- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 10 Gbps-os, övre akasztható SSD-vel adott magáról hírt a Patriot
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós kamerák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
válasz Ixion77 #79397 üzenetére
Volt a fejemen egy egész napon át és nem volt gond. Az igaz szerelem, már anno megvolt a HE400s-el anno. Ellenben annál másnap már nem annyira volt kedvem ránézni sem, mert be akart szakadni az állkapcsomnál, úgy fájt. Ez nem volt így a HD800-al.;)
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Bodz
nagyúr
válasz Ixion77 #75180 üzenetére
Elég valószínűtlen, hogy a világ összes erősítőjét hallották és azok közül is csak 10 db megfelelő.
(#75194) ribizly: A HD800 nem egy ésszerűen árazott fejes (ahogy a többi mostani vagy egykori flagship sem), de ha mégis mondanom kell valamennyit, akkor legyen mondjuk 200 a max. De a külsőre kevésbé szépeket olcsóbban is meg lehet sokszor venni, hangot és remek kényelmet nem befolyásolja a kopás.
Szóval ha neked pont ez a fejes kell, mert tetszik, akkor vedd meg azt az állapotút, ami neked megfelel még árban is...[ Szerkesztve ]
-
stemplar07
őstag
-
Exodius
őstag
válasz Ixion77 #74493 üzenetére
Kár, hogy kevés ember NEM szereti a basszust, és a hifistákat emiatt furcsa népségnek tartom. Legalább is azokat, akik mondjuk a világos fejeseket kedvelik. Számomra pl. tök steril lenne ilyen fejesen a zene, de lehet egy high-end világos fejessel még az is másképp szólna. Mégis tökéletesen kasztrálná egy csomó zenémet, főleg elektronikus zenéket.
Ezért is van akkora rajongótáboruk a mélyebb fejeseknek. Nézzétek meg a lent linkelt videót. A basszus örök időktől velünk van. Egy mély-kiemeléses fejessel még talán meg is mosolyogjátok, hogy mire gondolhattak a videó készítői.
De természetesen tévedhetek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Ixion77 #74493 üzenetére
Hát nekem úgy tetszik a szimfonikus zenekar hangzása, ahogy van, nem változtatnék rajta.
A reprodukciós eszköznek pedig nem az a dolga, hogy csinálja a zenét, ilyen-olyan módon/mértékben.
(#74491) Dimaj:
Én nagyon utálom a mozihangzást is a kiélezett hangzás miatt.
Nekem nem izgalmasabb, ha kiemelik a magasakat, mélyeket, szimplán elcseszettebb.[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ixion77 #73669 üzenetére
Amikor meg lett véve az a 2016-os AVX-es darab a rubel jóval erősebb volt. Én biztos nem cserélnék csöveket mert a ruszki military grade csöveknél nem hiszem, hogy van jobb (de nem vagyok cső szakértő).
A Laconi egyik legnagyobb előnye, hogy ez nem az a lusta, kenős csöves hang, hanem gyors és precíz és neutrális és zajatalan. A gyártó egyébként Beyer forgalmazó is egyben és azokhoz gyárt főleg erősítőket. Az LCD2-t a nagy impedanciás állásban használtuk.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #73672 üzenetére
Nézegettem már a Lyr3-at, felírom a listára, de egy kicsit már túllóg a kereten, amit 150ezerben húztam meg. (mondjuk általánosabban használható lenne, de kifejezetten HD650-hez szánom az erősítőt) Annyiból kijönne a Crack/ZDT Jr/Laconic NBM/Valhalla 2. Az olcsó Little Dot és Darkvoice cuccokat szeretném egyből átlépni, ezért nem is voltak fókuszban.
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #73669 üzenetére
Az EC ZDT Jr. a Laconic Night Blues Mini. Ebay-en is van/volt fent, 100e alatt. Most megvárom mi lesz a Feliks erősítőmmel, de ha nem kerül elő, akkor is kell már nekem is valami csöves a HD6XX-hez. BH Crack-et néztem már évekkel ezelőtt, de elég drága ahhoz képest, hogy még nekem kellene összerakni. Laconic NBM-nél kicsit tartok a használt orosz vételtől. ZDT Jr. drop visszajöhetne már, vagy marad esetleg a Valhalla 2. Vagy valami más tipp esetleg?
-
kromatika
veterán
válasz Ixion77 #73297 üzenetére
Köszi a részletes választ.Így már érthető.Én meg azt hittem hogy a planárok a tartósabbak,és hosszabb életűek. contaxg.Én mondjuk nem vettem észre az alacsonyabb torzítás előnyét,440S,400I,és 400X,vs HD 650,HD 58X,ATH R70X esetében.Biztos a drágább planároknál érezhető ez a különbség.Mondjuk egy HE 560-at nagyon meghallgatnék. Még egy kérdés.Minden planárra jellemző hogy kifelé is szinte ugyan akkorát szól,mint befelé?
-
contaxg
veterán
válasz Ixion77 #73297 üzenetére
No meg az alapanyagok minősége is jelentősen javult a 80-as évek óta.
Hogy rövidebb életűek és a hibás darabok száma magas? Én erre a következtetésre még nem jutottam el. De van olyan dinamikus hangszórókat használó fejhallgató gyártó aminek a meghibásodási statisztikája egy-egy planár közelében van. Csak lehet, hogy azt nem panaszolják tele a head-fin. és még az is lehet, hogy neked is van belőle.A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
contaxg
veterán
válasz Ixion77 #73282 üzenetére
Ez azért érdekes, mert az Audezenél sok órán át dolgoztatják a fejhallgatókat csomagolás előtt és mérést is végeznek rajta (amit utólag el is tudsz kérni).
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Spíler
őstag
válasz Ixion77 #73188 üzenetére
Nana,komoly darabokkal sétálgattunk az utcán.
Hogy volt-e fejes kimenete arra már nem emlékszem,valszeg nem volt.1-2 óra alatt képes volt lemeríteni az elemeket,nem volt olcsó buli abban az időben.[ Szerkesztve ]
Ne vigy minket a kísértésbe. Magunktól is odatalálunk…
-
stemplar07
őstag
válasz Ixion77 #73165 üzenetére
[link]
Headofonia,,
most ,,csak, ezt találtam , de van egy őrült gyűjtő aki méréseket is csinált a 2008-10 előtti és utáni HD650- ekkel,majd megkeresem, végig olvastam anno.. amúgy az 580/600/650-nél is fejlesztettek, persze a ,,The legendary,, marketing miatt nem vallja be a Senn , de nem is baj .kromatika
Egy 10 év feletti fejest többszörös üzemórával elég nehéz elemezni egy újhoz képest ..Neked különlegesen jó hallásod lehet, én már öregszem ..[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #72958 üzenetére
Nekem szinte sose hozzák már ki, mindig be kell menni értük. Főleg nem hoz ki olyan nagy csomagot mint egy fejhallgatóé.
Nekem eddig kihozták, de ez milyen már???? Most én is várok egy csomagot, két napja nem hozzák ki, csak annyit írnak, hogy kézbesítésre felkészítve itt a helyi postán. Mindjárt be is megyek reklamálni, mert nem postán maradóként adták fel. Kész vicc a Magyar Posta -
contaxg
veterán
válasz Ixion77 #72903 üzenetére
Nem Litz hanem litze kábel helyesen, ami a német Litzendraht szóból ered.
Angolul stranded wire vagyis fonott, sodrott huzalt, vezetéket jelent (vagy vmi hasonlót )[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Mamuska
őstag
válasz Ixion77 #72903 üzenetére
Ez nagyon hasznos volt, köszönöm szépen! Ilyen hozzászólást szerettem volna kapni, ami valami támpontot ad, hogy legalább van ami nem szubjektív teljesen. Tudom hifinél is mindenkinek más a véleménye, de itt a fejeseknél is mindenki másra esküszik.
Nem lustaság kérdése, de ha az A nagybetűs Cardas kábel akkor nem érdemes fonnom, ha nem kapok jobb eredményt.
Az a Neotech kábel nekem is elég vékonynak tűnt, de én nem értek hozzá.
Még egyszer köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Mamuska
őstag
válasz Ixion77 #72877 üzenetére
Akkor tőled kérdezek párat
Számit, hogy 3,5 vagy 6,3 jack van a kábelen a hangminőség tekintetében?
Minél rövidebb a kábel annál jobb a hangminőség? Ribizly itt előbb erről írt.Tulku írta, hogy ő is az OCC rézre esküszik, ez a Neotech Litz is OCC réz, ez frankó lehet vagy sem?
Te ajánlottad, de használnád is, vagy csak ajánlottad?Ez a 102 SSC Oyaide kábel amit Bodz ajánlott ez is frankó?
Oyaide kábel 102 SSC OFC + ezüst és ródium bevonatú jack és aranyozott a HD650-es csati.
VS.
Neotech OCC Litz réz kábel + Furutech ródium jack és Furutech ródium HD650-es csatlakozók.
Köszönöm a választ!
Rosszabb nem lehet mint a gyári egyik sem gondolom. -
-
emiki6
veterán
válasz Ixion77 #72498 üzenetére
Ha baj, hogy nem saját a zene, akkor saját flacból konvertáld le és csinálj ABX-et (foobarba van olyan modul).
csƵ: Én mikor a magam által konvertáltak esetén nem tudtam megmondani, hogy a flac e a jobb, de még egyértelműen megkülönböztetni se, akkor kezdtem el helyet spórolni.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
ribizly
veterán
válasz Ixion77 #72339 üzenetére
Ismerős érzés. Még azt mondom 3 beleférne (otthon 1 nyitott, 1 zárt) meg egy utazásra / munkahelyre. De a legtöbben valószínűleg több fejessel rendelkezünk és próbáljuk győzködni magunkat erről a "mágikus" 2-3db fejestől, de mindig találunk kifogást arra, hogy néhányat eladjunk.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Dorien
veterán
válasz Ixion77 #72015 üzenetére
Akusztikus gitárt, éneket hangosítás nélkül egy ekkora rendezvényteremben? Na ne viccelj már... Ezt a számot a végén erősítés nélkül adták elő, de azért elég gyászos lett volna a teljes koncert ezen a hangerőn:
Jesse Cook - Fall at Your Feet - (Live in Concert)
A zene igazi élvezetéhez igenis kell a nagy (de nem fülsiketítő, torzításig tekert) hangerő.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
margithid
veterán
válasz Ixion77 #71908 üzenetére
Hm, azt gondoltam nem szokványos az ilyen méretű leárazás.
Jelenleg úgy vagyok hogy fejhallgatót veszek, sokkal részletesebb igy hallgatni zenét mint fülessel, 10k környékén pedig elég jó ajánlatok vannak, muzikernél is akár.
Nekem azért nem kell csúcsminőség, flac illetve youtuberól szólna.Jelenleg e felé hajlok: [link]
Jobb választásnak érzem mint egy vsonic fülhallgatót 1000 Forintért olcsóbban
-
p76
senior tag
válasz Ixion77 #70115 üzenetére
Én a héten hallgattam meg egy Sennheiser HD600-at.
Nagyon jó volt, komolyzene is szépen szólt róla.
De nálam metál zenében nagyon megbukott szegényHa mát itt tartunk, van olyan fejhallgató ami kifejezetten metál hallgatásra való?
Főleg death metál. (de szinte mindenfajta, heavy, thrash, black, grindcore stb) -
p76
senior tag
-
niof
veterán
válasz Ixion77 #71482 üzenetére
Jézusom!... Ezekben is ez a fos felfüggesztés van, mint a K181-ben? Ezt én anno rettenetesen kényelmetlennek találtam. Kb fél órát bírtam, olyan volt, mintha satuban lett volna a fejem. Mondjuk annak a hangja is borzalmas volt. Hamar meg is váltunk egymástól...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
fehér_ember
addikt
válasz Ixion77 #71482 üzenetére
Nekem csak az a bajom ezzel, hogy ha ránézek az eredeti mért frekiátvitel görbéjére meg arra amit linkeltél akkor nekem úgy tűnik, hogy az eredeti inkább alapból a modifikálás utánihoz áll közelebb, mint a modifikálás előttihez (a lecsengésekkel mos nem foglalkoztam). Akkor ez most hogy van
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Ixion77 #71254 üzenetére
Meg annyi előnye még van a cégnek, hogy a kábelre olyan csatlakozókat szerelnek rá, ami tuti, hogy jó az adott fejeshez, feltételezem, hogy a gyártóktól szerzik be. Az Amiron Home esetében, kb. egy éve itt fórumon nyűglődtem, hogy olyan 3,5-ös jack csatlakozót kerestem volna, ami belepasszol, az Amiron Home elég egyedire kialakított, süllyesztett foglalatába. Több javaslat is volt, rendeltem is egy-kettőt, de azóta is a fiókban pihennek, mert nem lettek jók. Még egy helyi szaküzletbe is elmentem, volt náluk is egy jó pár darab, de egy se volt jó, ők se tudtak segíteni.
"Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
Ixion77
addikt
válasz Ixion77 #71252 üzenetére
Jobban megnézve a képeket egyáltalán nem tűnik ez Litze-nek, inkább csak sima tömör ezüstnek. Mint a Neotech SOST-28, csak átlátszó teflonban. Amely esetben kifejezetten nem jó ötlet hogy az insulation "oversized", mivel az ezüst oxidálódik levegővel érintkezve.
Mondjuk olcsóbb mint a Kácsás listaára, meg van már fonva, és jobban is néz ki.Szerk: A Kácsánál hibás a kép. Az SOST sorozat kör keresztmetszetű. A LEST a lapos.
[ Szerkesztve ]
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
stemplar07
őstag
válasz Ixion77 #71218 üzenetére
lehet bár a lényegen nem változtat , szépen szól , ahogy írtam is..szebben mint ha a gyári 4,4 pentaconn balanceddel hallgatom, én ezt a kábelt a Mass-on találtam, HD6XX fórumban , mivel jók voltak a visszajelzések , megpróbáltam , amúgy UK-ból rendelt holmi 24 pénz szállítással , 60-200 ropit nem adok egy most 95 ezres fejeshez (HD650)
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #71220 üzenetére
szerintem pont ilyen típust nézegettem alin. De aztán úgy voltam, hogy ehhez még vegyek ón rudat, lehetőleg ólommenteset (vagy pont ólomtartalmút?), és mindezt csak egy kábel miatt... Egy régi, de jó Weller forrasztóállomást meg ingyen kölcsönkaptam (kábelhez meg kaptam bőven elég Cardas ón-t)
[ Szerkesztve ]
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #71218 üzenetére
És annyit dob rajta a litz szerkezet? Én is magamnak csináltam a rövidebb balanced kábelt a fejesemre, és gondolkodtam is litz kábelen, de elég amatőr vagyok még forrasztásban, és nem akartam vele szerencsétlenkedni. Örültem, mint majom a farkának, hogy a sima kábelt sikerült elsőre szépen befonnom, és károsítás nélkül összeforrasztanom (fix bekötés)
-
gianni85
veterán
válasz Ixion77 #71210 üzenetére
MO-n nem, de UK-ban a toxic-cables árul többféle litz kábelt is. (ár lábra vonatkozik, tehát ~30cm)
Anno sokat agyaltam, hogy az legyen-e vagy sem, de sima OCC mellett döntöttem. -
-FreaK-
veterán
válasz Ixion77 #71206 üzenetére
Pont ezt írtam én is, hogy nem lehet nagy. Ezért nézek értetlenkedve, hogy miért ad valaki adott esetben százezreket egy kábelért, főleg egy HD600-hoz, mert ezt elképzelni nem tudom. Ha megengedheti magának valaki, akkor miért nem vesz inkább sokkal jobb fejest? Az egyből elég nagy változást (és valszeg javulást!) tud jelenteni a hangban. Számomra irreális az egész.
-
törölt tag
-
milkabrams
őstag
válasz Ixion77 #70115 üzenetére
Estleg audeze el8? A hd 600 magas-közép-mély arány tökéletes, de nekem ütősebb mélyek kellenének. Az is lehet, hogy marad a meze és elég lesz a eq. Presze mire összespórolom a fejes és dac+amp árát máshogy fogom gondolni.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Gabbbb
senior tag
válasz Ixion77 #69683 üzenetére
Szerintem aligha tervezett árverés, mert az elkészült prototípusok igazolják a mérnöki munkaórákat. Inkább, amit te is írtál: "Én is érzek kockázatot a "majd felveszek embereket és semmi gond nem lesz" hozzáállásban."
Feljebb írtad, hogy fényképezőgéppel csinálná meg ezt valaki. Vicces, mert szerintem simán lehetne egy rétegkészüléket gyártani fókuszrendszer nélkül 500$ alatt árulva FF szenzorral, akár jpeg motor nélkül, bajonettválasztás lenne nehéz és elég nagy Kickstarter kellene a minimális szenzorrendelési mennyiség eléréséhez
[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Ixion77 #69683 üzenetére
Én a Trinity Audio halálánál megfogadtam, hogy előrendelés, támogatás, vagy bármi hasonló soha többé. Bár ott a Paypal megmentett, de akkor se. Egyetlen kivétel a Massdrop.
(#69689) mindfreak: Itthonról vette. Amúgy elég gyorsan, ha nem akad fenn a vámon. Ha mégis, akkor a jó isten tudja.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
válasz Ixion77 #69678 üzenetére
- Szerintem ez az ukrán cég csinálta a Mezének az Empyrean-t.
- A Hifimanokkal ismereteim szerint abszolúte nincs semmi gond, vagy nem több mint másokkal. Tudok olyan európai gyártóról (nem planár) ahol jóval több gond van.
- Ha olyan lenne a többi cég supportja mint az Audezenek (3 évig minden LCD sorozatú hangszórót párban cserél gondolkodás nélkül) akkor a világ egy jobb hely lenneRöviden ennyi jutott eszembe pár napot visszaolvasva.
Off
Szeptemberben ha minden összejön, lesz egy LCD4 "minital"i ha érdekel valakit!(#69682) Bodz Volt/
Van/Lesz[ Szerkesztve ]
-
Bodz
nagyúr
válasz Ixion77 #69678 üzenetére
Azért várd ki a végét, egy csomó ígéretes Kickstarter projekt volt már bukta fejhallgatós témában is.
(#69679) Samtya: Igen, itt szoktak gondok lenni, mikor le is kéne gyártani nagyobb mennyiséget ugyanolyan minőségben, időben elküldeni a támogatóknak, stb.
[ Szerkesztve ]
-
-FreaK-
veterán
válasz Ixion77 #69651 üzenetére
Zeos pont tesztelte, bár nem láttam még, nem tudom mit mond róla.
-
Sinesol
veterán
válasz Ixion77 #69651 üzenetére
Hát, elég érdekesen néz ki minden része, de főleg az a fejpánt csúnya, mintha valami vashulladékból vágták volna oda. Mondjuk a hangja még lehet jó ettől függetlenül.
Hifiman kapcsán azért azt hozzá kell tenni, hogy lehet gyakran nem a legjobb a minőség, de nagyrészt elég olcsón dobálnak fejeseket jó ár/értékaránnyal, míg az Audeze ugyanúgy döglik, pedig jóval drágábbak átlagot tekintve.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz Ixion77 #69628 üzenetére
Ha ennyibe fáj, mert ezt olvasni is fáj, egy HD600 kiszolgálása, ilyent biztosan nem veszek.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
emiki6
veterán
válasz Ixion77 #69645 üzenetére
Inkább a Massdrop szele csapta meg őket s vérszemet kaptak.
Az Audeze se egy atombiztos fejes, megnyugodhatsz. (Úgy tudom most biokox XC-jének egyik drivere is meghalt nemrég. )"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
-
Bodz
nagyúr
válasz Ixion77 #69541 üzenetére
Ha egy "lejárt" eBay link, akkor valami hasonlóra irányít át. Egy ideje ez így működik. Ráböksz a listingre és megnézheted amit valójában akartál.
Szóval csak azért erőltetem a 1540-et, mert egyértelműen azt vett.Szerk: Remek, látom neked is feltűnt végül.
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
-
emiki6
veterán
válasz Ixion77 #69266 üzenetére
A hsz-eit visszanézve, szerintem saját magának venne egyet. Az említett 300$-os ajánlat miatt én azt mondanám szállítással 300$-ért már nagyon jó!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
Brett001
aktív tag
válasz Ixion77 #69176 üzenetére
Megnéztem a HiFiMan oldalán nem szerepel a termék portfólióban, valszeg ez is olyan egyedi webáruházas változat, mint a Massdroppos Sennheiserek. Eredetileg én is HE560-ra hajtottam, de aztán hazai vásárlású Sundara lett belőle, azért ez a 300$-os cucc jó lett volna, de most már mindegy.
[ Szerkesztve ]
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
Arphox
tag
válasz Ixion77 #62797 üzenetére
A Sony MDR-1000X-et lehet vezetékesen is használni? Asztali géppel használnám, a bluetooth meg egyébként is veszélyes mostanság protokoll-szinten
Edit: most látok olyan képet ahol kábelt is mutatnak rajta, gondolom igen.
[ Szerkesztve ]
A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
Arphox
tag
válasz Ixion77 #62797 üzenetére
Örök hála, és ezeket a hangvédő izéket (az utolsó amit linkeltél) hogy kell elképzelni? Azt létező fejhallgatóhoz kell hozzászerelni valahogy? Csak mert németül nem nagyon tudok.
De ha esetleg tudsz angol/magyar nevet vagy leírást ezekről akkor elég az is. Köszi!A konfigomat lásd az adatlapomon.
-
macera2
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nők, nőügyek (18+)
- Futás, futópályák
- Az App Store-ban már kiütötte a ChatGPT-t a DeepSeek, tévúton az AI-szektor?
- Formula-1
- Nothing: március 4
- Kuponkunyeráló
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Lemezmeghajtós PlayStation 5 - 1 hónap garancia -konzol beszámítás ok!-
- HP Pavilion laptop 15-eg0208ur - 11th Gen Intel Core i5-1135G7 2.40GHz, 16GB ram, 512GB NVMe
- Lenovo Thinkpad T490 i5-8365u/16GB/256GB SSD/14"FullHD touch magyar bill. Garanciás laptop eladó
- Dell XPS 15 7590
- Asus Tuf Gaming H3 Wireless Garancia van
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest