- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- SSD kibeszélő
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
If you own it, equalize it. Otherwise you and I are not going to be friends!
Szerintem ez az ember mentális gondokkal küzd. Egyébként mi az a Sinad amitől ennyire szárnyal a Topping erősítője? Szívesen meghallgatnám! Lehet hogy megértenénk miért szól szarul az LCD-X "out of box" (amit komoly ember nem csinál).
Ja és ez a Harman célgörbe mitől ennyire jó? Az életben nem hallottam róla, hogy ehhez kellene igazodni valaminek....
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Sinesol
veterán
-
Sinesol
veterán
Lehet hogy neked ennyi jött le a dolgokbol, de azert a tudomany nem igy működik. Amugy az emlitett fejesek eleg jol teljesitenek, szoval nem fenyegeti őket a veszély. Az meg sosem gond, ha uj forrast kapunk, csak bőviti a lehetősegeket az ismeretszerzesre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Sinesol
veterán
Hát azert ez nem feltetlen igaz, ennyi erövel akkor pl. az élözene nem életteli? Mert azt pl. egy flat fejes adja vissza legpontosabban. Azt sem értem, hogy miert nem lehet életteli a tisztasàg, részletesség, mivel szerintem alapvetö dolog, egy mosott sz&rnak nem sok köze van az életteliseghez.
-
kNG
senior tag
Jogos! EQ korrekcióval (harman curve) leginkább a HD 559 lett borzasztóan unalmas. Tisztán szólt, és...ennyi? Elvesztek a részletek, az apró finomságok, soundstage, imaging is rosszabb lett. De mintha a vokálok is változtak volna, mintha kicsit orrhangja lett volna az énekesnek a változtatás hatására, de lehet csak az én "készülékemben" (fejemben) volt a probléma (csak fél óráig viseltem el az EQ-t teljesen megölte a fejhallgató eredeti karakterét , aztán EQ Off, Equalizer APO uninstall, és eredeti karakter ).
MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)
-
Sinesol
veterán
Bizonyos szempontbol igazad van, viszont nem arra gondolsz amire én, másképp nem beszelnel kiemelésről. A lényeg, hogy amit az abran lathatunk, az nem az altalad megszokott frekigörbe, hanem egy az emberi hallas es némi Harman tuning alapjan meghatarozott target curve a kompenzalt görbe előállitasahoz. Ami ezt a görbet követi az elvileg tökeletesen neutralis lesz, szoval nincs semmilyen kiemelés. Az a pup amit latsz, az csak azt mutatja, hogy abban a tartomanyban a legerzekenyebb a hallás, semmi köze ahhoz, hogy adott fejhallgato hol emel ki.
A legtöbb oldalon lathato, mindenki altal ismert frekigörbet ugy allitják elő, hogy a fejes nyers mereseit összevetik ezzel a görbevel. Ahol pl kiemeles van pl egy DT990-en azt ugy kell ertelmezni, hogy ehhez a görbehez kepest van kiemeles, ahol ezt a görbet követi , ott flat lesz a görbe, ahol ez alatt teljesit, ott lyukak lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Már miért lenne butaság? Csináltak egy kutatást és erre jutottak. Akárki más is csinálhat egy kutatást, és akkor az lesz az ő ajánlása. Nyilván nem lesz olyan ami a klasszikustól a death metalig mindent lefed, nincs arany igazság. Melyik fejhallgatón van kiemelés 3-4kHz-nél? A K612-n pont csillapítás van 3kHz környékén.
-
Dorien
veterán
Attól függ miből mid van és mennyire vagy vele elégedett. Nyilván van a DAC-omnál, erősítőmnél is jobb, csak én már jó pár éve elégedett vagyok velük. A Sense V1 lehet, hogy le lesz cserélve, ha sikerül valami meleg hangú, hasonlóan csöves jellegű egybekészüléket szereznem helyette, ami fejhallgatót és hangfalakat is hajt, kábeldugdosás nélkül. A Starting Point DAC 3 szerintem sokáig marad még, nagyon szeretem az analógos hangját.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Spíler
őstag
"De hogy a külső hangok nem jöjjenek be az fontos lenne."
Plüss párnásnál ez nem fog összejönni.Egy jó plüss párna sokat tompít a hangokon,de teljesen nem zárja ki a külvilágot.
Ennek ellenére főbelövés terhe mellett sem vennék még egyszer bőr párnásat a komfort és hőérzet miatt.Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
Gzula[HUN]
addikt
A konkrét típus nem volt a fejemen, így nem tudok a kérdésre válaszolni pontosan, csak általánosan.
Nálunk zártban van rádiós Sony MDR RK810-es 2 db is, az egyiken gyári textil van, a másikon az OneOdio Studio Pro bőr párnája. Utóbbi sokkal jobban szigetel. A "textileset" csak a nejem használja. Plüss/textil párna ezeken kívül csak nyitottot/félnyitotton van, ezeknél többé-kevésbé lehet a külvilágot hallani párnától függetlenül is.
-
Gzula[HUN]
addikt
Zárt fejhallgatónál elég lutri az utólagos plüss párna. Alapvetően nem a szigetelés miatt van gond, hanem inkább abból, hogy alapvetően megváltoztaja a karaktert. Szóval ha nincs otthon légkondi, akkor lehet célszerűbb eleve plüss/textil párnásban gondolkodni.
Ha mégis van már egy adott zárt, amit "nyáriasítani" akarsz, akkor édemes inkább hibrid párnában gondolkodni. Ott a széle bőr vagy műbőr, így "nem szökik el a hang" annyira, mégsem izzadsz bele.Milyen fejhallgatóra keresel plüsst?
-
Sinesol
veterán
Na utánanéztem, nyílt rasszizmus és antiszemitizmus miatt kapott bant, plusz emellé vállalhatatlan hangnemben szállt bele pár emberbe. Mondjuk azért ez meglepő, ha már üzletet vitt, lehetett volna annyi esze, hogy nem nyílt fórumokon megy bele ilyen dolgokba.
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
Természetesen van szigetelés, valami merevebb műanyag csőben futnak. A példa jól szemlélteti szerintem, hogy ha nem hallasz a csatornák között eltérést egy kb. 30cm hosszú acél toldással, akkor olyan nagyon nem kell aggódni. Persze tele van az internet olyan véleményekkel is ahol egyoldalas fejhallgatókat alakítanak balancedre, és utána sokkal jobbnak írják le. Én ebben inkább azt látom, hogy ha már szétfaragta valaki az eredeti állapotot meg beleölt x órát egy ilyen átalakításba, akkor már erősen közrejátszik a placebo is.
-
Dave™
nagyúr
Az összes AKG például. Ráadásul ott a két oldalt a pánt acéldrótja köti össze, nem 7N meg hasonló tisztaságú réz, mégsem hallasz különbséget.
szerk: de ahogyan nézem, sok Beyer is ilyen. Meg az ATH-M50. Ezzel le is fedtük a stúdiós fejhallgatók nagy részét.
[ Szerkesztve ]
-
-
binatone
tag
-
Remus389
veterán
-1
törékeny
-----------
#83832 p_adam: A HD800 széria ugyanúgy kompromisszumos megépítettség tekintetében, műanyag és a festék könnyen lekopik róla (egyes daraboknál még olyat is lehet látni, hogy a bal és a jobb oldali ház nem teljesen szimmetrikusra lett legyártva...)
Amikor tegnap ezt olvastam, a poker face-em joker face-re változott. Azért mert én már korábban láttam ezt a videót, ha már gyárlátogatás: [link]Tudom hogy mit akartál sugallni, hogy trehány módon készítik a magas profit reményében, nos aki végignézi ezt a videót az elejétől a végéig, annak kristálytiszta lesz a valóság.
Aki ilyen meggondolatlan kijelentéseket tesz, csak önmagát égeti.
[ Szerkesztve ]
-
-
OPiiPO
veterán
ezt találtam a Drop-on a témában, habár nem tudom milyen színvonalat képvisel
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Sinesol
veterán
SBAF-ot aki követi, az tisztaban van vele, oda rendszeresen ir a fejes készítöje is, plusz alakitja is a fejest az ottani meglatasok alapjan. Nemsokara elvileg jön valamivel dragabban a Verum 2 is, az elmondottak szerint legalább egy LCD3 szint megcélozva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Darkthrone - Transilvanian Hunger is egy igazi low-fi lemez, mintha kazetárra rögzítették volna.
Amúgy a korai Bathory albumokat kedvelem leginkább ős-black metálból. Azok sem épp szólalnak meg jól, de a fent említett Darkthrone albumot nem tudják alulmúlni, annál azért sokkal jobbak (szerintem zeneileg is). És talán nem is lenne olyan hangulata a nagy kedvencemnek tőlük, a Call from the Grave-nek anélkül a hangzás nélkül.
Későbbi black albumok közül ott volt a Dimmu Borgir - Stormblast. Szerintem az a lemez jól szólt, ahogy volt. A 2005-ös újrakiadás már egy teljesen másik hangulatot ad, és nekem hangzásra sem tetszik jobban.[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
Köszi, később belehallgatok.
(#83605) Frogged: a Metallica lemezek - a Justice kivételével - pont jól szólnak, a Master szerintem eredetiben is kiváló. Viszont a klasszik thrash vonal (ős-Megadeth, Testament, Overkill, Sepultura, végtelenségig lehetne sorolni) jobb hangzást érdemelne, ahogy olyan kis költségvetésű, egyébként fasza anyagok is, mint pl. a Meathook Seed - Embedded, szinte bármelyik Morbid Angel, Gorefest, végtelen a lista.
Ami rock/metal lemezek közül tetszik hangzásra, az pl. a Priest... Live! (ahogy korrekt rendszeren megszólal az Out in the Cold, libabőr), a Fight - War of Words (loudnesses ezerrel, de ettől még erős), a Metallica fekete lemeze, Prong - Cleansing (etalon gitárhang), Rush - Counterparts, Dream Theater - Awake, Pantera - Far Beyond Driven, ilyesmi. A Tool lemezek is valóban rendes hangmérnöki munkák. De sajnos nem ez a jellemző: minél régebbi egy anyag, annál nagyobb eséllyel fog szarul szólni.
-
PuMbA
titán
Nekem elég vegyesek. A Gra - Ending-ben gyakorlatilag nincs dinamika, de ha direkt lett így keverve, akkor teljesen ok SVART CROWN - Thermageddon-ban például már van dinamika.
Ba cy lus: Munka közben mostanában BBC Radio 1-t szoktam hallgatni. Azért van néhány jó szerintem: [Hayley Williams - Simmer] [The 1975 - If Youre Too Shy] , de a többsége nekem sem tetszik.
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Bár nem nézett ki így sem rosszul a fejes, az a pánt azért elég fura volt, szerencsére az 1.1-es uj design már máshogy néz ki.
Ez viszont tényleg büntet design szempontból : [link]
Hasonlóan felkapott most ez a fejes is, azt mondják, hogy amellett, hogy nagyon kiegyensúlyozott a frekimenete, sebességben csak kb. az elektrosztatikusoktól kap ki.
Azért az látszik az utóbbi évek alapján, hogy nagyon sok van még a dinamikus technológiában, csak ugye fejleszteni kell, nem ülni 20 évig egy tipuson, mint azt 1-2 nagy gyártó teszi.[ Szerkesztve ]
-
alphamooncam
őstag
Elkezdtem olvasni. Saját maguk sem tudják pontosan leírni, hogy mi hogy működik, de nem is ez a lényeg, hanem az hogy a cikk írásakor, öt éve még nem volt ipari szabvány a korrekciós görbére. Az hogy most van-e azt nem tudom, de azt igen, hogy nem feltétlenül ezt a metódust, ezeket az értékeket fogják alapul venni.
Egyszóval nem hiteles ez az egész korrekciós görbe mizéria, nem tagadva azt hogy szükség lenne rá.
Erről meg az jut eszembe, amikor az Onedin Család egyik részében a terhelésjező végülis felkerült a hajóra, de oda ahova James akarta...
Retteg a szegénytől a gazdag s a gazdagtól fél a szegény. Fortélyos félelem igazgat minket s nem csalóka remény.
-
niof
addikt
Sok helyen olvasni az MC5000-ről, hogy egy átlagos, a készülék mellé csomagolt kábelnél lényegesen jobb tud lenni. Mindenesetre annyi biztos, hogy nekem most is van otthon 3-4m belőle, mert a saját tapasztalatom is azt mutatja, amit fentebb írtam. Régóta használom.
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
fericske
addikt
Egyik sem igaz.
A Meze (99 classics gondolom amire gondoltál) a béna bumszli párnával basszusfossá válik, az eredeti vagy laposabb párnával meg egy szuperjó hangú fejes.
Grado-t nem mindet hallottam, de eleget, hogy azt az általánosítást cáfoljam.
Az E sorozatból a 60, 80, 325, meg a gs1000e, ps1000e.
Egyik sem volt sikítós.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
Ezt a "sikítanak"-ot nem tudom, honnan veszed.
Van egy SR60e-m, amit rendszeresen használok és hosszú távon is maradni fog (hacsak nem találok számomra jó ár/érték aránnyal egy jobb Grado fejest), egyáltalán nem "sikít".
Tény, hogy a középtartomány felső részének visszaadása az erőssége, de ezt nem bántóan csinálja. Nagyon kulturált hangú fejes, hangszeres zenékre kiváló (legyen az klasszikus zene vagy blues/rock/metál vonulat).
[ Szerkesztve ]
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
fehér_ember
addikt
Más cucc kell alá és lehet megváltozik.
Nekem a Sennheiser HD 660 S lett más a TC Impact Twin + Teac Ha-501 párosról (+ isotec tápkábelek). Eddig sem volt gond a részletekkel, de mostmár tényleg mindent megmutat + a mélytartomány is differenciáltabb lett, illetve mégmélyebbre megy. Ráadást mostmár nem is nevezhető sötétebb hangzásúnak.
Mostmár inkább az a baj vele hogy nem lehet nyugisan hallgatni vele semmit. Kicsit fárasztó lett, tehát valahol van benne "torzítás"; viszont állandóan jár a lábad a hallgatása közben. Így inkább a dance-esebb zenékre a nagyon jó; persze alapból is barátjuk volt.
Eddig kicsit álmosító volt (legalábbis hosszab etapnál), mostmeg azonnal felpörget (nem hagy ellazulni egy pillanatra sem). Az erősítő lehet a ludas[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
Pár hete sikerult meghallgatnom egy HE4xx-et, nekem csalodas volt, eleg vekony a 6xx-hez kepest, plusz igazabol mindenben elmarad, egyedul a mely talan feszesebb, gyorsabb, de a 6xx utan elég vérszegeny, nincs benne dinamika.
Nekem kicsit a HD600 volt hasonlo jelleg, csak az a teljes képet nézve sokkal jobb, igaz ott picivel jobban irritalt a magas.Szal inkabb beszereztem egy 660s-t, amit még szokni kell, de egyelore jo upgrade-nek tünik a 650-röl, tisztabb hang, kevesbe kiemelt kozepekkel, a mely hasonlo mennyiseg mint a 6xx, viszont feszesebb, tisztabb, ütösebb.
[ Szerkesztve ]
-
ribizly
veterán
Na az két különböző világ P20-ról. A HD6xx elég sötét marad, ám az a feeling, amit a hibrid megoldás nyújt az elég jól jön sokszor. A HE4xx emlékeim szerint inkább az erősítés mértékére, semmint a karakterére érzékeny, szóval nagyon sokat nem lehet majd profitálni a P20-ból.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Yodamest
veterán
Ez érdekes témakör mindenesetre, én is elgondolkoztam, hogy akkor most WHAT?
Z Reviews szoktam nézegetni mostanság, valahogy birom a csávót, nagyon jó fekete humora van. Most épp amit néztem abban a Hifiman Massdrop HE4xx -től volt elájulva, de el is hiszem, amennyiért USA-ban meglehet kapni ingyenes kiszállítással azt a fülest az egyenesen vicc.
Asszondja: vannak fülesek mások, amik tudják ugyanezt de azok nagyon drágák, azokat ajánlom, tisztelem, de nem tudom szívből szeretni. Ezt, ezt az olcsó "szart" ezt tudom igazán szeretni is, mert olcsó is mindamellett.
-
Dave™
nagyúr
Szerintem minden normális, komolyan vehető tesztelő így értékel, és ez így normális. Egészen más elvárások vannak egy 20-30 ezer, meg egy 200-300 ezer Forintos fejhallgatóval kapcsolatban, ezek nem abszolút értékek, hanem relatívak az adott kategóriához képest. Persze a szponzorált csúsztatásokra ez nem igaz, de normálisabb helyeken így értékelnek és ez is az elvárás az olvasók részéről. Egyébként minden szar lenne és csak a high-end lenne ajánlható - az is fenntartásokkal. Az nem lenne egy szép világ.
-
Ear001
addikt
Hát metálra nem épp ideális egy belépő színtű planár, meg elektrosztatikus.
Az igaz dőg meg lendület hiányozni szokott belőlük. A komolyabb darabok már tudják, de azokat kiszolgálni is zsebbe nyúlós, , meg az is vacak érzés, amikor szembesítik az embert, hogy a legtöbb metál felfétel pocsék.
-
bkercso
nagyúr
[Drop HE4XX EU 160$] ez jó bevezetés a planárok szép világába?
Remélem!
Ha megjött az enyém, kiderül.kapható az OPA Red2 - Kercso Audio
-
törölt tag
Black Sabbathból van többféle, különböző módon szóló CD-kiadás. Volt egy időszak, amikor csak LP-n hallgattam, mert azon szólalt meg rendesen. Amúgy sok, még analóg korszakban készült albumra igaz ez, hogy gyakran a korábbi CD-kiadások elég laposra sikerültek, pl. King Crimson első albuma is ilyen volt, aztán találtam egy japán kiadást. Szóval próbálkozni kell. Inkább, mint emiatt fejhallgatót cserélni.
-
-
fericske
addikt
-
p76
senior tag
Ezután még mindig nosztalgiám van.
Egy U2 koncert kezdetén a dobos beült a dob mögé és ütött néhányat amúgy próba gyanánt. Az hihetetlen milyen jól szólt. A HD6XX-et még nem hallottam így szólni. Persze lehet nincs hozzá jó erősítőm (Atom/Loxjie P20).
Van valami zárt, kiváló méllyel rendelkező fejhallgató? De ami azért a többi frekvencián is jól szól. Sony MDR-1AM2 esetleg? -
gianni85
veterán
Ésszerű kereteken belül otl csöves erősítőt kell hozzá venni... pl. Schiit Valhalla2, Feliks Echo, Bottlehead Crack stb. Én próbáltam pár erősítővel, és a Feliks Espressivo-val volt benne egy kis plusz a tranyósokhoz képest. Az erősítő új tulaja meg HD600-zal használta tovább, és szintén pozitívan vélekedett róla.
-
Ixion77
addikt
Ugyanott találsz arról is, többet is. Csak mivel ezekben nincs olyan szépen az elejére gyűjtve az info, ezért sokat kell olvasnod. (Azért nincs kigyújtve, mert HD650-hez százával van jól passzoló erősítő. A HD800-hoz viszont olyan mint a fehér holló.)
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
Melyiken?
Valamirevaló audiofil helyen nem ajánlanak 500$ alatt ahhoz semmit.
Az internet mindenféle kontrollálatlan bugyraiban meg nyilván mindenki azt ír amit akar. Mint a kocsmában. Pont annyira is érdemes hitelt adni rá."Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
RetepNyaraB
veterán
1826-os Bordeaux-i
ui.: mivel már többen, többször kiröhögtek, a nejem pedig - akinek jó a füle, nem úgy, mint az enyém - szid, hogy mit cincog hetekig az asztalon a fejes/füles magába' így maradt a pince
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Sinesol
veterán
Ezeket érdemes erős fenntartassal kezelni, nagyon jo forum az SBAF, de nagyon elfogultak a Schiit termekekkek kapcsolatban, a nyilvanvalo, gyarto altal is elismert hibakat is kepesek tagadni, plusz nincsenek olyan jo eszkozeik sem a meresekhez, gyakorlatuk sem igazan van, elsősorban fejesekkel kapcdolatban erdemes rájuk hagyatkozni, az az ő asztaluk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
De persze lehet hogy direkt a legolcsóbb zongorával készítették a felvételt
Ha feltételezzük, hogy a felvételek tökéletesek. Ha egyetlen zongoráról van szó, ez akkor sem magától értetődő. Chopin zongoradarabjai például, ott egyetlen zongora szól, mégis rengeteg silány felvétel van.
Annak a legkisebb a valószínűsége, hogy olcsó zongorával készült a felvétel.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Külpolitika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- További aktív témák...
- GAMER PC : i7 11700F /// 32 GB DDR4 /// ROG STRIX RTX 2080 Ti 11 GB /// 1 TB SSD
- Cisco ASA 5516 - X v6 tűzfal
- iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue - AKKU 90% - Jótállás 2025.03.-hóig - szép, megkímélt állapotban
- iPhone 12 64GB - kártyafüggetlen - AKKU 80%, karcmentes állapotban
- Hibás geforce gtx 1070 ti
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest