- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen monitort vegyek?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Autós kamerák
- HTPC (házimozi PC) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sam8888
tag
Van itt pár elgondolkodtató bejegyzés.
pl:
"(A másik kedvenc tévhitem, hogy az ABS lerövidíti a fékutat. A frászt, a legjobb esetben is csak akkora lesz, mint ABS nélkül (ez a mesékben van csak), viszont irányítható marad a kocsi. Hóban pl. még jelentős hátrányt is jelent az ABS, amikor nem engedi blokkolni a kereket, ami nem tudja maga elé gyűrni a havat, és nem tud lassulni, hála a hó minimális tapadási együtthatójának.)"Mindenesetre versenyre tuti nemhasználnék abs-t, hétköznapokon azért általában viszont jól jön, bár a nagyokosok szerint nem csökkentette a balesetek számát az abs megjelenése a piacon...
-
Sam8888
tag
Itt én most nem a rutintalan egyszeri hülyegyerekekre gondoltam. Egyébként abs-el nagyobb lesz a fékút, viszont irányítható marad az autó, míg abs nélkül, mikor blokkolnak a kerekek, akkor nemtudod irányítani, mert csúszik a lendület irányába, viszont gyorsabban megállsz...
-
Pukkancs
aktív tag
Tehát akkor létre kell hoznom egy új blueprintet? Egyszerübb volna, ha magyarul volna a játék, de ami az első hsz-ben le van írja (hozz létre egy mappát xy névvel írd bele h ...) nem nagyon értem, hogy hova kell berakni a mappát. Egyszerüen csak a játékba vagy egy játékon belüli mappába?
mod: vagy nem mappát, hanem egy fájl-t -
Pukkancs
aktív tag
-
-
Atmo
senior tag
6400+ Black Edition cpu, m2n32-SLI Deluxe lap, 2x1GB OCZ Platinum, 700W FSP, 2x250GB WD Raid Edition RAID0, szóval kizárt, hogy egyéb gond lenne. OS: Server 2003 Ent. x64 Edition SP2 (munkaállomássá alakítva, directx, full hw támogatás...stb)
Ebből kiindulva kissé rejtélyes, hogy mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- E-roller topik
- Automata kávégépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Honda topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest