- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- ASUS blog: hódítsuk meg az online tabellákat ROG egerekkel!
- Egy 2,4 milliárd dolláros Alphawave-üzlettel erősített a Qualcomm
-
PROHARDVER!
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
orosziem81
tag
Szia,
Ha esetleg kiderül, hogy az akkud töltetlen, nézd meg a sarukat, hogy nincs-e szanaszét oxidálódva.
Ugyan a probléma nem azonos, de leírom, hátha majd egyszer valakinek ad segítséget:
A gondozásmentes noname akkum időnként kisavasodik, erre nemrég lettem figyelmes. 3 év után annyira dolgozott a kémia, hogy az akksi meg a vezeték közti kontaktot el is fedte.
Egyik téli nap indultam volna haza de meg se nyikkant. Gyújtás OK, indítás nulla. Akksi saru megmozgat, van indítás, Hurrá!
Hazafelé ami hiba csak létezik az szépen lassan megmutatkozott a műszerfalon. ABS, ESP, gyenge világítás, stb. Hazaérve az akksi minimumra merült. azt hittem elhalálozott, de adtam neki egy esélyt a jó alapos reszelős tisztítással. Bevált, az akkum azóta is éli világát a kocsiban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged