- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Makaveli
senior tag
Ehhez miért kell szakember? Bemész a Tuningolásba és a teljesítményd feltúrod különböző dolgokkal... Ezt elfelejtettem, hogy nem kéne egyből fölhasználni a kártyát...
corvette: Nem tudom adtál-e már autót. Ha igen akkor tapasztalhattad, hogy sokkal kevesebbet adnak az autóért, mint amennyiért megvetted+feltuningoltad.
Példa: Én vettem asszem 30.000-ért a Subaru-t, feltúrtam kb. 150.00-ből és kaptam érte mikor eladtam 43.900-at.
Így kb. a Zonda-ért olyan 350-400.000-et fogsz kapni. Szerintem. -
kroky3
tag
Pedig a játékban is ellehet érni azt az időt és a valóságban is!
Nem kell hozzá csalni.(A dinka sem csalt. Anno pont eggyüt beszélgettünk erről.Nekem is hasonló időm van.)
(#6714) Macka:Valaki már irt hasonló gondot a mentéssel kapcsolatban.Nekem szerencsére nem volt.Hát sok megoldás nincs ha elromlik.Újrakezdés ,azután ebből okulva néha biztonsági másolatot késziteni a mentésről.Vagy letölteni egy mentést a netről,de úgy nem olyan érdekes.
-
Fel
addikt
Megsúgom haver, hogy ezt csalás/trainer nélkül lehet elérni... ez NFS... Ha jobban megnézted volna a képet látnád, h 1200 pacis az a Zonda... ehhez nem kell csalás, csak nyerni kell olyan (st4-es) alkatrészeket, melyeket nem lehet megvenni, és el kell bíbelődni a beállításokkal.
(Mellesleg ebbe az epizódba végre integráltak PunkBustert) -
feka007
veterán
A Carbonról szerintem ők is tudták, hogy szar, azért volt eléggé visszafogott az előzetes kép és videóanyag róla (emlékezetem szerint). Mondjuk a marketing az ment nekik, még a TV-ben is azt reklámozták. Ez a rész pedig valóban ígéretesnek tűnik, most nem a (eladásokat tekintve) jól bevált receptet polírozzák, hanem kezd normális lenni a játék.
-
MaciG
addikt
Ezzel 100%-osan egyetértek
Az NFS az arcade volt minidig és reméllem az is marad. Aki szimulátor rajongó és rendelkezik mindenféle pro kormánnyal,stb és szereti a realisztikus gameket az menjen GTR-ezni,stb.
DE szinte az egyetlen olyan jó gamet ami kicsit eltér a valóságtól nem kéne azt is átalakítani teljesen, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- AliExpress tapasztalatok
- Óra topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512gb NVMe ujjolv gar
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Noblechairs HERO, 1 hetet használt irodai/gamer szék
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 18-120 f4 + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Inspiron 5406 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-1135G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv aktív toll gar
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged