Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Lesz... ez a Szeptember se biztos, de ha az is lesz, akkor is csak Október-Novemberben lehet csak összerakni otthonra egy Bloomfield konfigot, mivel az alaplapok késöbb jönnek...
Amiről meg mindenki elfeletkezik azaz ár! Azt mondják egy X58-as alaplap 8, 10 rétegű lesz. (PCB) Gondolom nem lesz olcsó már maga az alaplap sem és akkor még ott a DDR3 meg maga a CPU... érdemes számolgatni...Alaplap: 50k-70k-ig (Asus, Gigabyte)
CPU: 75k (Bloomfield 2,66GHz)
RAM: 50k (2×3GB DDR3-1600MHz legalább... valami Micron D9)Aztán CPU-ból meg ramból lehet még fokozni, csak szerintem a 2,93-as vagy 3,20-as Bloomfield már nem éri meg 100k meg 200k-ért... és szerintem 12GB RAM se kell senkinek...
Szóval ezeket összeadva is egy elég durva összeg jön ki, amiből már autót is lehet venni... én biztos nem váltok már idén... és ha belegondoltok a BIOS-okkal és egyéb szoftverekkel is lesznek gondok... meg az a sok tuningos gyerekbetegség... majd 2009-ben megéri.
Szigórúan SZVSZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Csevegésre használjátok a friss, ropogós OFFtopicot!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest