Új hozzászólás Aktív témák

• butcher eu

senior tag

persze mindent lehet szapulni, én jókat szoktam game-elni az általatok leszolt játékokkal is. most az hogy mi a valósághű azt nem hiszem hogy valamelyikönk is meg tudná ítélni, hiszen nem sokunk vezetett még 200 lónál erősebb autót sem, hátmég 800-1000 lovas erőgépet. sőt azt is megkockáztatom hogy a fórumozók 1/4-e semilyen autót nem vezetett. ne ércsetek félre, nem kioktatni akarom a népet. az elmúlt évek szerintem egyik legjobban sikerült játéka, ami kormánnyal kellőképpen nehéz, és irányítható, hangulatos és élvezhető volt, az a MostWanted ( ez saját vélemény) a carbon nagyon lapos, az a prostreet egy igazi fos, az uc (amiben a bugatti veyron-t ami köztudott 1001 lóerő, haggyám hogy egy porsche, de egy jeep is lelelőz, "na ugyan mennymá") megint épp hogy, de azért leveri a lécet. A grid talán a legjobban sikerült közönségjáték manapság, de mint mindenben, abban is van némi kivetni való. De összességében a többi félcédulás szarhoz képest, határozottan 10 pont. Csatlakozom valamelyik előttem szóló kolegához, aki az underground vonalat részesíti előnyben az NFS palettán.
    Én részemről kiváncsian várom az új jövevényt. de hogy kicsit off legyek, a dirt második részét nagyon várom már.

minden tiszteletem :R

Új hozzászólás Aktív témák