Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
válasz
bakosgabor57 #3982 üzenetére
Nekem megy 315 körül a Viper, igaz, egész addig ment csak ennyire, míg bele nem piszkáltam a beállításaiba. Utána akkor sem ment annyit, ha eladtam, és újra megvettem/átépítettem (persze próbálkoztam a tuning defaulttal is, meg azért nem állítottam el annyi mindent, hogy ne emlékeztem volna...) Szóval érdekes, szerintem ez is egy bug.
Most, hogy elölről kezdtem, megint hasít a Viper.Lauda: Nem, annyit próbáltam, hogy elküldtem a mentésem másnak, ő próbálta betölteni, de neki sem ment. Pontos hibajelenséget megtalálod, ha visszakeresel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lian Li O11 mini snow White // SFX 750W // 6x Deepcool argb venti
- Eladó LG OLED42C31LA 120Hz (garanciális, hibátlan állapotban)
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Dell OptiPlex 3050 számítógép (I3/8gb/240SSD)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest