Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Micro Four Thirds
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #298 üzenetére
A The Register úgy tudja, hogy az első Fusion-alapú processzorok már 2009 első felében a boltok polcaira kerülhetnek, mintegy válaszként az Intel hasonló, Nehalem magos hibrid chipjeinek megjelenésére. gondolom a havendale-ra gondol, attól valószínűleg jobb lesz hisz az AMD-ATI az egyetlen cég amely képes nagyteljesítményű CPU-k és GPU-k gyártására, az intel az utóbbiban van lemaradva az nvidia az előbbiben szal itt az amd-nek áll a zászló
egyébként szerintem a gpu része ezeknek biztos h átvesz sok terhet a cpu-tól tehát át lesznek tervezve h általános számításokat végezzen(persze lehet nem így van)
-
Bluegene
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #298 üzenetére
Én vagy E8x00-at veszek vagy Q6600-ast. 30k a türéshatárom.pontosan így látom én is
olcsón jót, ha megjelenik a nehalem kora ősszel ezek bőven 20-25K alatt lesznek
Tudod vannak alapvető gazdasági mutatók, amik erőteljesen AMD ellen szólnak, de kívánom, hogy legyen igazad és alázza a Nehalemet! a fusion az más elvek szerint fog épülni mint a nehalem egy cpu(javított 2magos phenom) és egy gpu(R870) erejét fogja kombinálni 40nm-en, tehát összesen 802 mag(impresszív
) lesz benne, ha ügyesen készítik simán bealázhatja a nehalemet, ráadásul már régóta készítgetik, szal mint laikus úgy látom ha a gpu része is be tud szállni a 800 gyengébb mag azokba a számításokba amit a 2 fő processormag végez akkor nagyon odaverhet az intelre, dehát nem vagyok jós te sem ez egy újfajta technológia sztem többszörözi majd a teljesítményt(mint laikus gondolom ezt)
, addig kihúzom valami perynnel v quaddal, azt meglátjuk
-
Bluegene
addikt
jó valóban, akkor kevés program használja ki, és ezek közül is pl.: videó tömörítés, van h a gpu sokkal gyorsabban megcsinálja az legújabb kártyáknál(GTX 280, 4870..)
tesco zsömle: ha mégis veszik a fáradtságot a programozók és szétosszák a feladatot a négy magnak, még játékban is akkor is sztem elég egy quad lóereje
a fusion-ról pedig te sem én sem tudunk konkrétumot, tehát bármi lehet, az AMD is képes megfogni az intelt bár legutolsó 2 évben nem sikerült, de előtte
, szal nem bölcs dolog leírni a fusiont mikor még semmit se tudunk róla
jó én csak annyit mondok hogy ár/értékben alul fog maradni a quaddal szemben, nekem van lapom, memóriám, semmi kedvem ezeket kidobni olyan teljesítményért ami jelenleg és a következő 1 évben még sok is lesz, tehát quad olcsón
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Bluegene #292 üzenetére
Fusion-nak esélye sincs Nehalemet alázni. Mennyin készül?? 45-32nm??
Még akkor is ott a megkötés. 200W-nél nem ehet többet, mert az a hűtést nehezítené és mégiscsak egy GPU és egy CPU egy tokban, ráadásul DDR3-as IMC-vel együtt. Lényegében a legjobban fűtő komponensek. Ha nem grillsütőt akarnak csinálni, akkor az a teljesítmémény rovására megy majd...
sz: Ja, és van olyan progi, ami zokszó nékül esz 64+ magot is, szóval ez is téves.
JÁTÉKOK közül valóban kevés tudja magát szétdobni 4 magra, de ez a fejlesztők lustasága...
-
Bluegene
addikt
rendben, csak az újért mindíg többet kell fizetni a valós teljesítményéhez képest
egy amúgy is gyors quadtól 40%-kal mondjuk gyorsabb tunningban/alapon de 400%-500%kal drágább az egész rendszer, na ez a lényeg, ennyit akartam mondani(ugye a cégek lekaszálják azokat akik amúgy is megveszik a újat a fanatikusokat/hozzá nem értőket/gazdagokat)
szal az újdonságért borsos felárat kell fizetni
és lehet kijön a fusion és pikk pakk töredékáron lesz a nehalem, mert senkinek se kell mert nem az a leggyorsabb, ennyikb 180K a nehalem rendszer
kábé egy q6600(25) 965 lap(8) 2 giga ram (7)= 40K persze lehet ebből is drágábbat perynt vagy mittommén, de tuti h nem 5-ször olyan gyors bár 5X annyiba kerül -
Bluegene
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #291 üzenetére
igen de az új mindíg drága, én pl csak akkor vettem core-t mikor kijött az E2000-res széria, ami töredékáron van/volt és közel ugyanazt tudja mint a "nagyok", szal ezesetben sztem tényleg érdemes várni a fusionra/ill olcsóbb nehalemre/olcsó lapra+ram áresésre
mennyibe fog ez fájni?
3 giga ram jobbfajta 35-45K(ugye 3 db mert 3csatornás)
lap 60K(mivel prémium lap lesz csak X58)
proci 290 euro= 75Kez 180K, és valamivel jobb lesz egy quadtól amit még egy program se képes kihasználni
kijön a fusion és lehet szétalázzaszal tudom valaki képtelen várni meg ez a hobbija de józanul gondolkodva nem biztos h megéri, szal olcsóbb egy picit gyengébb quad ami(q6600@3600 25K használtan)
-
Bluegene
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #285 üzenetére
Én meg, ha kijön Nehalem, E8xxx-et fogok venni, mert vagy 1,5-2 évig úgyse lessz semmi, ami ki tudná használni ezt a teljesítmény többletet. Q6600-ost se sok progi tudja fullon használnién is így gondolkozok, és ugyanúgy látom, bár talán nem 1,5-2 év inkább egy-másfél, szal hamarabb elvaul a quad/wolf
bár mire nehalemig eljutnék mondjuk 2009 végére, addigra kijön a fusion ami lehet erősebb lesz nem kevéssel, szal 2009 nyaráig jó lenne várni(fusion+árcsökkentés miatt, jelenleg a cpu a lap és a ddr3 is túl drága, másrészt meg mi értelme ilyen erős gépnek és lehet a fusion jól megveri)
-
wmarci
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #288 üzenetére
Alakíthatnánk mi is egy ilyen 'jólét lovagjai' kört és nyithatnánk bankot. Falbontással...
Akkor valószínűleg az elsők között leszek akiknek Nehalem rendszere lesz, itt a PH!-n.
Persze biztosan megfognak előzni pl: Keldor papaBe kell pörgetni a topikot.
-
wmarci
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #285 üzenetére
Pénz beszél, ember ugat.,,Ha sok pénzem lenne, akkor Extreme-t vennék....
kategória.
De mivel nincs sok pénzem, ezért Mainstream-et veszekkategória.
Én az előbbibe szeretnék inkább tartozni, de sajnos idáig nem jött össze.
Én nagyon sokat gondolkoztam, hogy most vagy kicsit később vegyek konfigot és a Nehalem nyert nálam. -
TESCO-Zsömle
titán
Ha és (is) havi 2500-3000€-t hoznék haza, xarnék rá, hogy 1000$...
Ja, és hibrid autóval járnék nem busszal...
Én meg, ha kijön Nehalem, E8xxx-et fogok venni, mert vagy 1,5-2 évig úgyse lessz semmi, ami ki tudná használni ezt a teljesítmény többletet.
Q6600-ost se sok progi tudja fullon használni.
-
wmarci
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #283 üzenetére
Úgy lesz.
Asus lapot ide.
-
wmarci
senior tag
Azon gondolkoztam, hogy milyen ramokat éri meg az új x58 belerakni, és milyen kötésben.
6X1GB vagy 3X2GB? Valami 1600-1800-as Crucial, Corsair, Ocz ram kellene ebbe a vadállatba.Keldor papa :
-
wmarci
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #279 üzenetére
1K dollárt procira. Megállna a szívem.
Inkább a 2,66-os 284$-ba kerülő kicsike. Az elég jó vételnek tűnik.
-
Adrián29
aktív tag
válasz
Hurkaleves #275 üzenetére
Eléggé idétlen hozzászólás az tuti,semmi értelme....mint az ovodás.
-
wmarci
senior tag
válasz
Hurkaleves #275 üzenetére
Pénzes gyerekek! LOL
-
Adrián29
aktív tag
Remélem minnél hamarabb kijönnek a Nehalem procik,meg hozzá x58 as lapok.3.2 ghz-es Nehalem pont nekem való lesz
-
wmarci
senior tag
Rendes teszteket már jövő héten olvashatunk?
-
keIdor
titán
Core i7 lesz a Nehalem:
-
Bluegene
addikt
kiváncsi leszek a teljesítményére, mondjuk szerintem talán jövőre beindulhatnak azok a programok amik négy magra íródnak ennek hatására és talán még egy quad is kielégítő teljesítményt nyújt majd(ma még szinte alig gyorsabbak a quadok a dual core-októl a gyakorlatban, eltekintve néhány kivételes esetet), szal én majd maradok a quadnál csak elég lesz
-
Raymond
titán
-
Bluegene
addikt
2-3 évről beszéltél addigra csődbe is mehet és a csúcsra is juthat
egyébként szerintem nincs akkora hátrányban, a phenom kábé 10-15%-kal lassab azonos órajelen, csakhát a natív négy mag miatt alacsony órajelet tudnak csak produkálni(jó nem csak emiatt), és sztem ez a nehalem is kisebbfajta csalódás lesz, az előzetes tesztek szerint nem sokkal gyorsabb a quadoktól(+20%), viszont sansos h kevésbé lesz tunningolható, a 45nm-es phenomok pedig javított phenomok lesznek szal nem biztos h ellép az intel annyira, persze ez valószínűtlen h bejön, de 2-3 év múlva bármi lehet
-
-
wmarci
senior tag
válasz
shabbarulez #260 üzenetére
Jól néznének ki a 3.46 vagy 3.73Ghz-es példányok
Áhh mindegy. Akkor én Nehalemre fogok most váltani P4-ről, nem várom meg a Westmere-t.
Nem látom nagy értelmét. Mindig várni és várni
Gondolom 2-3 évig elleszek egy erősebb Nehalemmel, aztán jöhet a Sandy Bridge vagy annak 22nm-es változata. -
shabbarulez
őstag
Mert a verseny arra kényszeríti őket. AMD részéről a Hydra megjelenéséig nem nagyon várhatók 3 Ghz-nél magasabb órajelű procik, az meg még egy évnyire van. A Hydrával van jobban realítása a 3.2Ghz, esetleg azt meghaladó órajelnek. Ha pedig az AMD órajelben utoléri az Intelt, akkor presztízs kérdés hogy ő is lépjen a 3.46 vagy 3.73Ghz-es példányok felé. Addig még van egy évük, tovább lehet finomítani a 45nm-es gyártástechnológiát, ki lehet adni egy újabb steppinget ami alapot teremthet a magasabb órajel eléréséhez. Persze jővő év vége felé a Hydra után nem sokkal Intel már kopogtatni fog a 32nm-es Nehalemekkel, de ott az órajel szerintem apadni fog, hisz azok 6 magosak lesznek.
-
wmarci
senior tag
Valamelyik cikkben láttam, hogy Nehalemből lesz nagyobb is mint 3,2Ghz.
Csak megvárja a Phenomokat. Ez igaz lehet. De minek 3,2 Ghz fölé menni? -
bishopx2
tag
Azért nem fejlesztek most
-
wmarci
senior tag
Azért azt megkérdezem, hogy ki tervez a közel jövőben Nehalem-re szert tenni?
Vagyis ki fog vásárolni? -
bishopx2
tag
Akkor miért van az hogy a felhasználók 80% nincs SM 3.0-ja ?
Akkor miért van az hogy a felhasználók 80% nincs Vistája ?
"Az Xp alapból nem használja ki a több magos rendszert"
Vista 32 bit ?Szóval a programozók azért nem fejlesztenek több magos igényű játékokat mert
nincs rá idő vagy pénz hanem a fentebbieket említve. Én se tennék bele +idő meg pénzt se meg egyéb bug esélyét.Hány embernek van a világon 2 magos procija ?
Akkor 4 magos ?Arról nem beszélve hogy alig vesszük meg a játékokat!!!
-
gV
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #250 üzenetére
lusták meg gondolom több idő->több pénz a szoftver kifejlesztése
-
TESCO-Zsömle
titán
Ezt mondjuk én se értem teljesen.
NetBurst után (C2D-nél) kijelentették, hogy elértek egy "lélektani" határt, és a teljesítmény növelését innentől gezdve a magok számának növelésével oldják meg. Akkor a programozók miért nem mozdulnak ebben az irányban??
Ha ezt egyszer megértem...
-
gV
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #248 üzenetére
mennyi 1 v 2 program fajta (pl video, audio)? nem véletlen h a Microsoft és az Intel összefogott a több magos procikat kihasználni tudó progik kifejlesztése/elterjedése érdekében
és ennek az eredménye talán már érzékelhető lesz mire kijön a Westmere, mert a két cég kb másfél hónapja jelentette be az együtmüködést
-
wmarci
senior tag
Ahoz képest elég erősek lesznek ezek a Nehalem procik. Bőven nem lesz ennyi a Westmere és a Nehalem közt. ( Szerintem )
-
Korcsii
őstag
válasz
bishopx2 #242 üzenetére
szerintem október, de karácsonyra már biztos lesz nálunk is, szélesebb körben...
DDR2 szerintem nem nagyon lesz, mivel itt már nem az alaplapok (azaz a benne lévő vezérlők) döntik el a kérdést, hanem a processzorok... jelen esetben DDR3 1066/1333 MHz memóriákat támogatnak az ismert típusok... -
bishopx2
tag
Kérdés a következő:
Előreláthatólag mikor jön akkor a nahelem és a LGA1366 ?
És lesz e a X58 lapokon DDR2 ?Üdv: Bishopx2
-
Chaser
legenda
Ha 3 csatornás, akkor valszeg még érzékenyebb lesz a késleltetésekre, a mostani DDR3-ak meg pont a jó késleltetésükről -is- hírresek többek közt.
#237 Keldor papa : Ha nem fogalmaztam tisztán sry, ez a meglátásom nekem is, DDR3-ból legalább 1600mhz, de sztem nem baj az ha fölötte van, és nem cl10-es értékkel. De majd meglátjuk, a gyakorlat igazol mindent
Akinek sok pénze van ilyenre majd jól bevásárol és megosztja velünk értékes tapasztalatait
-
szacsee
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #233 üzenetére
Jedec-nél nem kapkodják el a dolgot, DDR2-re elég visszaemlékezni, fizikailag volt már 1066-os DDR2, az alaplapok kezelték is, de a Jedec még nem foglalta szabványba.
Reméljük Intel nem csak OC-val teszi elérhetővé a magasabb frekin ketyegő ramok támogatását, illetve ha igen, akkor a memókat lehet visszaosztani, mert ha nem akkor csak egyféleképp lehet tuningolni sajna.. -
gV
őstag
de ismer jónéhány mem osztást is
(megnéztem ocz cl8as ddr3 1600-as 2GB-os kit 20e ft és most még csak juli vége van, mire okt-nov környékén kapható lesz a Nehalem sztem a +1 GB-al ami kell még lesz durván 20 körül)TESCO-Zsömle: azért elöbb-útobb szabvány lesz az 1600 is (1333 már az) az Intel reményei szerint és akkor egy bios frissitéssel az is hivatalosan támogatott lehet/lesz
-
TESCO-Zsömle
titán
Hja... JEDEC szabvány csak azt támogassa... De 'papíron' X48 is csak 1333-ig kezeli a DDR3-at, pedig ott az 1600MHz FSB támogatás... Miért?? JEDEC...
Szerk: Papíron olyan nem is léteznek 1066MHz-nél és 5-5-5-15 gyorsabb DDR2-esek, boltba mégis kapni...
SZVSZ támogatni fogja az a 2000-es memóket is, csak utána kell majd állítani BIOS-ba mint mostanság...
-
Chaser
legenda
Én is ezen az elven vagyok, ha most vennék gépet ezek az új cuccok ennyiért szóba nem jönnének. 1ébként meg sztem DDR3 1600mhz alatt nagyon gyengusz lehet, az IMC meg jó is, nem is, AMD-nél pl kifejezetten szereti az alacsony késleltetést, ha intelnél is így van akkor jó ram kell alá, biztos lesz akinek megéri.
-
yoid
tag
válasz
TESCO-Zsömle #227 üzenetére
Az alaplapodat is hibáztathatod!
-
yoid
tag
Én most vettem asus rampage formulat 8gb ram.Majd veszek egy quad penrynt hozzá , és kész a gép .Ennyi.Ez jó lesz pár évig , aztán Sandy Bridge 22nm-en , és igy tovább.Extreme cpu tul drága, marad a mainstream , ugyhogy aztán az uj cpuknak hibájuk is lehet , eltolodhat a megjelenés, nem mindig a legujjabbat éri meg megvenni .Egy , hogy jo drága , kettő példa a gtx 280 vs 9800gx2, sztetek melyik jobb?Én a gx2 re szavazok, a másik tul nagy és meleg.Túlzás.Na meg a táp.hehe. És aki az elején rögtön megvette , az meg*******!.
-
wmarci
senior tag
Én ha veszek nehalem-et, akkor utána biztos nem fogok westmere-re válatni.
Maximum Sandy Bridge-re. Ajj még mindig töröm a fejem, hogy mikor legyen a nagy gép beújítás.
-
keIdor
titán
Lesz... ez a Szeptember se biztos, de ha az is lesz, akkor is csak Október-Novemberben lehet csak összerakni otthonra egy Bloomfield konfigot, mivel az alaplapok késöbb jönnek...
Amiről meg mindenki elfeletkezik azaz ár! Azt mondják egy X58-as alaplap 8, 10 rétegű lesz. (PCB) Gondolom nem lesz olcsó már maga az alaplap sem és akkor még ott a DDR3 meg maga a CPU... érdemes számolgatni...Alaplap: 50k-70k-ig (Asus, Gigabyte)
CPU: 75k (Bloomfield 2,66GHz)
RAM: 50k (2×3GB DDR3-1600MHz legalább... valami Micron D9)Aztán CPU-ból meg ramból lehet még fokozni, csak szerintem a 2,93-as vagy 3,20-as Bloomfield már nem éri meg 100k meg 200k-ért... és szerintem 12GB RAM se kell senkinek...
Szóval ezeket összeadva is egy elég durva összeg jön ki, amiből már autót is lehet venni... én biztos nem váltok már idén... és ha belegondoltok a BIOS-okkal és egyéb szoftverekkel is lesznek gondok... meg az a sok tuningos gyerekbetegség... majd 2009-ben megéri.
Szigórúan SZVSZ!
-
Mans20
addikt
Helosztok
Én most raktam össze végre egy gépet,mármint jövő7en lesz kész és valahogy elment a kedvem az egésztől, 775 ös 4 magos proct is akartam késöbb de már akkor nemtudom hogy lesz e értelme,szerintem nem..
-
Az ugye erősen valószinű hogy egy 775-re való (vagy univerzális AM2+/775) vizeblokkot nem lehet majd felvarázsolni az új foglalara? (vagy bármilyen mai hűtőt?) Változik a tokozás és foglalat mérete is, nem csak a lefogatás?
Mert én meg egy vízhűtést tervezgetek már rég, csak előbb Quad procin lett volna a sor mert ezt még elviszi a lég is, de a quaddal már meg kéne várni a nehalemet, az meg új foglalat, új alaplaptipus (talán a northbridge blokk is felejtős lenne). -
Korcsii
őstag
ehh.. nagyon kellene már egy új gép, mivel a mostanit (5 éves - socket 478-as Willamette magos 1,6 GHz-s P4, ráadásul AGP-s) nem igazán lehet fejleszteni, és jó lenne már végezni a régi házivideók digitalizálásával (úgy, hogy az ne legyen kínszenvedés)... meg persze egy ilyen géppel 1680x1050-ben játszani...
szóval nem tudom, hogy most vegyek-e új gépet (augusztusban még lesz pár szabad hetem a suli előtt), vagy inkább karácsonykor (téliszünet se két napos)...
a mostani az valami P45 + Q9450 + 4Gb DDR2 1066 MHZ lenne, amiből Nehalem alatt ugye semmi nem használható...
mondjuk egy ilyen géppel ki lehetne húzni két évig, akkor meg már ott az érettségi, remélhetőleg jöhet az új gép..
hmm... 2010 szerintem jó hw vásárlós év lesz (Nehalem+Windows7+DX11+SSD), de most mit tegyek szerintetek?
előre is kösz a segítségeteket a választásban
-
shabbarulez
őstag
-
westlake
félisten
-
Ezek után az árak után úgy érzem nem veszek már Q6600-at, inkább megvárom ezt az olcsó $284-os nehalemet. Az X58-as lap talán rendesen viszi majd a crossfiret és akkor behajítok még egy 2. 4870-et is.
Csak az nem tetszik hogy új 3x2-es RAM kitet kell majd hozzá venni (biztos drágább lesz kezdetben mint a mostani azonos órajelő kitek 1,5x-ese), és hogy papíron csak 1033-ig viszi a memóriavezérlő. Az Athlon64 333-as integrált memóriavezérlője se vitte nekem 400-on a gyárilag 400-as RAM-okat, akkor nemhogy ha tuningról van szó. (tudom nem sok köze van egy 3 évvel ezelőtti más cég CPU-jának ehez, de a rossz emlék félelmet kelt) Bár mindegy, ha 6Gb-ot belekell cuccolni úgyse költenék sokkal gyorsabbra, de a tri-chanel miatt így is szép sávszélessége lesz. -
wmarci
senior tag
Melyik évebn várható a Westmere?
-
gV
őstag
Most az ebayen 299 dolcsiért láttam q9300 mig az argep szerint 45e ft-tól van, szal ha ebből indulok ki 42e ft-ért megvan a Bloomfield 2.66 hozzá vmielyen ddr3 (sztem megteszi a Nehalemhez az olcsóbb 1066os is mert az imc ellensulyozza a mem magas késleltetését) 3*1gb=33e ft, hasraütésre 50e ft az X58, bár remélem nem lesz ennyi.
Ez összesen 125e ft, remek.Keldor papa: ezeket a mem osztásokat tudja: 1:1, 1:2, 1:3, 1:4, 3:4, 4:5
-
keIdor
titán
Bloomfield (Extreme) 3,20GHz
QPI: 6,4 GT/s
45nm
DDR3-1333
L2: 8MB
Socket1366
130W
999$Bloomfield (Performance) 2,93GHz
QPI: 4,8 GT/s
45nm
DDR3-1066
Socket1366
130W
562$Bloomfield (Mainstream) 2,66GHz
QPI: 4,8 GT/s
45nm
DDR3-1066
Socket1366
130W
284$Örülök, hogy a 2,6-os Bloomfield csak ennyi lesz, sokkal többre számítottam... akkor lesz esély arra, hogy magyar embernek is legyen Nehalem rendszere még 2009 elött.
Egyébként nem tudom mennyire fogja lassítani a lassabb QPI a két olcsóbb darabot... majd meglátjuk, remélem nem nagyon... egyébként a RAM kezelés is érdekes... DDR3-1066 igen csak gyenge...
Egyébként úgy tűnik, hogy az alaplap az drágább lesz picit... -
Ottoka
őstag
válasz
shabbarulez #200 üzenetére
Gondolom a Q9300 és Q9400 árai addigra csökkenni fognak, és persze a Q6600 és QX sorozat is jóval olcsóbb lesz. Elég kellemes árak lesznek, főleg ilyen usd és euro árfolyamok mellett, szal hogy az usd most 145 körül van nagyban segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest