Új hozzászólás Aktív témák
-
m0h0senator
őstag
Hát lássuk. Meg kéne piszkálni a motort. Az engine résznél az első csúszkát maxra a nitro hamar töltsön újra és nagy legyen a "löket". aztán a turbo első csúszkát hagyd középen max 1et jobbra aztán az alatta lévőt meg elég magasra rakd (azért ne teljesen maxra mert ott nem váltassz..(nem optimális)) a fékekkel ne foglalkozz (úgyse fékezel) váltóhoz én nem nagyon nyúltam. a felfüggesztést vedd alacsonyra a has magasságot a gumik nyomásást elől magasra hátul a közép értéknél kicsit puhábra (jobban fog tapadni) nagyábból ennyi jutott eszembe.
-
-
domi007
őstag
Én konfigomon full alapon érdekességeket produkál:
Az amcsi pálya swappol, mint a sz*r, a német pálya viszont kitűnő, abszolúte nem szaggat (itt elsőre nyertem).
Aztán:
1.a szélvédő nekem még soha nem tört be, pedig repültem sok, igen szépet, sziklákon át...
2.a legszebb ez volt: 150MPH val belerontok szemből egy oszlopba. Várom, hogy totaled, restart, de semmi nem történt! Egyszerűen mentem tovább
és végül, ami tetszik: a motorháztető: először felnyílik, majd egy kis mozgolódás után, úgy 160 körül elszáll! Az nagyon yó!! Ahogy kirepül oldalra! Dehát így is kell, nem? Mutassuk meg a népnek a BMW motorját...DOMy
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest