- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Canon EOS DSLR topic
- BIOS frissítés
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Jönnek a 144 Hz-es LG OLED tévék
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power #7017 üzenetére
Megveszed
Mármint pl: new blueprint,és ha jól emlékszme a legfelső az ilyen tuining csomagokat ad, 1el alatta lehet alkatrészenként vásárolni ( tehát motor,turbo,fék, váltó stb), ha megvetted,akkor automatikusan felteszi,de lehet "finomhangolni", illetve ha nyertél egy alkatrészt,akkor a listában látszik,azt csak fel kell tenni (2x katt rá).
Bocsi a körülményes leírásért,de most nem tudom megnézni in-game, emlékezetből próbálkozom
-
válasz
Bagira01 #6998 üzenetére
Itt szélcsatorna van, illve megnézi a kocsi gyorsulását,végsebességét,és pár adatot, de konkrétan azt nem látod,hogy a padon van,csak a végeredményt.
#7001 Én kormánnyal játszom legnehezebb fokozaton, és sajnos valóban nem sok olyan verseny van,amit 2x kell megcsinálnom (kivéve,ha mondjuk valamit nagyon nagyon elrontok,és lezúzom az autot
)
-
válasz
C.Brigante #6997 üzenetére
-
Sziasztok!
Adtam még egy esélyt a PSnek, a régi szép idők emlékére, de most már kormánnyal. Hát azt kell mondjam,hogy ég és föld
Azt hiszem így már kellemesen csalódtam ( Bár a driftnek ettől függetlenül rossz a "fizikája" bár még mindig sokkal jobbb,mitn a carboné). Ami a kérdésem lenne: Olyat csinál(t) valakinél a játék,hogy néha amikor jobról balra vagy fordítva hirtelen akarsz kormányozni,akkor ránt egyet a kormányon? Mintha valami bucka lenne vagy nemtom (iletve inkább,mintha ugrana egyet a kormányszerkezet). Elég idegesítő néha
-
válasz
South Velen #6527 üzenetére
Nekem a régi konfigomom (1 giga ram, 9550XT, 2200+ thorton) durván 1-3 fpssel indult a verseny. Sajnos azt kell mondjam, hogy felejtős sajnos a gépeden
-
válasz
hector faub #6132 üzenetére
Érdekes a stílusod.Egyébként legalább egy konfigot ideröffenthetnél vagy valami. Tudod az ilyen típusú meghibásodásokat mindig is szerettem a userek részől:
"K: Mi a baja?
V: Elromlott...."Tehát ha értelmes választ szeretnél, akkor moderáld magad egy kicsit, illetve adj több infot a gépedről, de legalább a hangkártyádról.Illetve definiálhatnád egy kicsit pontosabban ezt az "elmegy" dolgot.Másrész, az, hogy valaki Senior tag, netán Jómunkásember nem jelenti azt, hogy már gondolatolvasó is egyben.
Az pedig ehhez,nem ehez.
-
Hm,ahogy elnézem ebbe a topikb alassan kéne egy automatikus felugró ablak a "hogyan egykerekezzek?" kérdés automatikus feleletével
-
-
válasz
Fuvaros #5629 üzenetére
pl ati tray tool ha atis vagy,vagy akár Fraps-sal.
Egyébként kipróbáltam én is,hááát nemtom.Az első versenyen az a golf valami undorító módon kacsázott,később a többi az jobb volt,viszont sajnos köze nincs a valósághoz (szélcsatorna,teljesítmény,és az egyéb beállítási lehetőségek) az autóknak.A törés tetszik,a fizika ettől függetlenül sokat javult a Carbonhoz képest szerintem (bár itt már profi módon tudom kézifékkel fejreállítani az autókat
).
A menü csapnivaló, a karrierábra hát, undorító vagy pocsék ( sose hittem volna, hogy valaha egy játék menüjében eltévedek,vagy ennyire rámtör a frusztráció lányos zavaromban).Szintén negatívum a freeride hiányaSzóval vegyes az összkép vegyes.Jobb,mint a Carbon,de az év autós játékától is messze van. Mondhatni a szokásos(?) EA tálalás, márkanevekkel,logokkal,csilli-villi cuccokkal beburkolt hanyagul megirt cuccos,amiből sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Személy szerint marad a TDu.
-
válasz
Zsolti0609 #5411 üzenetére
Ez egy forum,mindnekinek joga és lehetősége van leírni a véleményét, amennyiben azt a egy bizonyos határon belül teszi.Lást pár száz hsz-szel ezelőtt az egyik Ph!s kolléga (sajnálom igy fejből nem ugrik be a neve) végig fikázta a játékot,de tette azt olyan hangnemben,hogy jókat lehetett rajta derülni.
-
-
válasz
zsoltee10 #4690 üzenetére
Te nem lehetsz öreg,mert akkor én is az vagyok
Egyébként én csak azt nem értem, hogy anno a porsche részben volt normális fizikája az autóknak, akkor azt, hogy sikerült a MW szintjére lesüllyeszteni? :S Egyébként az újak közül szerinem az UG2 volt az ami a legnormálisabb volt. Bár a teljest még mindíg nem próbáltam ki, félek előtte inkább nyúzom a TDUt az új gépemen
-
-
válasz
Sirandrish #4543 üzenetére
Bah akkor mi értelme a verdának,ha nem lehet vele az utcán kolbászolni?
-
Jól hallottam,hogy itt csak "pályaversenyek" vannak,szabad kóborlás,mint anno ug2ben nincsen? oO
-
válasz
question man #4521 üzenetére
Én egy öreg Logitech wingman formula force-al rendelkezem idehaza,bár sajna az itthoni gépemen még nem tettem fel,majd ha megjön az új pénteken
Ha az irányítás nehéz,az megbocsátható,ha sz@r az nem.Mármint mint anno az uccsó 2 NFSben a kocsi elindulása/úttartása/fizikája egy vicc volt,remélem itt máshogy lesz.A töréstől én amúgy sem várok csodát, valahogy hozzá szoktam, hogy nem az igazi az NFS szériában.
Sajna autós játékokban visszatérő hiba továbbá,hogyha lemész az aszfaltról,akkor fél másodperc alatt lelassult 0ra (nemtom irl valaki ment e már le az útról,nem ajánlom, hogy direkt kipróbáljátok, de elárulom nem lassulsz le 5m alatt) Illetve, hogy a kézifékes forduló közben szinte "ragad" a kocsi. Ezekkel a teljesben mi a helytet?
-
-
válasz
Sirandrish #4399 üzenetére
lehet kimaradt a #4386es hsz
egyébként szerintem kicsit elkalandoztatok/tunk az eredeti témától, még a végén torrent ajánló lesz a topicból
Egyébként sajnos igen, hozzánk nem mostanában fog elérni
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Anime filmek és sorozatok
- Medence topik
- Reklámblokkolók topikja
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest