Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddzger
csendes tag
Köszi a pontosítást. Tegnap voltam amúgy az Extremeaudioban meghallgatni 1-2 fejhallgatót, ott azt mondta az eladó, hogy a zajszűrősök sem fogják az emberi beszédet kiszűrni (mintha úgy fogalmazott volna, hogy azt tilos is? valami ilyesmi). Végül valami jó zajizoláló (memóriahabos, fémpántos) fejhallgatót javasolt.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok
Véleményetek kérném: Urbanista Copenhagen. Nejem tegnap látta egy üzletben és megtetszett neki. Napi kétszer félórát használná zenét hallgatni, és telefonálni utazás közben. Iphone8+ átalakítóval. Zenei stílus vegyes. Ki szeretné váltani a gyári fullhalgatót, érdemes foglalkozni ezzel a holmival?
Koszonom.
[link] -
Samtya
senior tag
válasz
Spíler #71194 üzenetére
Nem adom el!
Nem is unom, de kb félóránként más-más fejhallgatót használok. Jó, oké nem félóránként, de időnként hasonlítgatok és 2-3 naponként váltogatom őket. A Fideliot kb 3 hete nem is vettem elő. Egyébként kicsit nehéznek tűnik, az első 5-10 percben feltűnően. Pedig ilyen szempontból csak a középmezőnybe tartozik.
Illetve most lemértem, 380 gramm. Az nem kevés (nekem, háklisnak).
A hangja szerintem agresszívebb, mint a Sennheiseré, de nincs nálam HD600, ezért komolyabb elemzésbe nem mennék bele.A DTX910 magasaival nincs gondom, de ugye ugyanazt a példányt hallgatjuk. A Takstar HI2050 pl jóval élesebb hangot produkál. Niof példányára kíváncsi lennék, annyira eltérőt írt már többször róla. A makacs vezetékével küzdök, mindig lecsúszik a földre a lábamról és úgy már nehéz. Egyszer már majdnem nekiálltam kicserélni. Megvan a donor, ami egy Hama fejes, csak a jack dugója nem nagyon tetszik. Kicsit el van színeződve.
-
niof
veterán
válasz
Spíler #71191 üzenetére
Persze, tudom. Nincs ezzel baj. De nálam muszáj volt vágni, mert ez már nekem a szúrós, vágós, éles, tolakodó, agresszív magasakat bocsátja ki magából. A megfelelő kifejezés aláhúzandó, tetszés szerint...
Viszont a kendőkkel játékra pont jó. Zenére vagy filmre még így sem használnám. Játéknál (PUBG) viszont a pozíciók meghatározására, lépések észrevételére nagyon jó! -
niof
veterán
válasz
Spíler #71189 üzenetére
Nem rossz fejes, jelenleg is aktívan használom játékhoz. Nagyon könnyű viselni, akár órákon át, viszont bitang mód vágni kell a magasait... Nálam ezt 2 réteg mikroszálas kendő oldja meg EQ helyett.
De hamarosan váltja őt a HD58X! Ez meg megy a polcra vész-vész tartaléknak. -
Spíler
őstag
válasz
Spíler #71187 üzenetére
Beyerdynamic DTX 910 most 12.900Ft a Muzikernél.Tavaly ennyiért ment használtan.
-
d@vee
őstag
válasz
pulutodurumo #71185 üzenetére
HyperX-et néztem. Ja és csak új jöhet szóba.
Miért ne? Nem kötözködésnek, csak érdekelMég van egy jó másfél hetem megvenni, addig találok valami jót.
-
Spíler
őstag
Nem ismerem az AKG K160-at(vintage),de hátha pont ezt keresi valaki.
Egy kis segítség. -
d@vee
őstag
Sziasztok. A mostani fülesem kezd tönkremenni (szivacs borítása darabokban esik le, egyik hangszóró szól, másik csak vezeték mozgatására indul be, mikrofon nem megy, stb...) és kellene másik.
Amit kinéztem, az egy Razer Kraken Pro V2.
Van róla rossz tapasztalat? Vagy ha nem ajánljátok, akkot hasonló kellene 25k környékén. Élénk szín előnyben (szeretem a színes dolgokat, asztalon jól néznek ki). -
Freddzger
csendes tag
válasz
Freddzger #71179 üzenetére
Még pár tipp, amit találtam közben a zajszűrős kategóriában, vélemények ezekről?
- Sennheiser HD 4.50 BTNC = 40k (ez eléggé jó vételnek tűnik, mármint a használható zajszűrős kategóriában)
- AUDIO-TECHNICA ATH-ANC50IS = 30k (ez gyengébb, olcsóbb is)
- TaoTronics BH040 = 16k (amazonról)
- BOHM B76 = 25k (szintén külföldről rendelőset találtam csak)Zárt, jó izolációsra esetleg tippek, vagy egyszerűen az összefoglalóban lévő listából keressek nekem tetszőt? Kb akkor ezek lennének onnan:
AT ATH-M30x, JVC HA-M55X meg az előzőekben ajánlott Superlux HD-662EVO és Pioneer SE-MS5T. -
Spíler
őstag
válasz
ElBartimaeus #71173 üzenetére
DT770/80 vs. DT770/250 elég korrekt összehasonlítása. Sinesol leírta a lényeget.
(#71180) CheGhost
-
CheGhost
aktív tag
Sziasztok!
A munkahelyemen használt AKG K518LE fejesem kezd tönkremenni, így lecserélném nemsokára. Ehhez kérném tanácsotokat, hogy melyik fejeseket érdemes meghallgatnom.
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
Csak munkahelyen. Nálunk még szobák vannak, nem open office, szerencsére, de így is van 2-3 kolléga, a közelembe, akit időnként nem szeretnék hallani, és emellett zavarni.2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
Csak zenehallgatás, inkább háttérbe, nem élvezkedés céljára. A tervezés vagy dokumentum írás közben használnám, szó sincs call centerről.3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
Jelenleg 20k HUF forog a fejembe maximális pénzösszegként.4.) Új vagy használt?
Leginkább új.5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural-t részesíteném előnyben.6.) Zárt vagy nyitott?
Iroda miatt csak zárt, lsd. 1. pont.7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
Ebben a környezetben enyhe, vagy közepes V karaktert gondolom a legjobbnak. Kiegyenlített egyébként sincs ebben az árkategóriában. A túlzott kiemelésektől viszont tartózkodnék.8.) Honnan vásárolnál?
Elsősorban hazai boltoknál, de külföld is szóba jöhet, ha annyival kedvezőbb.9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Schiit Fulla vagy xDuoo X3 II gépszörnyekről menne, alaplapit kerülöm. Esetleg a jelenlegi telefonom nagyon ritkán, Moto G4 Play.Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Freddzger
csendes tag
Oké, értem. A 662 az a Superlux HD662 EVO-t jelenti, ugye? Milyen más "jó izolációval megáldott" füles van még ebben a kategóriában? (Esetleg plüss fejpárnával is, bár tudom, hogy az kevésbé szigetel, de ezerszer kényelmesebb számomra.)
+Csak kíváncsiságból, milyen ártól található elfogadható ANC-s füles a piacon?
-
Bodz
nagyúr
válasz
Freddzger #71177 üzenetére
A nem komolyan vehető az olyan kérlek, hogy szar az aktív zajszűrés, tehát nem túl hatékony és/vagy annyira zajos miatta a fejes, hogy a zene is élvezhetetlen. Akkor meg minek szórnád feleslegesen a pénzt? És szó sincs eltúlzott igényekről.
Ez pont az a dolog, ami vagy működik rendesen vagy nem.
Én vennék egy sima 662-t, de inkább egy jól izolációval megáldott fülhallgatót munkahelyre. -
Freddzger
csendes tag
válasz
Dorien #71104 üzenetére
+ (#71103) :
Köszönöm a tippeket. Világos, nem komolyan vehető van ebben az árban. És milyen az a nem komolyan vehető? Mivel (már ne is haragudjatok, de) szerintem itt kissé eltúlzottak az igények, ezért érdekelne, hogy milyen minőség az, ami itt elfogadottan komolytalan. A hyperx cloudot pont azért írtam, mert számomra például sima fejhallgatóban nem kell jobb (sőt). Ehhez viszonyítva is komolytalan a 20k-s kategória zajszűrése (akár gyenge, itt elfogadhatatlannak ítélt hangminőség mellett)?
-
ribizly
veterán
válasz
ElBartimaeus #71173 üzenetére
Ha zenét is szeretnél csinálni, akkor szerintem helyből a Sony meg a Beyer marad a listán.
A DT770 pro250 Ohm-os sokkal tisztább, részletesebb hangot ad, mint a 80-as, éppen ezért is javasolt inkább "zenegyártáshoz", de pl én nem bírtam zenét hallgatni rajra, mert inkább hangok, hangszerek szóltak "csak" egymás mellett.
De hamarosan kapsz tuti tanácsot a tapasztaltabb kollégáktól. -
ElBartimaeus
csendes tag
Sziasztok!
Elérkezett az idő, hogy a nagy öreg Sennheiser HD 419-emet szögre akasszam (vagy száműzzem munkahelyre). Egészen elégedett vagyok ezzel a fejessel az árához képest a következő EQ-val megtámogatva:
A basszus elég kevés volt, ami meg mégis megszólalt, az már-már túl meleggé, búgóvá tette a hangot EQ nélkül. A magasakat nem tudtam tovább növelni, mert karcossá vált csilingelő helyett, ezért nem tudom megsaccolni, mennyire tetszik fejhallgatónál. Mindezzel együtt frekvenciákban valami hasonlót keresnék sokkal szebb mély basszussal. (Frekvencia válasz alapján a HD 419 is jónak tűnik, de a gyakorlatban nem szólal meg ott.)Legeslegfeljebb 50000-t szánok rá, fontos a kényelem, illetve bónusz, ha szellőzik a fülem valamennyire. Sajnos csak zártat tudok használni, avagy esetleg félig nyitottat. Van egy Focusrite Scarlet Solo-m, ezt használom fejhallgató erősítőnek is. Legfőképp telített hangzású rock-metál zenét hallgatok, ez lesz a kritikus felhasználása, valamint szeretnék felvételeket készíteni, egy kis home stúdiót összehozni.
Kinéztem pár fejhallgatót, de örülnék ha tudnátok segíteni a döntésben, át is futhattam egy jó modell felett.
- Kingston HyperX Cloud Pro (Takstar pro 80)
- Sony MDR7506
- Audio-Technica ATH-M50x
- Beyerdynamic DT 770 PROUtóbbihoz még egy kérdés: hasonlított már össze valaki 80 és 250 Ohmos változatot?
-
thingol
tag
Sziasztok!
Egy Beats fejhallgató fizikai kontakt után az egyik oldalán nem szól
A márkaszervíznél érdemben nem tudtak segíteni. Ismertek olyan emberkét, aki ért az ilyesmihez és maszekban rá is tudna nézni, hátha tud vele valamit csinálni?
Köszi,
thingol -
thingol
tag
válasz
stemplar07 #71167 üzenetére
Muzixnál alapból nincs, az biztos, de ha írsz nekik, akkor lehet a következő rendelésnél hoznak neked egyet, már hallottam ilyenről.
-
-
niof
veterán
válasz
-FreaK- #71161 üzenetére
Pont ez volt a bajom nekem is a 650 gyári párnájával. Jó, persze, sok éves használt volt, mikor hozzám került, érthető, hogy elvesztette a tartását. A Dekoni-ban kicsit fura, hogy szögletes, de nekem jobban felfekszik, és távolabb került a hangszórós rész. Ennek ellenére csak minimális változás történt. Kicsit levegősebb lett a hang, és dinamikusabb a basszus.
-
korpicschess
veterán
válasz
stemplar07 #71167 üzenetére
A Brainwavz mondjuk kínai.
Nem tudom itthon forgalmazzák-e. Viszont várd meg a többiek véleményét is, mert nekem nincs túl nagy összehasonlítási alapon. Zeos egy 40 perces videót csinált párnákról, de nem néztem meg: [link]
Esetleg érdekes lehet. -
stemplar07
őstag
válasz
korpicschess #71166 üzenetére
köszi a tippet
és a Muzix-nál is van,( vagy valahol az euban is) vagy itt is Ámerikázni kell ? -
korpicschess
veterán
válasz
stemplar07 #71165 üzenetére
Dekonihoz mérten szerintem igen, ott nem szoktam nagyon követni az akciókat, csak a Brainwavztól mindig kapom levélben, és néha ránézek. Ott tipikusan 20$ körül szoktak lenni, most volt báránybőr 22,5$-ért. A velúr olcsóbb kicsit általában.
Most csak kicsit akciós a hybrid velúr, de kérdés, hogy ennek milyen a hangja, amúgy Fostex T40/50RP modokat ilyennel szoktak adni.
Érdemes figyelni. -
stemplar07
őstag
válasz
korpicschess #71164 üzenetére
$34.99 a memóriás velúr most a masson , az jó ár ?
-
korpicschess
veterán
válasz
stemplar07 #71163 üzenetére
Az is kérdés, hogy ezek a Dekoni párnák megérik az akár 2-3x-os árat a Brainwavz párnákhoz képest (utóbbiak sokszor akciósak)? Mondjuk a Brainwavz-nál egy picit lehetne puhább a hab, ennyi volt az észrevételem, amúgy pöpec (én csak a báránybőrt próbáltam).
-
-FreaK-
veterán
Köszönöm, meg is rendeltem!
(#71151) ribizly: Nem a szorító erővel van gond, azt el tudom viselni, hanem hogy a párna hozzá ér a fülemhez belül, meg a belső szivacs is. Ugyan ez volt a bajom a DT990-el is. Érdekes viszont, hogy korábban nem zavart ennyire, kb. az elmúlt héten kezdett idegesíteni, gondolom zömült a párna kicsit.
-
Ixion77
addikt
válasz
icp1970 #71117 üzenetére
A HD700 számomra az elb*ott fejhallgatók mintapéldája. A HD59X-et nem hallottam, de a HD6XX szerintem jobb nála. A 700-asnak lehet hogy jobb a tere, de nem tudtam rá figyelni, mert a tónusa olyan rettenetesen idegesítő. Talán egy sötét tónusú erősítővel rövid ideig hallgatható. A 800-as kistestvére kellene legyen elméletben, de gyakorlatban nem sok köze van ahhoz. Mondjuk szerintem a 800-as se kellemes gyári állapotában, de egy SDR moddal egy jó csöves erősítőről egész más szintre teleportálja magát. A 700-as szerintem semmiről sem. Kár megvenni. 85e-ért inkább HD650 vagy 600, azok élvezetesen tudnak szólni.
-
Dorien
veterán
válasz
korpicschess #71157 üzenetére
Arra (meg más szagokra) elvileg szódabikarbóna + zacskó a tuti megoldás.
Én ezzel a gémer dizájnnal nem tudnék együtt élni. Az AKG K551 fehér-szürke-világoskék színkombója is eléggé megviselt. -
biokox
tag
Jól értelmezem a youtube videók szerint hogy az új lcd2c nem fazoros?
-
törölt tag
válasz
Spíler #71148 üzenetére
Ennyiért nagyon megéri, de az eredeti párna kötelező rá (5500 Ft/pár basystől). Basszusmennyiségre kb. a K701/702 szinten lehet (emlékeim alapján, közvetlen nem vetettem össze). A felhelyezésre is oda kell figyelni, fel tudom úgy tenni, hogy harsány legyen (túltolt felső-közép, visszafogott alsó-közép). Egyébként elég részletes hangú fejhallgató, nagyon nyitott hanggal, nagy és pontos térrel, de nincs olyan könnyed, mint a vintage DT990. Viszont szerintem őszintébb annál (bár nem ártana a DT990-et sem új gyári párnával meghallgatni).
Ha kategorizálnom kéne, a HD600-zal egy szintre tenném ezeket a vintage Beyereket, de a hangjuk szárazabb, főleg a DT440-é.
A zárt DT220 már más tészta, annak a HD600-féle Sennheiser-vonalhoz van közelebb a tónusa (valószínűsítem, hogy az új párnával is inkább ez lesz a jellemző), a DT440 az inkább "AKG-s", mint "sennheiseres".Ja és a kényelem. Na az pocsék.
Mind a DT440, mind a DT220 esetén, a DT990 ellenben a legkényelmesebb fejhallgatók között van.
-
Spíler
őstag
DT 440 vintage valakinek?
-
leikomessi
aktív tag
Köszönöm szépen a válaszokat, meg is rendeltem a FiiO A1-et. A linken egy kicsit olcsóbb is, hátha valaki más is venne.
-
Dorien
veterán
válasz
leikomessi #71142 üzenetére
Mobil AMP kell neked + jack elosztó. [link] [link]
diegho: Félnyitottnál ki-bejár a hang, csak van valami kis áteresztő réteg vagy a nyílások részben el vannak fedve. A HD681 semmivel nem kényelmesebb, mint a Cloud. Szerintem maradj a Pio SE-MS5T-nél vagy a Sony MDR-1A-nál, ezek zártak és nagyon kényelmesek. Utóbbi fülpárnája talán a legpuhább, legfinomabb protein leather, amit eddig fejhallgatón tapintottam. Ahogy a Z-Review fogalmazott: "a bathtub full of leather jackets".
-
Ear001
addikt
válasz
leikomessi #71142 üzenetére
Ha az elosztó nem a telefonban van, hanem a fejhallgatón, akkor szerinted hangosabb tud lenni a telefon?!
Nem ez a megoldás, hanem a mostaninál érzékenyebb fejhallgatók, vagy egy kis erősítő, amit a telefonra lehet dugni. -
leikomessi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan fejhallgatót keresnék, amihez szükség esetén még egy további fej vagy fülhallgató csatlakoztatható.
Tehát rendelkezik saját jack kimenettel.
(Jack splitter sajnos nem megoldás, ugyanis ez a funkció elsősorban vonaton, hangos helyen lenne használva telefonról meghajtva, ami így túl halknak bizonyul.)Létezik ilyen fejhallgató? Ha igen hogy keressek rá? Tudnátok ajánlani ilyet 10, max. 15 ezer forintig?
Előre is köszönöm a választ! -
icp1970
senior tag
válasz
szakibá... #71124 üzenetére
Köszönöm. andrasth:Hifiman HE 400S is nagyon jól szól.Nekem jobban tetszett a K712-nél.
-
Dorien
veterán
válasz
diegho #71135 üzenetére
Ja értem. Ez a Pioneer és Sony nagy méretre kihúzható, nem lesz gond a fejmérettel. Mindkettő jó vétel, a Sony kimondottan prémium minőséget sugall, de a Pio is szépen össze van rakva. A hangszigetelésük is jó. Az alap kábelük rövid, de max. veszel egy jack hosszabbítót.
-
diegho
nagyúr
válasz
Dorien #71133 üzenetére
Kollégám úgy fogalmazott, hogy hombár fejem van és azért nem jó a Cloud
Gyakorlatilag a Philips SHP2500 egy ideális méret mindenhogyan, már a másodikat nyúzom belőle, csak halk - oké most van erősítős hangkártya, így ez nem probléma.
Félnyitott nálam nem játszik, nem akarom, hogy a gyerekek a lövéseket hallgassák, ha játszana, akkor vennék most akciós 559-et 22k-ért.
-
andrasth
tag
Köszi mindkettőtöknek, azon billegek már hetek óta
-
Dorien
veterán
válasz
diegho #71130 üzenetére
Akkor az átlagnál nagyobb fejed / füled lehet. Nekem félnyitott HI 2050 és SHP-600 volt, azok átlagos méretekre teljesen komfortosak a párnázott fejpánttal és 70x40 mm belső átmérőjű ovális plüss párnákkal.
Amik kényelmesek még: Pioneer SE-MS5T (15k) vagy Amazonról Sony MDR-1A (30k) [link]
-
Sinesol
veterán
válasz
andrasth #71128 üzenetére
A K712-vel szerintem jól megleszel, eléggé mindenesnek mondható fejes, az erősítő is eléggé illik hozzá.
diegho: Próbáld ki esetleg a Creative Aurvana Live-ot, elég könnyen hajtható, szóval hangerővel szerintem nem lesz gond és nem nagy a szorítóerő sem, talán feleannyi, mint a Takstarnál.
-
andrasth
tag
Sziasztok. Audio-Gd Nfb 11-hez keresek mindenevő, hosszan hallgatható, kényelmes fejhallgatót. Elsősorban kiegyenlítetthez közeli, enyhén meleg hangú, de részletes, nagy terű nyitottat szeretnék nagyon max 70K-ig, használt is jöhet. AKG K712 Pro esetleg? Vagy a 612 Pro? Hifimanból valamelyik? Sennheiser Hd6xx? eléggé bele vagyok már zavarodva... Amit nem nagyon szeretnék, az a V karakterű, vagy magasba húzó hang - ilyenek már vannak nálam.
-
-FreaK-
veterán
Tudnátok ajánlani a Sennheiser HD58x-re valami jobb párnát? Kezd elég kényelmetlen lenni már egy óra viselés után is, a napokban többször cseréltem inkább a másik fejesre, mert már fájt a fülem tőle.
Láttam, hogy a Massdrop-on van most Dekoni pad, csak az mire ide ér.. -
szakibá...
senior tag
válasz
icp1970 #71123 üzenetére
Régóta van HD600-am. Amikor kijött a HD700, egy kiállításon meghallgattam, hogy érdemes-e váltanom. Úgy találtam, hogy nem, az én szempontjaimnak a 600 jobban megfelelt. A kiállító Sennheiseres tagok szerint is jobb volt a HD600. Persze ha olcsó a 700, elgondolkodnék.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok!
Philips shp2500 utódját keresem. Alapvetően játék és youtube a fontos. Mikrofon nem kell. Viszont legyen hangosabb PC-n, mint a Philips, ne legyen szoros, zárt legyen és 20k körül. Vettem egy hyperx cloud-ot, de nagyon szoros, annál jóval lazább kellene. Indokolt esetben árban 25-ig fel mehetünk. Ott van pl a sennheiser gsp300, de ha van olcsóbban is jó, akkor azt veszem.
-
icp1970
senior tag
Üdv topik lakók.Senheiser HD 700 ról szeretnék kérdezni.Végig olvasva a fórumot,nem igazán magasztalják ezt a fülest.Az jön le hogy nem éri meg az árát.Arra lennék kíváncsi hogy ha az ember jelentősen olcsóbban,kb 85 000Ft környékén hozzá juthatna,akkor sem ajánlott,?pl a hasonló árban lévő 58X hez képest? Esetleg aki hallotta mind kettőt,melyik a jobb?
-
-
commanDOS
senior tag
Sziasztok!
Nem vagyok benne biztos, hogy ez a jó topic, elnézést, ha nem ide tartozik.
Van egy Superlux HD681 EVO fülesem. Tökéletesen elégedett vagyok a hangjával és a kényelmével, 3 éve használom, most viszont megtört a kábele és nem szól a jobb oldala. Szeretném ezt a pár centis jack dugós részt kicserélni, de foglamam nincs hogy lehet szétszedni a fülest roncsolás nélkül. Szedett már szét valaki ilyet?
-
fericske
addikt
Acoustic Research AR-H1 Planar $299.99
Elméletileg féláron.
Utánanézve, olvasva, kb. ennyit ér, vagy még ennyit sem.
Talán Till mutatja be legjobban a dolgokat vele kapcsolatban: [link] -
-
ribizly
veterán
Ezt meg kell Veletek osztanom:
link -
Bodz
nagyúr
válasz
freelanced #71086 üzenetére
Egyrészt kihallani, másrészt meg az izoláció sem túl acélos a Porta Pronál. Nyilván megfelelő hangerő kérdése a környezeti zajok elnyomása, de nem akarsz megsüketülni, plusz más se kíváncsi a zenédre, ezt jól látod.
Esetleg próbálkozhatsz valamelyik zárt, szövet párnás fejessel, pl a DT770 Proval.(#71085) gianni85: Lehet lesz a Denon Márkaboltban, aztán meg lehet hallgatni. Elear az van tudtommal.
(#71091) ferzoli: Természetesen nem ér sokszor annyit, de jobb fejes. Ha az 58X teszik, akkor nagy eséllyel az Elex is fog.
(#71099) Freddzger: Amiben komolyan vehető az ANC az sokkal többe kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Jogász topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Arcfelismerő topik
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest