Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsCsigusz
tag
Ha úgy forgatod a tabit, hogy az előlapi cam alul van, akkor sokkal jobban látod ha pl. alulról nézed.
Állított esetben pedig ha jobb oldalt van az előlapi cam akkor láthatóbb a kép. Nálam legalábbisAzért engem néha zavar a tükröződése természetes fénynél, fel kell venni a fényerőt sajnos. Azok az androidos dinamikus fényerő-beállítások nem olyan frankók
-
Nunder
őstag
Engem abszolút nem zavar a panel láthatósága olvasáskor. Főleg az Aldiko kompenzálja legjobban, mert az esti üzemmód használatával kíméli a szemet. Nappal még nem olvastam vele könyvet, általában este érek csak rá, de a fényerőt levéve szerintem van olyan jó, mint egy reader. Úgyhogy erre csak ajánlani tudom, nekem ez volt az elsődleges szempont, hogy tudjak vele olvasni. És tessék
Decepticon: kérjük az értékelést, ha tényleg jó (BT engem hidegen hagy) akkor megy is fel este
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Vicces képek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ROG Flow Z13 GZ301ZE, 13.4" FHD+ IPS érintő i9-12900H RTX 3050Ti 16GB 1TB NVMe, aktív toll, gar
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest