Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gzula[HUN]

addikt

válasz Yodamest #116369 üzenetére

1. Vezeték és vezeték között van különbség, bár én a gagyi vs. legalább alsó közepes között érzékelem, de pl. egy Openheart meg egy Luxor között már nem. Valaki meg igen.

2. Jitterburgnál nem éreztem különbséget. Olyat is ismerek, akinek az enyémnél jobb a füle, és ő se. Valaki meg hall.

A többit inkább együtt kezelve, bár utólag átgondolva az első kettőt is úgy kellett volna már alapban.
    Szóval inkább én úgy érzem a különbséget, ha egy full alap lánc előtt/után egy olyan rendszert hallgatsz, ahol a falban is friss és jó minőségű kábel van, meg a lineáris táp is tunningolva van, és a végén van egy legalább középkategóriás DAC és AMP úgy, hogy a szoftver se gagyi. Ezekkel így együtt egy alsó közepes fejhallgató is nagyon, nagyon szépen tud megszólalni.

Ettől függetlenül egyetértek azzal, hogy egy idő után már exponenciálisan többet kell költeni arra, hogy jobb hangzást kapj. Aztán mindenki döntse el, hogy kinél hol van az a pont, hogy megéri-e neki már annyival többet költeni, vagy nem. (Vagy megvárja, hogy akciós legyen. :D)

Új hozzászólás Aktív témák