Hirdetés
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Igen, jól tippeltünk, itt a fekete D15 G2
- Visszagyorsítja a Windows visszalassulását a GeForce driver gyorsjavítása
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Nem tudom hogy ez e a gond, de azoknak is szól, akik az alvásban eldobott Wifi-re panaszkodnak. Ahhoz, hogy ne dobódjon a Wifi, a Beállítások -> Wi - Fi -> Helyi menü - Speciális -> Tartsa bekapcsolva a Wifit alvás közben. Azóta nekem nem dobta el a hálózatot egyszer sem.
this is life: tényleg hasít, csak az asztal görgetés darabos. Amúgy meg vagyok vele elégedve
Ezt megpróbálom akkor, hátha megoldja a szöveges gondokat. -
CsCsigusz
tag
"Többször próbáltam teljesen visszaállítani a rendszert, de semmi javulás a hibák terén, sőt, egyre rosszabb"
Tegnap nekem is ez a gondolatom volt mikor leszedtem a gadmeit, aztán feltettem a myaudio-t aztán azzal is ugyanaz volt amiket leírtam (töltéshiba, táphiba), utána újra a gadmei és akkor ha animáció volt szétcsúszott kockákra a kép

Restartoltam azóta ezt nem csinálta a hibák viszont maradtak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9 + Smart Folio tok "Új állapot"
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezt megpróbálom akkor, hátha megoldja a szöveges gondokat.