Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
#70869248 #3194 üzenetére
Megmondom őszintén, én elborzadtam a beállításoktól. Sokan írják itt, hogy sok minden pont fordítva van, mint ahogy írja, és ezek mellett minden egyes beállításnál várjak 3 percet, míg betőt egy pálya. Na nem, egy évtizede még türelmesen megvártam a Gran Turismo-nál, türelmesen hallgatva a CD olvasó nyekergését... de már 2009-et írunk ,sokgigányi helyet foglal a gépemen egy játék, és sokszor tovább tart a betöltés, mint egy kör meg a beállítások összesen
Úgyhogy fogtam magam, és végigküzdöttem az utolsó futamokat is (a bajnokságban persze, szintet nézve még csak 21-es vagyok, vagy mennyi) az Audi R8-cal, mert bár pattogott, meg tényleg nem lehetett kétszer ugyanúgy kilökni Laguna Secán a rázókövekre, de mind a két rövidlátó szememet összeszorítva megoldottam a problémákat... aztán, ha a huszonhatodik patch javít majd a betöltésen és irányításon (RX8 az ovál pályán hihetetlen miket művelt), akkor elkezdem állítgatni a finomságokat, mint anno a régi szép időkben (nem túlzás, a GTO 92 Twinturbo-t anno hetekig csak állítgattam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- Linux Mint
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest