Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Ehhez miért kell szakember? Bemész a Tuningolásba és a teljesítményd feltúrod különböző dolgokkal... Ezt elfelejtettem, hogy nem kéne egyből fölhasználni a kártyát...
corvette: Nem tudom adtál-e már autót. Ha igen akkor tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebbet adnak az autóért, mint amennyiért megvetted+feltuningoltad.
Példa: Én vettem asszem 30.000-ért a Subaru-t, feltúrtam kb. 150.00-ből és kaptam érte mikor eladtam 43.900-at.
Így kb. a Zonda-ért olyan 350-400.000-et fogsz kapni. Szerintem. -
kroky3
tag
Pedig a játékban is ellehet érni azt az időt és a valóságban is!
Nem kell hozzá csalni.(A dinka sem csalt. Anno pont eggyüt beszélgettünk erről.Nekem is hasonló időm van.)
(#6714) Macka:Valaki már irt hasonló gondot a mentéssel kapcsolatban.Nekem szerencsére nem volt.Hát sok megoldás nincs ha elromlik.Újrakezdés ,azután ebből okulva néha biztonsági másolatot késziteni a mentésről.Vagy letölteni egy mentést a netről,de úgy nem olyan érdekes.
-
Fel
addikt
Megsúgom haver, hogy ezt csalás/trainer nélkül lehet elérni... ez NFS... Ha jobban megnézted volna a képet látnád, h 1200 pacis az a Zonda... ehhez nem kell csalás, csak nyerni kell olyan (st4-es) alkatrészeket, melyeket nem lehet megvenni, és el kell bíbelődni a beállításokkal.
(Mellesleg ebbe az epizódba végre integráltak PunkBustert) -
feka007
veterán
A Carbonról szerintem ők is tudták, hogy szar, azért volt eléggé visszafogott az előzetes kép és videóanyag róla (emlékezetem szerint). Mondjuk a marketing az ment nekik, még a TV-ben is azt reklámozták. Ez a rész pedig valóban ígéretesnek tűnik, most nem a (eladásokat tekintve) jól bevált receptet polírozzák, hanem kezd normális lenni a játék.
-
MaciG
addikt
Ezzel 100%-osan egyetértek
Az NFS az arcade volt minidig és reméllem az is marad. Aki szimulátor rajongó és rendelkezik mindenféle pro kormánnyal,stb és szereti a realisztikus gameket az menjen GTR-ezni,stb.
DE szinte az egyetlen olyan jó gamet ami kicsit eltér a valóságtól nem kéne azt is átalakítani teljesen, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest