Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
post.mader
csendes tag
A falon átlátás hogy jön ide? Nem is azért...
Oké, szerintem mindenki elfogadja, hogy nem lett egy jól renderelt kép, én is csak azt nem értem, hogy azt a hátsó kocsit minek kellett kiemelni, hogy nem az van a fókuszban. Dehát ez van, úgy látszik az NFS fejlesztői, illetve a marketingesei már a Photoshoppal sem bírnak el... -
T.Peter
őstag
Nfs world online. Mmo játék lesz.
#74 deangelo4871, #75 szatocs: Ennyire nem merültem bele, hogy állítgassam a kocsit. Nincs nekem ehhez türelmem, hogy beállítsak mindent, aztán úgy toljam. Ha nem lenne az egész olyan sivár, meg utcai autók lennének, nem pályaautók, akkor beállítanom, de így nem az én világom. Ettől függetlenül korrekt, örülök, hogy ez a csapat csinálja az nfs-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiwiears Astral
- SZÉP! Dell Precision 7760 Tervező Vágó Laptop -70% 17,3" i7-11850H 32/512GB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max tökéletes hibátlan eladó
- 4K Gamer PC Ryzen 9 5900X/RX 6900 XT 16Gb/32Gb DDR4/1Tb NVME M2 SSD/850W Bronz 6hó Gar
- SZINTE ÚJ! MacBook Air M4 - 13 , 16 GB RAM, 512 GB SSD, Éjfekete + 4 év garancia + balesetbiztosítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest