Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Peterhappy

őstag

Sziasztok,

Az alábbi konfiggal rendelkezem:
    Alaplap: MSI B450M MORTAR MAX
    Processzor: Ryzen 3200G
    Memória: CRUCIAL 16GB Ballistix Sport LT DDR4 3200MHz CL16 KIT
    Merevlemez: TOSHIBA P300 3TB 3.5" 7200rpm 64MB SATA3
    SSD: KINGSTON 500GB A2000 M.2 PCIe M.2 2280 SA2000M8/500G
    Táp: SEASONIC Focus Gold 550W
    Processzorhűtő: Arctic Esport 34 duo

Az utóbbi időben nagyon akadozik az adás, ha mozgatom a BT egerem. Eddig azt hittem, interferencia problémák állnak fent, de sajnos(?) úgy fest, hogy nem.
    Néha órákig nem észlelni a problémát, de többnyire konstans fennáll, hol látványosabban, hol kevésbé.
    Nem hiszem (remélem), hogy a GPU a ludas, böngészésen és Office alkalmazásokon felül kb. semmit sem használok és oké, 10-12 lap stabilan meg van nyitva (8 rögzített), de ettől még indokolatlannak érzem a lassulást.
    Gyanítom, hogy a memóriával lehet valami gubanc, főleg mert irreálisan magasnak tűnik a terhelés (és még a matek sem jön ki a 2*8GB miatt).

(megj: pár perc eltéréssel készült a két kép)

Van esetleg ötletetek, mi lehet a gond?

Jó ideje használom így a gépet (konfig, számítógép elhelyezése, router elhelyezése stb.), egyik napról a másikra jelentkezett, nem volt különösebb előzménye (esetleg Win frissítés lehetett? - ez most jut eszembe)

Esetleg más alkatrészben lehet a hiba? Esetleg a táp vagy az SSD? Más ötletem már tényleg nincs...
    Vagy alaplapi beállítás lehet a ludas? Bár azt is furcsállnám, nem szoktam mahinálni.
    Tuning sincs sehol, semmin.

Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Új hozzászólás Aktív témák