Új hozzászólás Aktív témák

• emiki6

veterán

válasz Ba cy lus #105166 üzenetére

Általánosságban reagánék, mert látom még mindig tart a flame.

Egyrészt megjegyezném, hogy számomra úgy tűnik, mintha a 650 becsmérlését személyes sértésnek vennéd, de minimum érzékenyen érint, még akkor is, ha szubjektív véleményt írunk.

A vitát stellaz hsz-e robbantotta ki, aki lényegében azt írta, hogy hallotta a 400i-t és a quadot, jók voltak, hallotta a 650-et is, ami neki jobban tetszik, de kevésbé jó technikailag (vagy kevésbé részletes? a lényeg ugyanaz). Az is kiderült a szövegkörnyezetből, hogy a 650-ról ezt a spartanról hallgatva írta. Talán nem volt egyértelmű, hogy nem a 400i-vel hasonlította itt össze, hanem a quaddal, de nem kértél pontosítást, csak ugrottál.

Aztán az írtad, hogy a 650 nem elég jó sem hordozható cuccokról, sem spartanról, mintha hallottad volna a spartanról, pedig nem hallottad!

Ami kicsit érzékenyen érintett, hogy később azt írtad, hogy:
    akik most a leghangosabbak voltak, sem hallgatták pl. A30 Próval (vagy akármilyen, hd650-hez legalább ilyen jól passzoló erősítővel), hogy ennél a fejesnél mennyit jelent egy hozzá alkalmas erősítő, azt ellenben tudni vélik ilyen tapasztalat híján is, hogy a HD650-nek hol van a helye, ahol azt "kezelni kell".
    Ennek van egy olyan felhangja, mintha akik a 650-ről véleményt alkottak azok abszolút véleményt írtak volna és nem viszonylagost az erősítő függvényében! Az én olvasatom szerint senki nem írt olyat, hogy a 650 annyit tud, mint amennyit egy szerinted elégtelen erősítőről mutat, csak adott erősítő függvényében hangzottak el állítások, csak te megpróbálod ezt összemosni azzal, hogy egy ilyen párosításról írtál negatív véleményt, amit még nem hallottál, így kibújva dolog alól.

Amúgy nekem is, ahogy Nova-nak is a spartan jobban bejön, mint a MFA, mert jobb a tere, természetesebb a hangzása, ezt stellaz-nak is mutattam, mert a Zen dac is "beszűkült", mint a MFA a spartanhoz képest. Az meg hogy technikailag jobb a MFA, abban én kételkedem, mert csak :AMF: írt ilyesmit azthiszem, ami egyetlen adatpont.

[ Szerkesztve ]

"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák