti win xp 32 biten, amd oldalarol toltheto
:R

Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD Catalyst™ driverek topikja (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.